Şimdi Ara

İKİNCİ BİR DvD writer LA DAHA MI HIZLI OLUNUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci bir dvd writer almayı düşünüyorum. arkadaşa eşe dosta kopya çıkartırken adeta sıkıntıdan patlıyorum.. ikinci dwd writer alsam hard disk e atmadan direk kopyalasa hem daha hızlı olur degil mi? Avantajı daha fazla gibi... 40 lira için değer bunca sıkıntıyı çekmeye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-mantr -- 10 Temmuz 2007; 21:07:36 >

• Arkadaşlar soruma cevap verebilecek hiç kimse yok mu aranızda?
  • kaynak diske güveniyorsan tabi ki daha hızlı olur. ama diskte bir hata olursa yazılan diskin yanma ihtimali yüksek olur
  • evet aynen öyle nerdeyse yarısına kadar kısalır süre. hatta cd çıkar tak derken geçen o süreyide düşünürsek yarısından da hızlı olur.
  • evet kesinlikle o paraya değer hdd boyutu küçükse zaten işkence yer yok diyo filan al bi tane daha zart zurt herşeyi takır takır kopyala
  • benim de geçen haftaya kadar dvd yazıcım yoktu. combo ile idare ediyorduk. dvd yazmak icap ettiğinde evde arkadaşların bilgisayarlarını kullanıyordum.
    şimdi hem dvd yazıcım var hem de combo duruyor. Artık arkadaşlar geliyor benim bilgisayara kopyalama yapmak için
  • herzaman en güvenli kopyalama önce hdd e sonra medyaya yapılan kopyalama... Hızlı olacak diye medyayı boşa harcayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dvd yazıcı yerine dvd rom al. daha ucuz yine direkt kopyalama yaparsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

dvd yazıcı yerine dvd rom al. daha ucuz yine direkt kopyalama yaparsın.

bende onu söylemek için girmiştim ama sen söylemişsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.