Slm arkadaşlar; ideos x5 almayı düşünüyorum, almadan önce ideos x5 hakkında iyice arastırma yaptım. sizlerin diğer konularda vermiş olduğunuz cevaplarla telefonun iyi ve kötü yanlarını öğrendim, anladımki telefondan memnun olan var olmayan var benim sizlerden ricam bu konu altında ideos x5 kullanıpda ufak tefek sorunları problem etmeden menun olan kaç kişi var? ilgi ve alakalarınız için şimdiden teşekürler.....
Ben gayet memlun um :) ekran açıklıgı ve ışık sızması varmı yokmu anlamadım bile telefonda pek etkisi yok 2. ses ve wifi sorunuda yaşamadım o fiyata alabiliceğin en iyi telefon bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Saw_
Ben gayet memlun um :) ekran açıklıgı ve ışık sızması varmı yokmu anlamadım bile telefonda pek etkisi yok 2. ses ve wifi sorunuda yaşamadım o fiyata alabiliceğin en iyi telefon bence.
+1
10 kişi memnun 9 kişi memnun değilse ne olacak ? Sen bence araştırmanı yaptıysan telefon hakkında az çok bilgin vardır artık milleti burada toplamakla uğraşma kafana yattıysa git al gel ana konuda aramıza katıl
benim kafama yattı tabikide ama okuduğum yorumlarda çoğu kişi ön yargılı olarak iyi veya kötü yorum yapıyor. ben bu konu altında bu telefonu kullanıpta memnun olanları toplamaya çalısıyordum :) bir sorum daha olacak ben bu telefonuu hepsiburada.comdan almayı düşünüyorum fakat telefonun garantisi ile ilgilenen yetkili firma kim? 'kvk,telpa,genpa,c5' gibi
quote:
Orijinalden alıntı: azalet-05
benim kafama yattı tabikide ama okuduğum yorumlarda çoğu kişi ön yargılı olarak iyi veya kötü yorum yapıyor. ben bu konu altında bu telefonu kullanıpta memnun olanları toplamaya çalısıyordum :) bir sorum daha olacak ben bu telefonuu hepsiburada.comdan almayı düşünüyorum fakat telefonun garantisi ile ilgilenen yetkili firma kim? 'kvk,telpa,genpa,c5' gibi
Bende hb den aldım garanti kvk
bilgilendirdiğiniz için teşekür ederim. hemen sipariş vereyim o zamn.
ben senin yerinde olsam paraya kıyar tim den alırdım . Hem böylelikle görüp alırsın sorun varmı yokmu bilirsin. Bir şey olduğu zamanda muhattap olacağın kişiler bellidir. Öbür türlü sorun olursa kargo falan uğraşırsın .
forumlarda timlerde bulunmadığını soyleyenler var. timde olsa bile pahalıya gelmez mi? hb de 569 tl
Hepsini gezmişlermi :) elbet birinde vardır avmlerdeki timlere bakarsan vardır mutlaka düzgün birşey almak istiyorsan bir kaç time bakman lazım .. sanal marketlerde ucuz ama dediğim gibi sorun olursa uğraş dur ne çıkacağı belli değil ..
dediğin doğru kardeşimm ama ürünu su an itibari ile sipariş ettim inşallah iyi çıkar.
En iyi fiyat/performans ödüllü android telefonu.yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: azalet-05
bilgilendirdiğiniz için teşekür ederim. hemen sipariş vereyim o zamn.
hayırlı olsun güle güle kullan
bende 3 aydır kullanıyorum kesinlikle öneririm... " çok memnunum"
10 kişiden 9 kişi memnun, 1 kişi memnun değilse ve sen de aldığında o 1 kişinin yanın eklenirsen ne olacak?
"Elektronik işi şans işi" diye boşa demiyoruz.
En sorunsuz telefonu da alsan bu sorun yaşamayacağın anlamına gelmez.
Bir de bir cihaz ne kadar çok satılırsa sorun yaşayan kişi sayısı da o kadar artar. Bunu "kalitesi düşer" anlamında demiyorum. 100 tane satan telefonda 3 kişi sorun yaşarsa, o telefon 1000 tane sattığında bu sayı 30'a çıkar. Oran her durumda %3'tür; ancak sorun yaşayan kişi sayısı çokmuş gibi görünür.
Telefonu aldım root falan olaylarına henüz girmedim(biraz daha garanti kapsamında kalsın yazın yaparım :)) ama bu şekilde de isteklerini çok iyi karşılıyor android marketten indireceğin birkaç programdan sonra telefonu elinden düşürmezsin:)
Bende memnunum. Canavar masallah
Ben yaklaşık iki aydır kullanıyorum.Hb'den aldım ne ses gitmesi ne wifi problemi hiçbir sıkıntı yok Işık sızması var ama kullanıma engel değil.Normal kullanırken dikkat bile çekmiyor
Memnunum ekran açıklığını dert etmiyorum herkeste olan bişey kabullendim artık ama başka sorunum yok.Ha sorunu olan kişilerde var tabi.