Şimdi Ara

İdlib de öldürülen el-kaideci teröristinin Türkiye tarafından silahlandırılması. Soçi'yi kim çiğnedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette anna news e ait son durumları özetleyen videoyu gördüm.
    İzleyince akp'nin orada el kaideci guruplar ile özgür suriye ordusu teröristlerini silahlandırdığını ve tek çatı altında toplayıp, sürekli rus ve suriye arap ordusuna saldırılar düzenlediğini görmüş oldum. Yani Soçi"yi çiğneyen Rusya değil AKP Erdoğan dır.

Tayyip efendi resmen bizi savaşa sürüklüyor. peki niye bu inat? El kaideci ve ÖSO yu birleştirirken AKP, madem israil islamiyet düşmanı neden Esad"ı vuruyor ve rusyanın paketlediği ÖSO lu teröristlere yardım ediyor İsrail?

Tayyip efendinin inadı için biz geçen hafta 13 asker kaybettik. Bu millet sorgulamayacak mı? adam bildiğin Türkiyede sol ve ulusalcı kesimden kazandığı vergilerle suriyeli besliyor! fişlediği askerleri ön saflara sürüyor! ne zaman sorgulayacak bu millet? bildiğin terörist besliyoruz. Askerleri oraya ölüme gönderiyoruz israil istiyor diye!

video nun 35:50 dakikasinda bizimkiler tarafindan teroristlere hibe edilmis eski amerikan personel tasiyicisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 20 Şubat 2020; 11:48:51 >

• Oooo sen daha yeni mi öğreniyorsun. Biz burada yıllardır yazıyoruz.

Suriye de İşid ile el kaideyi her türlü ikmalini sağlayan Ankara da

ki bıyıklı şahıs diye.
  • Aman kardeş doğru söyleyeni, gerçekleri halka anlatanı 9 köyden kovarlar. Sonun Can Dündar gibi olur valla.
  • O personel taşıyıcı da ölen inşallah o dediğin gruplardandır da askerimiz değildir. Kamuflaj renginden ve ayakkabılardan bizimkilerden diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 20 Şubat 2020; 12:22:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

O personel taşıyıcı da ölen inşallah o dediğin gruplardandır da askerimiz değildir. Kamuflaj renginden ve ayakkabılardan bizimkilerden diye düşündüm.
    sakalli biri. bizim orduda o turde sakal birakip savasas giden ozel kuvvetler harici yok. muhtemelen teroristelre tahsis edilmis personel tasiyici.
  • Öso bizim yurtdışı operasyonlarda tsk ile birlikte zaten, bir terorist varsa kendi halkini coluk cocuk demeden vuran, gazla zehirleyen esat kasabıdir. öso hem isidle hem pkkyla savasiyor. Esat sevicilerin de ösoya terörist demesi normaldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknokratik -- 20 Şubat 2020; 13:15:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kötüsü var. Erdoğan bunlara vatandaşlık vaadediyor. Ne kadar terörist pislik varsa aramıza dalacak vatandaş olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 20 Şubat 2020; 13:12:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Öso bizim yurtdışı operasyonlarda tsk ile birlikte zaten, bir terorist varsa kendi halkini coluk cocuk demeden vuran, gazla zehirleyen esat kasabıdir. öso hem isidle hem pkkyla savasiyor. Esat sevicilerin de ösoya terörist demesi normaldir
    12 yasinda cocuk kafasi kesenler mi senin ozgurluk savascilarin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

12 yasinda cocuk kafasi kesenler mi senin ozgurluk savascilarin ?

Alıntıları Göster
    Öso ile işidi karıstırmayın. Öso ısid ile de savaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Öso ile işidi karıstırmayın. Öso ısid ile de savaşıyor

Alıntıları Göster
    12 yasinda cocugun kafasini kamyonet arkasinda kesenler OSOcular idi. yapma yahu. iyice salak yerine koyuyorsun ki ana suriye savasi konusunda video da koydum. bugun TSK uniformali askerlerimizin yaninda oso ve isidciler de vardi.

sakribe gitmeden once cekilmis video! bu da mi yalan?
  • Hocam, vpn ile yazsaydınız. Ne olur ne olmaz.

Akp'lilere boşuna anlatmayın, onların onay verdiği şeyler zaten bu olanlar.
    Muhalefetin yapması gereken dış basına kendisini anlatmak.

Neo osmanlıcı islamcı iktidarın yaptıkları Türk milletine gölge düşürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    o arkadaş inanmaz , maaş aldığı yere mi pislesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

Hocam, vpn ile yazsaydınız. Ne olur ne olmaz.

Akp'lilere boşuna anlatmayın, onların onay verdiği şeyler zaten bu olanlar.
    Muhalefetin yapması gereken dış basına kendisini anlatmak.

Neo osmanlıcı islamcı iktidarın yaptıkları Türk milletine gölge düşürüyor.
    dostum neden vpn ile yazayim. bugun videolar paylasildi saldiri oncesi saraklib`e girilmeden once. TSK uniformali askerlerimiz ile, OSO ve ISID militanlari yan yana idi. bunu dunya gordu. Allah`in bildigini kuldan mi sakliyalim yani ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

12 yasinda cocugun kafasini kamyonet arkasinda kesenler OSOcular idi. yapma yahu. iyice salak yerine koyuyorsun ki ana suriye savasi konusunda video da koydum. bugun TSK uniformali askerlerimizin yaninda oso ve isidciler de vardi.

sakribe gitmeden once cekilmis video! bu da mi yalan?

Alıntıları Göster
    Onlar işid,Bunun gibi tonla ışid videsu var. rus esed yanlılari , birde bizim sol alevi tayfa ısidin caniliklerini dünyaya öso diye yutturmaya çalışıyor. Isidin cektigi katliam videolarıni öso basligiyla yayınlıyorlar. Öso'nun bu tarzi olmadigini herkes biliyor. Bu da bir propanda savaşıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.