Bildirim
ieframe.dll hatası nasıl çözülür
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
internet exploreri tekrar yüklemeyi dene olmazsawww.dll-download.net/ sitesinden gerekli dll yi indirip gereken yere kaydet sorunun çozulmesi gerekir... -
-
denedim ama dosya kullanımda olduğu için ne silebildim ne de üzerine ieframe.dll yükleyebildim. sanırım dos ortamında silip yüklemem gerekecek fakat dos komutlarını bilmiyorum araştırayım olmazsa -
güvenli kip te denersin olmazsa... -
quote:
Orjinalden alıntı: H@K@N
internet explorer dan internete giremez oldum. ieframe.dll hatası veriyor. aynı makinede opera ile rahatça internete giriyorum. sorun ne ola ki???
İe7 yi uninstal edip yeniden kurugunda sorun düzlmiş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetBG -- 21 Aralık 2007; 14:31:33 > -
ie7 yi yeniden yükledim olmadı-güvenli kipte denedim olmadı. -
quote:
ie7 yi yeniden yükledim olmadı-güvenli kipte denedim olmadı.
o zaman ieframe.dll yihttp://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?ieframe adresten indirip yüklemen gerekiyor. -
çözdüm arkadaşlar problemi : internet explorer son güncelleştirmeleri geri aldım ( kaldırdım ). problem düzeldi. sebebini anlayamadım ama makinenin en son yaptığı güncelleştirmede problem varmış. -
quote:
çözdüm arkadaşlar problemi : internet explorer son güncelleştirmeleri geri aldım ( kaldırdım ). problem düzeldi. sebebini anlayamadım ama makinenin en son yaptığı güncelleştirmede problem varmış.
İyi gözün aydın iyi sörfler internetin ve explorerin açık olsun -
olmadı. Yeni bir
Çözüm varmı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- operating system not found hatası nasıl düzeltilir
- missing operating system
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- ss alma pc
- laptop menteşe tamiri
- udf indir
- telefon ısınması neden olur
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X