Şimdi Ara

İkinci el araba kıyas tecrübesi olanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili dh. forumu sakinleri 8000-10000 Tl. arası bir miktar para var elimde.250 Tl bile artıramıyorum.ikinci elde tecrübesi olan arakadaşlar bu paraya yakıt ve ikinci eli iyi olarak ne tavsiye edersiniz..tavsiyelerinizi bekliyorum...

• yazdıgınız kriterlerde honda civic,hyundai derım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 26 Aralık 2011; 14:25:16 >
  • doğan slx. satışı parçası herşeyi ucuz. yakıtı dışında
  • honda ve hyundai bulabilsem hemen alacam ama Tokatta bulamıyom maalesef beklyiorum bakalım düşer belki...doğan slx ie buldum 98 model 9400 Tl.ye onuda yakıttan dolayı almadım.Çünkü yakıt çok önemli şu an için işe gidiş gelişte hayli km.yapıyorum. bütçeyi sarsmak istemiyom.diğer kullanıcların yorumlarınıda bekliyorum...teşekkürler...
  • ayrıca ikinci el fiyatlarının en uygun olması gereken zamanda uçmuş satıcılar.düşünün 2001 hb.clio 150binde adam 18 bin Tl istiyor.adam şaka yapıyor sandım.gerçekmiş ya..10 yılı geçmiş kullanıyor yıprattığı arabaya yaptığı bakımları üstüne koyuyor adam ...benimde 4 aracım oldu sattım..piyasa neyse o hatta 5000 tl.ye bana malolan eski kasa doğanı 1800 Tl. verdim birkeresinde...neysem hayırlısı bakalım...önerilenizi bekliyorum arkadaşlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronick

honda ve hyundai bulabilsem hemen alacam ama Tokatta bulamıyom maalesef beklyiorum bakalım düşer belki...doğan slx ie buldum 98 model 9400 Tl.ye onuda yakıttan dolayı almadım.Çünkü yakıt çok önemli şu an için işe gidiş gelişte hayli km.yapıyorum. bütçeyi sarsmak istemiyom.diğer kullanıcların yorumlarınıda bekliyorum...teşekkürler...

o zaman bulacaksın başka bir ilden,satıcıya diyeceksin götür servise ben expertizi servisin hesabıma havale yaparım dıyeceksın.Servis expertizine gore gidip alacaksın.Zaten araç ayvayı yemişse servise gitmeye yanaşmaz satıcı.Expertiz raporuna gorede pazarlıgını yaparsın.
  • 97 model reno 19 bymen clup 1.4 motor yada 98 reno broadway rn önerirmisiniz...kullananların fikrini alabilirmiyim.
  • 94 broadway kullanmıştım,saglam güzel arabaydı.Yakıtıda üzmez adamı
  • rover da bakabilirsin 1.6 yada 1.4
  • evet bu paraya roverda var iyi araba ama forumda pek memnun değil vatandaş..
    bugün 98 model 1.3 lx hyundai accent orjinal değişeni yok,kırmızı renkli,lpgli,otomatik camlı.9500 Tl.ye bıraktı adam en son ne dersiniz elimin altında hemen bi kaportacıya gösterip alsammı?
  • 2.el piyasası iyidir.99u geçen bir arkakaşım 8bın'e aldı.LPG li kazasız,degişensizdi.Beyaz renk
    yanlız hyundai'de çürüme problemi oluyor,iyicene bir kontrol edin
    http://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=29401&PID=587150
    http://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=8217
    link vermek yasaksa şimdiden özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 29 Aralık 2011; 10:55:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cronick

evet bu paraya roverda var iyi araba ama forumda pek memnun değil vatandaş..
    bugün 98 model 1.3 lx hyundai accent orjinal değişeni yok,kırmızı renkli,lpgli,otomatik camlı.9500 Tl.ye bıraktı adam en son ne dersiniz elimin altında hemen bi kaportacıya gösterip alsammı?

Rover'a bulaşmayın.
    Fabrikası bile olmayan, parçaları bulunmayan şeylerdir.
    Bulduğunuz 98 Hyundai mantıklı.
    İyi durumdaysa, beklentinize uygunsa alın derim.
    Ayrıca o fiyatlarda R-19'un temizini buluyorsanız alın.
  • teşekkürler cevaplarınız için..
    fiyat piayasasına ve rengine göre fazlaymış burdakiler öyle söyledi.Bende önerdiğiniz gibi r19 bakıorum..eğer bulursamda hyundai beyaz yada gri olacak...tekrar teşekkürler....
  • yakıt önemli diyorsanız Volkswagen Polo iyi bir seçim olacaktır sıkı pazarlık yaparsanız 10 bin lira civarında temiz 1998 model polo hachback bulabilirsiniz
  • daihatsu applause iyi bir tercih ... istediğinizden fazlasını verir. sadece piyasa hariç.. forumlarını ziyaret etmenizde yarar olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.