Şimdi Ara

İki Dersaneye Kaydolmak Yasal Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi arkadaşım girdiği tüm dersaneleri ücretsiz kazandı,
    İkisi arasında kararsız kaldı,
    Şimdi merak ettiğimiz şu,
    Bu arkadaş ikisine birden giderse herhangi bir yasak, yasal işlem vs durumu olur mu,
    Sonuçta bu arkadaş derece yapınca kimin öğrencisi o tartışma yaratacak,
    Yoksa ikisine de kaydolabilir mi?

• Kendini 2ye mi bölecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye kaydolmasın bence sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabula-rasa

Kendini 2ye mi bölecek?

İkisine de kaydolacak ama birine düzenli gitmeyecek hacıoğlu.
  • en az 10 yıl hapis cezası yersin hiç bulaşma.
  • Diğer dershanenin bundan bi şekilde haberi olmayacak mı sanıyorsun :D İkisi de indirimini geri çeker . Madem birine az gidiceksin niye seçim yapamıyorsun
  • o iş yalan olur bedavadan ikisine birden gidemez bir şekilde ortaya çıkar sonra ikisi birden indirimi keserse oturur ağlar bedava dershaneden oldum diye.
  • kardeşim o iş yaş bu dersaneler kendilerine kaydolan öğrencilerin isimlerini vs milli eğitime yolluyolar aynı okul gibi sadece 1 tanesine gidebiliosun
  • Hiçbir şey olmaz.;) Gitsin.Tecrübe ile konuşuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hantala

Hiçbir şey olmaz.;) Gitsin.Tecrübe ile konuşuyorum.

Hocam sizin tecrübenize güvenerek arkadaşa onayı veriyorum ama dersanelerden birisi FEM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknzbz

quote:

Hocam sizin tecrübenize güvenerek arkadaşa onayı veriyorum ama dersanelerden birisi FEM..

bence hemen öyle karar verme.dersane sözleşmesine bakılmalı.ben oradan buradan duyduğum şu:dersane bunu yakalarsa indirimsiz ücreti alır.
  • quote:

quote:

Şu an hem Fem'e hem finale giden çevremde-yakında tanıdığım insan/lar var.Benim bildiğim bu,ancak ikisinin de birbirinden haberi olmayacak-öğrenme şansları da yok zaten.Sene sonuna doğru birinden çıkışını aldırsın ama.:)
    Neyse benden bu kadar sorumluluk üstlenmek istemiyorum ama bilgin olsun .

Bir de not ekleyeyim,iki dersaneye gitmesindeki amaç ne anlamadım.Kaynak kullanmak ise olay,Fem e gitsin zaten kaynak konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmam.Para mevzusu sıkıntıysa Dergiler yaprak testler vs. gene sıkıntı olmaz.Bilmiyorum biraz da abartmış olayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hantala -- 16 Ocak 2012; 19:24:47 >

• benim arkadaş 2 taneye kayıt yaptırmıstı ama 2sine gitmiyordu.birinden kaynakları aldı sonra dershaneye bir daha gitmedi öbürüne düzenli olarak gitti
  • parasiyla istedigin kadar dershaneye gidersin ama burslu olarak bir dershaneye gidersen sozlesme imzalatirlar sadece oraya gidecegine dair
  • quote:

quote:

quote:

Şu an hem Fem'e hem finale giden çevremde-yakında tanıdığım insan/lar var.Benim bildiğim bu,ancak ikisinin de birbirinden haberi olmayacak-öğrenme şansları da yok zaten.Sene sonuna doğru birinden çıkışını aldırsın ama.:)
    Neyse benden bu kadar sorumluluk üstlenmek istemiyorum ama bilgin olsun .

Bir de not ekleyeyim,iki dersaneye gitmesindeki amaç ne anlamadım.Kaynak kullanmak ise olay,Fem e gitsin zaten kaynak konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmam.Para mevzusu sıkıntıysa Dergiler yaprak testler vs. gene sıkıntı olmaz.Bilmiyorum biraz da abartmış olayı...

Yok hocam sorumluluk olayı olur mu öyle şey :) Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

• ben hem çözüme hem bireye gitmiştim sorun olmadı Türkiye derecesi falan yapmayı hedeflemiyorsan ikisinede git derece yaparsan sorun olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.