quote:Orijinalden alıntı: Met_10bu farklıymış harbi 15 saniye yapılmaz Alıntıları Göster 60 saniye baktım sonra işim var gücüm var diye kapadım
quote:Orijinalden alıntı: Paradeida60 saniye baktım sonra işim var gücüm var diye kapadımAlıntıları Göster touchpad ile zor oluyor :(
quote:Orijinalden alıntı: platonn7 yaptım la zormuş aga buAlıntıları Göster Kotalı mı bağlattın biz fiberden giriyoruz umarım önümüzdeki 20 sene içinde sizede bağlarlar.
quote:Orijinalden alıntı: flat5 saniye Alıntıları Göster Bu ne lan 7 yi geçemedim öbürü hep aynı hareket ediyodu bu zor
quote:Orijinalden alıntı: [Raist]Bu ne lan 7 yi geçemedim öbürü hep aynı hareket ediyodu bu zor Alıntıları Göster Başlar başlamaz cisimler ortaya doğru geliyor çarpıyor hemen nasıl kaçıcam
quote:Orijinalden alıntı: Hümiyettin Başlar başlamaz cisimler ortaya doğru geliyor çarpıyor hemen nasıl kaçıcam Alıntıları Göster 6 saniyeyi geçemedim
quote:Orijinalden alıntı: Hümiyettin Başlar başlamaz cisimler ortaya doğru geliyor çarpıyor hemen nasıl kaçıcam Alıntıları Göster Ohooo daha 10 yapan yok.
quote:Orijinalden alıntı: SokemoN*Ohooo daha 10 yapan yok. Alıntıları Göster 20 saniye yaptığını söyleyen arkadaş video koysana merak ettim !
quote:Orijinalden alıntı: SokemoN* Not : Zooken yoktur! TIKLA operadan gir git duvara tosla "bu sayfadaki betikleri çalıştırma"ya tıkla istediğin kadar dur
quote:Orijinalden alıntı: Rorşakquote:Orijinalden alıntı: SokemoN* Not : Zooken yoktur! TIKLA operadan gir git duvara tosla "bu sayfadaki betikleri çalıştırma"ya tıkla istediğin kadar durbu oyunu ilk oynadığım zaman nerden baksan 10 yıl önceydi hey gidi hey
quote:Orijinalden alıntı: Son of Hadesbu oyunu ilk oynadığım zaman nerden baksan 10 yıl önceydi hey gidi heyAlıntıları Göster touchpad 2 sn