arkadaşlar 19 lcd aldıktan sonra eski 15 crt monitörümü de bağladım ikisini birden kullanmak istiyorum.şuan için çalışıyorlar fakat ikinci monitörde başlat çubuğu yok koyabiliyormuyuz 2.monitöre de bir başlat çubuğu..çünkü mesela birinci monitörde bir şey açıyorum 2 ye atıyorum fakat o dosyadan bir şey açtığım zaman yine birde açıyor.mesela msni ikinci monitöre atıyorum fakat konuşma penceresi açtığımda o pencere 1de açılıyor..ya da ikinci monitöre bilgisayarım belgelerim gibi şeyleri de koydum ama onlara tıkladığım zaman yine birincide açılıyor.bunun bir çözümü var mı acaba...
birde ekstra bir soru 15 crt monitörümün çözünürlüğü 800x600 hz si kaç olmalı?
teşekkür ederim
başlat çubuğu bir tane olabiliyor diğer soruların için; herşey ekran kartına bağlı, cd den tam sürücüsünü kurarsan, tüm ayarları yapabilirsin........... selamlar not: bende nvidia ayarları ile yapabildim
merhaba bende iki monitör bağladım herşey sorunsuz çalışıyor fakat her ne hikmetse javayı açtığımda iki ekran birden kararıyor reset atmak zorunda kalıyorum sorun nerde yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
iki monitörü nasıl bağlıyorsunuz?
yaptığın şey ilişkili monitör.Yani bir monitör ekranın bir tarafını diğeri diğer tarafını gösteriyor.Dolayısıyla başlat çubuğu tek monitörde olur.
Eğer uygun gelirse ekran klonlama var.Ekran kartının kontrol paneline girip ordaki ayarlardan ekran seçimini klon ekran olarak ayarlarsan iki ekrandada aynı görüntüyü alırsın
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
yaptığın şey ilişkili monitör.Yani bir monitör ekranın bir tarafını diğeri diğer tarafını gösteriyor.Dolayısıyla başlat çubuğu tek monitörde olur.
Eğer uygun gelirse ekran klonlama var.Ekran kartının kontrol paneline girip ordaki ayarlardan ekran seçimini klon ekran olarak ayarlarsan iki ekrandada aynı görüntüyü alırsın
teşekkürler dostum
arkdaşlar, bilgileri paylaştığınız için teşekkürler.
peki ikinci monitörde televizyon seyretmek için ne yapmalı acaba? bilen var mı?