Şimdi Ara

İKİ YOLU PRO FİLİTRE VARMI????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İKİ YOLLU PRO FİLİTRE DEVRESİ OLAN VAR MI? 40 VEYA 60 TAN 20000 HZ E KADAR

• selam arkadaşım bende olcak galiba bi bakayım bulursam sana en kısa zamanda yollarım ok
  • TSK LER ARKADAŞIM ÇOK İYİ OLUR ZİRA PRO FİLİTREYE İHTİYACIM VAR

YAPACAĞIM İKİ YOLLU KABİNDE MIDBASS RCF MB15H401 700W 100db 40-2000 HZ ARASI
    HFDRIVER:RCF N850 180W 2 INCHES 500-20000 HZ ARASI ÇALIŞIYOR
  • Arkadaslar bu midbass ların gobegina bastırınca içine geçmez mi bi tane sub woofer var elimde nası olcak anlamiom yardım edin
  • yaww kardeşim sen manyakmısın yaww ne alaka yani subwoofer göbeği felan ?????
  • forum içinde kullandığımız kelimelere dikkat edelim lütfen karşınızdakini kırmamaya çalışalım
    quote:

yaww kardeşim sen manyakmısın
    insanlar alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerkıran -- 23 Ağustos 2006; 23:50:38 >
  • HALA DAHA PRO FİLİTRE VERECEK KİMSE DAHA CIKMADI FORM BİRAZ YAVAŞ SANIRIM

MİDBASS, SUBWOOFER, PARMAK BASMAK, ANLAMADIM ?????* AYNLIŞ FORMDA OLABİLİRSİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaww arkadaşım bir insan neden hoparlörün göbeğine parmak basarki ? insanlar bunu neden yapar ? neden yani ? ennnn sinir olduğum şeydir bir elektronik mağazasında biri bose 301 hoparlörün tweeter ına aynı senin yaptığını yapmış(yapan hakkında pek hayırlı düşüncelere sahip değilim belirteyim ayrıca mağazayla hiç bir bağlantım yok ama acıdım yani bi dünya para cok ta güzel bir hoparlör ) yoksa o sen miydin ?senin böyle bir hastalığın mı var kleptomani gibi hani hoparlör görünce dayanamıyomusun yoksa..
  • bu arada 3 yollu var ama istediğin aralığı verir mi bilemiyorum nette de bulabilirsin bendekini iyi birşeye benziyo ama denemiş değilim istersen yollarım
  • aydın cengiz istanbuldaysan yardımcı olabilirim şişhane aslan handa 7. katta hop. tamircisi Sabit usta vardır o pasif crossoverlar yapar ama 40hz'e inen bir pasif crossover filtresi bilmiyorum kusura bakma en iyi ihtimalle 60-70 hz arasına inilecektir eğer ama daha profesyonel bir crossover arıyorsan tünel'de DTL teknik servisi bul orada burak usta var o sana yardımcı olacaktır (dtl'yi tüneldeki bütün müzik dükkanları bilir nasıl bulurum diye düşünme)
  • ARKADAŞIM İLGİNE TSK LER BULUNDUĞUM YER İZMİR BURDADA YAPIYORLAR AMA 100$ GİBİ FİATLAR ÇEKİYOLAR.MADEM BU İŞİ YAPIYORUZ BENDE KENDİM YAPAYIM DEDİM AMA GÜVENE BİLECEĞİM FİLİTRELER LAZIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurbaga kermit

yaww arkadaşım bir insan neden hoparlörün göbeğine parmak basarki ? insanlar bunu neden yapar ? neden yani ? ennnn sinir olduğum şeydir bir elektronik mağazasında biri bose 301 hoparlörün tweeter ına aynı senin yaptığını yapmış(yapan hakkında pek hayırlı düşüncelere sahip değilim belirteyim ayrıca mağazayla hiç bir bağlantım yok ama acıdım yani bi dünya para cok ta güzel bir hoparlör ) yoksa o sen miydin ?senin böyle bir hastalığın mı var kleptomani gibi hani hoparlör görünce dayanamıyomusun yoksa..
    yaw arkadasım hoparlor benim deil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AYDIN_CENGİZ

ARKADAŞIM İLGİNE TSK LER BULUNDUĞUM YER İZMİR BURDADA YAPIYORLAR AMA 100$ GİBİ FİATLAR ÇEKİYOLAR.MADEM BU İŞİ YAPIYORUZ BENDE KENDİM YAPAYIM DEDİM AMA GÜVENE BİLECEĞİM FİLİTRELER LAZIM.

kardeş forumda yenisin galiba yalnız bir kusurun var forumda büyük harfle yazılmaz bu karşındakine bağırmak anlamına gelir

saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.