Şimdi Ara

İcradan mal almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İcrada toplu satislar var ama ben icinden misal sadece bir urunu istiyorum onu tek basina alabilir miyim nasil alirim

• icradan mal almak hem basit hem çok zor.

bir arkadaşım ev aldı. 3 yıldır davası devam ediyor. tapuyu alamadı.

istinaftan geri dönmüş lehine karar.

tekrar mahkeme, tekrar istinaf ve karşı taraf götürürse yargıtay.

iyi araştırmak gerek. ben o kovalıyor diye bir heveslendim ama.

piyasadan uyguna bulmak da mümkün diyerek vazgeçtim şahsen.
  • İcradan iş yeri almak .
    İhaleye katıldım. icralık malın avukatı, alacaklı tarafın avukatı , ben ve 2-3 kişi daha ihaleye katıldık. İş yerini çok almak istediğim için fiyatı artırarak birazda gaza gelerek ihaleyi kazandım. Tüm parayı 1 hafta içersinde yatırdım. İcralık malın avukatı uyduruk gerekçeler ile ihaleye itiraz etti.( Gerekce : İcralıya tebligat doğru yapılmamış ) Eğer tebligatta problem varsa bu benim değilki icra dairesinin sorumluluğundadır.
    Sonuçta mahkeme ihaleyi iptal etti. İhaleye katılan alacaklının avukatı fesh edilen davayı istinaf a götürdü. Avukata dedimki, dava iptal oldu. İstinaf a götürmeyelim .
    Bende yatırdığım parayı geri alayım bu iş bitsin dedim. Fakat avukat kabul etmedi. İstinaf a götüreceğim dedi ve götürdü. İstinaf a giden dava oradada kabul edilmedi ve dava düştü. Ben yatırdığım paramı faizi ile geri aldım. Bu süreç yaklaşık 1 yıl sürdü. Bu sürede uykusuz geceler geçirdim. Sadece devlete güvenip ihaleye girdim. Ve koşulları sağlayıp ihaleyi kazandım. Fakat ben cezalandırıldım. İcralık malın sahibi zaman kazandı, alacaklı parasını alamadı. Bende param bloke olduğu için 1 yıl bekledim. Yani icradan mal almak için 2 kere düşünün derim. Burası Türkiye. Herşey borçluların,icraya düşenlerin menfaatine göre kurgulanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beretta026 -- 16 Ağustos 2020; 14:46:37 >

• Bu işi avukatlar da uzatıyor. Davalar bitsin istemiyorlar. Müvekkilleri umurunda değil. Onları yanlış yönlendirip mümkün olduğunca davaları uzatıyorlar. Bu işlerden en karlı çıkan avukatlardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.