Şimdi Ara

idefix kargo takibi nasıl yapılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
20.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır internet kullanıcısıyım. Bu sitede verdiğim siparişin kargo takibi nereden nasıl yapılıyor çözemedim varmı bileniniz ?

• sitede sağ üstte sipariş takibini tıkla. verdiğin siparişi aç. orda biraz aşağı in orda ''Paketinizin kargo firmasındaki durumunu bu linkten görebilirsiniz.'' diye bi yer var onu tıkla. bi sekme açılcak yeni orda gönderi bilgilerinin arasında gönderi kodu var onu kopyala. yurtiçi kargonun sitesine gir. orda sağ üstte turuncu bi kutu var gönderi sorgula diye kodu oraya yapıştır. sorgula bilgiler çıkısın... oh nefes nefese kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepük

sitede sağ üstte sipariş takibini tıkla. verdiğin siparişi aç. orda biraz aşağı in orda ''Paketinizin kargo firmasındaki durumunu bu linkten görebilirsiniz.'' diye bi yer var onu tıkla. bi sekme açılcak yeni orda gönderi bilgilerinin arasında gönderi kodu var onu kopyala. yurtiçi kargonun sitesine gir. orda sağ üstte turuncu bi kutu var gönderi sorgula diye kodu oraya yapıştır. sorgula bilgiler çıkısın... oh nefes nefese kaldım

Dur hele otur bi soluklan. Hasan oğlu bi su getir abine.

Şaka bi yana sen harikasın :D
  • eyvallah hocam iyi okumalar
  • idefix hangi kargo firmasını kullanıyor ? yurtiçi mi mng mi hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtiçi Kargoyu kullanıyor.

Bende 2005'te yaşadığım olumsuz sipariş deneyimi sonucu, dün gene bir cahillik edip tam 9 yıl sonra, 9 kitap sipariş ettim idefix'ten :) Pazar Gece 2'de email gelmiş siparişiniz kargoya verildi diye. Pazar gece 2'de kim verdi kargoya, kim aldı kargoyu? Kafamda deli sorular. Ben bu kargo takibine tıkladığımda "Siparişiniz Yurtiçi Kargo'ya teslim edildi. Kargonuzun işleme alındıktan sonraki durumunu daha sonra buradan takip edebilirsiniz." gibi bir kırmızı yazı çıkıyor.

Bir terslik var kesin bu idefix'te :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavucKral

Yurtiçi Kargoyu kullanıyor.

Bende 2005'te yaşadığım olumsuz sipariş deneyimi sonucu, dün gene bir cahillik edip tam 9 yıl sonra, 9 kitap sipariş ettim idefix'ten :) Pazar Gece 2'de email gelmiş siparişiniz kargoya verildi diye. Pazar gece 2'de kim verdi kargoya, kim aldı kargoyu? Kafamda deli sorular. Ben bu kargo takibine tıkladığımda "Siparişiniz Yurtiçi Kargo'ya teslim edildi. Kargonuzun işleme alındıktan sonraki durumunu daha sonra buradan takip edebilirsiniz." gibi bir kırmızı yazı çıkıyor.

Bir terslik var kesin bu idefix'te :)

üç senede 40 küsür kitap aldım hepsi 2 gün içinde elime geçti hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama yaşadığım yerde yurtiçi kargo işini iyi yapıyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet şu anda sıkıntı yok. Yurtiçi Kargo'dan takip edebiliyorum. Pazar sabah 10.00 gibi sipariş verdim. Pazar'ı pazartesiye bağlayan gece 02.00 de kargoya verildi mesajı geldi. Yurtiçi Kargo Pazartesi 13.39'da sisteme dahil etti. Şu anda Surdışı transfer merkezinde gözüküyor kargo. Yarın sabah kitaplar elimde olmuş olur.

Idefix ile ilgili internette o kadar şikayet okudum. Ama beni şaşırttılar. Mümkün olan en kısa sürede kargolama gerçekleşti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.