Bildirim
İKİNCİ EL Bİ ARABA BAKIYORUM TAVSİYE ETTİKLERİNİZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hocam beklentin ne
nası bi araç
ne için alıyosun
bunları da söylersen daha rahat yardımcı oluruz -
99 MODEL ÜSTÜ 1500 MOTOR PEK Bİ BEKLENTİM YOK YANİ PEK Bİ BİLGİM YOK BU KONULARDA -
Bi tanıdık 15000YTL civarına 1998 model Peugot 206 bulmuştu o tarz bi araba alabilirsin veya yine 1998 model Honda Civic 3 kapılı versiyonlara bakabilirsin ama onlar 16-17 milyar civarıda olabilir . İşin kolay deil Allah yardımcın olsun iyice araştır -
Rover 220 Turbo Yani eğer performans isterim diyosan tabi.. B segmentinde şöyle 206-bulabilirsen Corsa-Clio-Polo falan derim ben ya. -
..acilen satılık 98 vw polo hb. 1.6 lt,75 hp,klimalı,kırmızı renkte,78.000 km'de,dört lastik yeni,triger kayışı değiştirildi,servis bakımlı,ilk sahibinden.
fiyatı : 14,500 ytl (pazarlıksız) -
13.199 Milyara 0 Lada alabilirsin.1500(1600 motorda var isteğine göre) enjeksiyonlu motor,motor,rekli otomatik camlar,renkli yan aynalar,spoiler,8 veya 16v seçeneği,hidrolik kaput kolları,ayarlanabilir direksiyon,merkezi kilit,opsiyonel hidrolik direksiyon...............hatırlayabildiklerim bunlar.Aracı istediğin Lada bayisinden alabilirsin.60.000 km ya da 2 yıl garanti.Garantiden çok memnunum.Yakıt tüketimi az.78 beygir.İthal araç.Montajı kesinlikle Türkiye'de yapılmıyor.Bu yönüde çok iyi.Sedan,stationwagon ve hatchback modelleri var.
Ayrıntılar içinhttp://www.celikmotor.com.tr/lada/fiyatlar.asp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St_arican -- 23 Haziran 2005, 22:33:27 > -
bi imza diyelim belki ilginizi çeker -
valla tek bi resim var ama temişze benziyo.eğer bunca zaman satamadıysan yüksek istiyon demekki.ama 13 e tesisatlı eder klimalı ve tüpsüz ise
çünkü zaten megane lar 13-14 e satılıyo 99 falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 24 Haziran 2005, 12:11:36 > -
önden de koydum en sona -
FORUMDA BİR ARKADAŞ 86 MODEL BMW SATIYORDU BAK ONU DA DÜŞÜN BİRAZ ESKİ OLABİLİR AMA KARİZMASI OLUR YOLDA!!! -
arkadas 2000 model üstü diyo...
http://arabam.milliyet.com.tr/ikinci_el/arai.asp?marka=32&model_grup=165&yil1=&kur=6&yil2=&sehir=0&fiyat1=&fiyat2=&art=2&y=0&syf=6&g=1&satici=1&x=38&ord=6&sayfa=3,+4,+5&orddir=1&old=5&sayfa=6&sil=467696&knd=0
tavsiyem budur hemde az yakar ... bu araba ...
-
pej 206, hyundai accand bunlar bence güzel arabalar 15 milyara
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- azerbaycandan araba almak
- araba alırken açıklamaya ne yazılır
- on cam çatlağı muayeneden geçer mi forum
- clio techno esprit alpine 1.0 tce x-tronic 90hp yorum
- ford connect 90 lık 2.el fiyatları
- trafik cezası itiraz
- byd han
- volkswagen fiyat listesi 2024
- honda jazz crosstar fiyat
- renault duster 2024 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X