ikinci el BMW mi sıfır CLİO mu?
-
-
20 25 hazırla bence yaşlı bmw düşünüyorsan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Temiz bir e90 230, 240 bandında. Aldigin Clio bu fiyatın altındaysa mantıklı bir iş yapmışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/2006-bmw-1-16i-alinir-mi--129875572#129875572
şöyle bir konu açıp 2015 clio 4 aldım 3 yıldır kullanıyorum çok çok memnunum. eski araba eski arabadır. kuzeniniz büyük ihtimalle hiç arabası olmamış yürütme bakım maliyetlerini düşünmeyen biri.
-
Şu piyasada kimse masrafı olmayan, dökük yıkık olmayan 2010-2011 3.20 sini satmaz. Cunku satsa en az o kadar daha koymalı ki yeni kasasını alsın. Ki çoğu 1-2 yıl evvel 90a 100 e alınan arabalar.
Clio parasına alacağınız bmw mutlaka başınıza bela açar, masraf çıkarırdı. Yürütme maliyeti de çok yüksek. Sarf malzemeleri bile ateş pahası.
Arabaya ihtiyaçlarımızı karşılaması için hayatımıza kolaylık sağlaması için muhtacız. Kenarda parası olup prestij, imaj, keyif için almak isteyene, toplar eksiğini giderir binerim diyene saygım sonsuz ama şu piyasada alacağınız 2010 bmw bunu sağlamaz, üzerine para ve emek sarfiyatına sebebiyet verirdi.
180 civarına 0 aldıgınız clio, üzerine en 40-50 daha koyarak alabileceğiniz 10 yasında bmw den iyidir.
Sıfır Clio
Clio 4de kullandım ama clio 5i yapmış adamlar 10 yaşında bmwye bineceğime sıfır clioya şahsen binerim.
-
Hocam BMW evet farklı imajı var ama 10 yaşında ve BMW kullanıcılarını göz önüne alırsak temizini bulmakta bı hayli zor bence iyi yapmışsınız -
Eski BMW alıp pişman olmayanı görmedim -
Konu troll ama ciddi yorum yazalım.
2.el yaşlı premiumları almak mesele değil. Dolu B sınıfı fiyatına alınıyorlar ancak bu araçların teknolojilerinde sorun olursa parça değişimleri en kötü 2-3 asgari ücret ediyor. 2 hafta arabasız kalıyorsun ve bu parayı tak diye çıkarıp verebilmen lazım.
Aile geçindiren insanın bu paraları çıkarıp hemen vermesi kolay değil. Bunlar göze alınırsa BMW tercih edilmeli. Bunları göze alamıyorsan Clio alıcaksın kafan rahat olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Ocak 2021; 20:5:49 > -
En iyisini yapmışsın boşver -
10 yaşında bmw nin pek bi havası olacağını sanmıyorum.Anca şahincilerin ilgisini çekersin.Kendin söyledin sonuçta clio parasına alınan araba ne havası prestiji olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: blacklotus01
10 yaşında bmw nin pek bi havası olacağını sanmıyorum.Anca şahincilerin ilgisini çekersin.Kendin söyledin sonuçta clio parasına alınan araba ne havası prestiji olacak.Bayanların çoğu modelden anlamıyor. Yani 2010 model olduğunu çoğu anlamaz, yeni zannederler.
-
Almışsın artık boşver imajı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Konu troll ama ciddi yorum yazalım.
2.el yaşlı premiumları almak mesele değil. Dolu B sınıfı fiyatına alınıyorlar ancak bu araçların teknolojilerinde sorun olursa parça değişimleri en kötü 2-3 asgari ücret ediyor. 2 hafta arabasız kalıyorsun ve bu parayı tak diye çıkarıp verebilmen lazım.
Aile geçindiren insanın bu paraları çıkarıp hemen vermesi kolay değil. Bunlar göze alınırsa BMW tercih edilmeli. Bunları göze alamıyorsan Clio alıcaksın kafan rahat olacak.
10 yaşındaki BMW 'nin de mi pahalı parçaları? Yan sanayi taktırılsa nasıl olur?
Mesela Sanayi ustaları BMW tamirinden anlamaz mı?
-
Bu biraz da beklentiyle alakalı. 2011 model E90 3.20D sahibiyim. Arabamı bırak clioyu passata bile değişmem. Rutin bakımları sıfır araçla eş değer.(Filtre seti ve yağ değişimi güncel fiyatlarla 1000Tl) Sıfır araçta en az 5 yıl rutin bakımlar haricinde servise uğramazsın ama bu arabalar ilgi bekler.
Ruhsuz 90-100 Hp araçlara bineceğime yılda birkaç bin lira harcayıp sürüş zevki olan, clionun iki katı güce sahip olmasına rağmen bir litre fazla yakan, güvenli, itibarlı arabaya binerim daha iyi. Tabi taktir sizin.
quote:
Orijinalden alıntı: Yurtsever145310 yaşındaki BMW 'nin de mi pahalı parçaları? Yan sanayi taktırılsa nasıl olur?
Mesela Sanayi ustaları BMW tamirinden anlamaz mı?
Alıntıları GösterTanıdık usta yoksa bu araçlarda ilk başlarda çok kazıklanırsın. Babamın ustası var mesela hala kazıklanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Ocak 2021; 21:59:21 >
-
Sıfır clio 5 100bg otomatik sahibi olarak bu bwm ile kıyaslaman olmamış bwm bir şanzuman dağıtsa ocağın söner. Clio iyidir senin versiyon hangisi clio
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
https://forum.donanimhaber.com/2006-bmw-1-16i-alinir-mi--129875572#129875572 şöyle bir konu açıp 2015 clio 4 aldım 3 yıldır kullanıyorum çok çok memnunum. eski araba eski arabadır. kuzeniniz büyük ihtimalle hiç arabası olmamış yürütme bakım maliyetlerini düşünmeyen biri. |
Benzer içerikler
- 7 ileri dsg şanzıman sorunları
- motor soğukken gelen şıkırtı sesi
- kumho kış lastik yorumları
- trim sesi giderme
- kare plaka muayeneden geçer mi
- byd satış rakamları
- togg satış rakamları
- byd song l
- renault megane e-tech türkiye fiyatı
- yeni c3
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X