Şimdi Ara

iexplore.exe hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu hatayı son zamanlarda sık almaya başladım.sorun sizce nedir?

iexplore.exe hatası
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu hata bende de oluyordu,ramleri değiştirince düzeldi.Ram kaynaklı bir sorun. Ramleri çıkarıp tekrar takmayı deneyin. 2 raminiz varsa 1 ini çıkarıp tekiyle bi süre kullanmayı deneyin.
  • malware malesef kaspersky kurup güzelce uptdate ettikten sonra full scan yapmanı öneririm ben o sekilde kurtuldum. ama yinede pek hayır etmio işletim sistemi yedegimi aldıktan sonra basacam komple format malvare ve türevleri önbellege yerlesiyor cünki kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiNuX

malware malesef kaspersky kurup güzelce uptdate ettikten sonra full scan yapmanı öneririm ben o sekilde kurtuldum. ama yinede pek hayır etmio işletim sistemi yedegimi aldıktan sonra basacam komple format malvare ve türevleri önbellege yerlesiyor cünki kolay gelsin...

Yoksa boşa mı değiştirdik ramleri Olabilir arkadaşım,çünkü ben ramleri değiştirdiğimde
    formatta atmıştım.
  • nodla bi deneyim, olmazsa değişik bişeyler yaparız.teşekkürler gelişmelerden haberdar ederim
  • nod yetmio malesef nodla yaptım bi halta yaramadı kasper yoksa elinde ilaclı msn adresini yaz yollayım sana ve ihtiyacı olana kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.