Şimdi Ara

İçinde Bulunduğum Durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 2.kez sınava gireceğim. İyi bir Anadolu Lisesini bitirdim. Okulda MF olarak 4 yıl boyunca derslerim iyiydi.

91 civarında ortalamam vardı.Ama ne yazık ki son sene hevesim kaçtı konuları toparlayamadım.Son zamanlarda çok stres yaptım.İstediğim puanı alamadım.

Türkçe,edebiyatı sevdiğim için bu sene TM ye geçtim.2 aydır dersaneye gidiyorum ama dersler beni tatmin etmiyor.(yıllardır sayısalla uğraştığım için konular kolay geliyor)

Kendimi yanlış yerde gibi hissediyorum.Sizce MF ye geri mi dönmeliyim? Yoksa dershaneyi bırakıp TM ve MF ye ortak mı çalışmalıyım?

• mf den tm ye geçilir mi hiç ? akıl var nizam var bee ben tm yim ama sayısal olsaydım diyorum hep bölüm alternatifi çok ve tm den bölüm çok kısıtlı bence mf ye geri dön git mühendis falan ol
  • 2 ayım boşa gitti bu vakitten sonra toparlayabilir miyim?
  • toparlarsın ama ben olsam dönmezdim mf ye geçiyor adamlar sende mf den dönüyosun ygs yi halledersin bir şekilde kolay gelsin
  • konular kolay geliyor madem daha ne ygs de fen de çözersin madem o kadar kolaysa tekrar alan değiştirmenin bir manası yok ama karar senin
  • bence şu dönemlerde forumdan kimseden tavsiye almayın çünkü rakip elemeye bakıyor herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

bence şu dönemlerde forumdan kimseden tavsiye almayın çünkü rakip elemeye bakıyor herkes.

kendi adıma öyle bir amacım yok hocam buradan elediğim 3-5 kişiyle hedefime ulaşmıycam sonuçta ayrıca ilk senemden hedefine ulaşamayan birinin ne hale geldiğini bildiğimden o dediğinizi istesem bile yapamam kaldı ki birilerine yardımcı olursam seviniyorum geçen seneki düştüğüm durumlara düşmesinler diye.Ben sadece çalışırım sınav sonucuma bakarım olmak istediğim yerle karşılaştırırım ve yine çalışırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam not ortalaması 91 olan biri sayısal dersleri zaten biliyordur biraz çalışmayla hatırlar diye düşünüyorum ki zaman daha çok ygsye 4 ay lysye 7 ay gibi bir süre var bence halledersin
  • Bana soracak olursan bırak herseyi git sanayiye başla.Unutma köylü milletin efendisidir, sende efendi olmak istemezmisin..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sayısaldan çalış gir ama edebiyatada çalış zaten mat çalışılacak bende seninle aynı durumdayım bir bakıma sonda boşladım sınavı ve mezuna kaldım dersanede bi işe yaramıyor bence yavaşlatıyor hatta yani kendinde bitiyor çok da takma 2 ay birşey değil zaten temelinde var sayısalda ki bir sayısal öğrencisi okulda edebiyatta gördüğünden çokda yabancı değildir kolay olur çalışması .
  • dersaneye devam edersem MF çalışamam zaten.Dersaneyi bırakıp ikisine birden mi çalışsam?

(Dersaneler para iadesi yapıyor mu?)
  • şu onlymann şimdide Atatürk'e hakaret eden laflara başlıyor ne ima etmeye çalışıyon la sen?
  • Bence TM'de kal hocam. çok hüçlü bir sayısalcı olmadığını düşünüyorsan tm'de kalmakta fayda var. o kadar kasıp da tatmin edecek bir derece yapamayıp gidip van'da diş hekimlği konya'da eczacılık okuyacağına tm'den (matematiği iyi yapacağını düşünürsek) boğaziçi'nde iktisat olmadı galatasaray'da iktisat, istanbul üniv'de hukuk olmadı marmara'da hukuk falan okursun hem kendini daha iyi geliştirirsin hem de sosyal bir yaşantın olur. hem mf'de sınavının biri kötü geçtiğinde telafi imkanı tm'ye göre çok çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeBron James10 -- 25 Kasım 2012; 22:27:43 >
  • Güncel
  • Hocam hedefiniz doğrultusunda tercihinizi yapmanızı öneririm. Elinde fener veya meşale olmadan mağaraya giren kişi ne yapacağını bilemez. Sürekli etraftaki engellere takılır, çok yavaş hareket eder ve bu süreçte enerjisini boşa harcamış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.