İç ses olayını(içinden okumak)özellikle paragraf ve paragraf tarzı sorularda çok sık yaşıyorum.Bunu önlemek için ne yapmak ya da ne yapmamak gerekiyor? |
Bildirim
İç ses olayını(içinden okumak)özellikle paragraf ve paragraf tarzı sorularda çok sık yaşıyorum.Bunu önlemek için ne yapmak ya da ne yapmamak gerekiyor? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben de yapıyorum bi sıkıntı olmadı. Eğer okuduğundan farklı bir şey söylüyorsa sıkıntı olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam farklı bir şeyden çok maalesef zaman kaybettiriyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 24 Eylül 2023; 21:43:37 > |
Okuya okuya düzelir o < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam zararlı bir şey mi değil mi tam olarak emin değilim ancak tam bir zaman katili olduğunu düşünüyorum |
Doğru söylüyorsunuz hocam |
ona emret sus de iç ses bundan hoşlanır neyse olm benim yaptığım gözümü 10 sn kapatıp alnımın ortasını düşünüp kanın oraya toplandığını hissetmeye çalışmaktı bi süre sonra orada kanın toplandığını hissediyodum gözümü açtığımda derin nefes alıp başlıyodum odaklanmaya yardımcı oluyody iç ses susuyodu biraz |
Nasıl mekanikleşebilirim adlı çalışma < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |