Şimdi Ara

İKİNCİ EL Bİ ARABA BAKIYORUM TAVSİYE ETTİKLERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SÖYLE 15MLYR A KADAR Bİ ARABA BAKIYORUM SİZ NE TAVSİYE EDERSİNİZ

• hocam beklentin ne
    nası bi araç
    ne için alıyosun

bunları da söylersen daha rahat yardımcı oluruz
  • 99 MODEL ÜSTÜ 1500 MOTOR PEK Bİ BEKLENTİM YOK YANİ PEK Bİ BİLGİM YOK BU KONULARDA
  • Bi tanıdık 15000YTL civarına 1998 model Peugot 206 bulmuştu o tarz bi araba alabilirsin veya yine 1998 model Honda Civic 3 kapılı versiyonlara bakabilirsin ama onlar 16-17 milyar civarıda olabilir . İşin kolay deil Allah yardımcın olsun iyice araştır
  • Rover 220 Turbo Yani eğer performans isterim diyosan tabi.. B segmentinde şöyle 206-bulabilirsen Corsa-Clio-Polo falan derim ben ya.
  • ..acilen satılık 98 vw polo hb. 1.6 lt,75 hp,klimalı,kırmızı renkte,78.000 km'de,dört lastik yeni,triger kayışı değiştirildi,servis bakımlı,ilk sahibinden.

fiyatı : 14,500 ytl (pazarlıksız)
  • 13.199 Milyara 0 Lada alabilirsin.1500(1600 motorda var isteğine göre) enjeksiyonlu motor,motor,rekli otomatik camlar,renkli yan aynalar,spoiler,8 veya 16v seçeneği,hidrolik kaput kolları,ayarlanabilir direksiyon,merkezi kilit,opsiyonel hidrolik direksiyon...............hatırlayabildiklerim bunlar.Aracı istediğin Lada bayisinden alabilirsin.60.000 km ya da 2 yıl garanti.Garantiden çok memnunum.Yakıt tüketimi az.78 beygir.İthal araç.Montajı kesinlikle Türkiye'de yapılmıyor.Bu yönüde çok iyi.Sedan,stationwagon ve hatchback modelleri var.
    Ayrıntılar içinhttp://www.celikmotor.com.tr/lada/fiyatlar.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St_arican -- 23 Haziran 2005, 22:33:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi imza diyelim belki ilginizi çeker
  • valla tek bi resim var ama temişze benziyo.eğer bunca zaman satamadıysan yüksek istiyon demekki.ama 13 e tesisatlı eder klimalı ve tüpsüz ise
    çünkü zaten megane lar 13-14 e satılıyo 99 falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 24 Haziran 2005, 12:11:36 >
  • önden de koydum en sona
  • FORUMDA BİR ARKADAŞ 86 MODEL BMW SATIYORDU BAK ONU DA DÜŞÜN BİRAZ ESKİ OLABİLİR AMA KARİZMASI OLUR YOLDA!!!

• pej 206, hyundai accand bunlar bence güzel arabalar 15 milyara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.