Bildirim
İkinci el Golf 1.2 tsi dsg mı sıfır İbiza 1.0 ecotsi mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
100bin km ve dsg :)
kaçınnnnn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dsg'li araç tercih etmem. Ama mutlaka bu ikisi arasından seçim yapılacaksa ibiza derim, golfün kilometresi hem motor, hem de şanzıman için yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 20 Mayıs 2017; 9:18:53 >
Koskoca alman arabasi, segmentinin en iyisi en saglami sozde,
100bin kmden sonra kimse alma diyor.
Arabalar ne ara bu kadar kisa omurlu uretilmeye baslandi?
Hayirli gunler.
quote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
Hayirli gunler.
Arabaya laf eden yoktur dsg şanzımana laf ediliyor bir arıza yaparsa çok uçuk bir rakam maliyet çıkarabilir. Yoksa aynı araç manuel olsa kimse ibiza önermez sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
Hayirli gunler.
Kesinlikle haklısınız.ama alma diyenler genelde motordan değil şanzımandan dolayı alma diyecektir.sıfır vw alırken bile dsg soru işaretiyken 100.000km dsg?? Bilemiyorum 😀
Servis bakımlı olması şart iyi niyet garantisi 7 yıl deniyor.Bunları sağlamıyorsa arkanızı dönmeden kaçınız. -
Dsg ve 100.000 km yanyana durunca bile sorun :))
Eğer boyut sorununuz yoksa yani illa c sınıfı demiyorsaniz İbiza öneririm.
Focus titanium, astra j spor+stilleri paket ve şu anda 1.6 Corolla mds advance kullanan biri olarak, geçen yıl sıfır aldığım İbiza reference (en boşu ) bile hoşuma gitmişti. Küçük geldiği ve otomatik ihtiyacı yüzünden 6 aylıkken sattım. Satarken bayağı buruk bir duygu çökmüştü. Bu güne kadar o kadar araç kullandim sattım, ibizayi satarken neden öyle hissettim hala anlam veremiyorum.
Hatta yeni kasa yaza gelecek bekleyebiliyorsaniz ağustosta yeni kasa alın süper olmuş. Ben bile alma niyetindeyim yeni kasayi. Hem daha geniş hem daha yeni hem daha güncel motor hem de daha şık
-
golf 7 ile ibizayı karşılaştırmak golf e küfürdür...
konfor , ses yalıtımı, genişlik, prestij ,kalite hissi. her anlamda ibizayı sever ! atar
amma velakin ...............
bütçem kısıtlı ..araba sorun çıkarmasın..
uzun yıllar problemsiz masrafsız kullanayım dersen ... sıfır araç daha mantıklı.. -
Bir yanda patlamasına ramak kalmış bir golf diğer yanda bozulmak için zamanı olan bir ibiza
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
100bin km ve dsg :)
kaçınnnnn |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X