Merhaba, arkadaşlar araç almayı düşünüyorum, sizlere danışmak istedim. Kriterlerime göre araç önerisi yapabilir misiniz ► Maks 220 bin TL ► Mümkünse benzinli ► Tipi önemli değil ► A veya B segmenti ► Masraf çıkarmayan ► Ayağımı yerden kessin, beni tamirciyle fazla muhatap etmesin ► Klima olursa iyi olur, donanım felan önemli değil. ► 4 tekeri olsun, gitsin yeter. En önemli kriter sorunsuz olması |
İkinci el küçük araç önerisi?
-
-
Arkadaşlar yok mu hiç öneri?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10-15 gün önce gelip sorsaydın, otomatik vitesli, sunrooflu skoda citigo önerebilirdim. Şu an 250 bin bandına çıkmış. Nissan Micra, Suzuki Swift falan olabilir. Öylesine bi ilana denk geldim istersen bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 12 Haziran 2022; 19:40:2 > -
Manuel benzinli olacaksa corsa, polo, fiesta, clio, i20 hangisi temiz denk gelirse alın geçin.
En önemli kriter sorunsuz olması diyorsan yaris düşünebilirsin. 1.33 ya da d-4d olur farketmet.
-
Masraf çıkarmayacak araç yok ki. En kötü sarf malzeme masrafı çıkacak. En az masraf çıkaracak araçlar Toyota Yaris ve Ford Fiesta bence
2009-2010-2011 Fiesta
Üzmez. Saglam aractir
1.4 grande punto
► Maks 220 bin TL CHECK
► Mümkünse benzinli CHECK
► Tipi önemli değil CHECK (tip iyidir)
► A veya B segmenti CHECK
► Masraf çıkarmayan CHECK
► Ayağımı yerden kessin, beni tamirciyle fazla muhatap etmesin CHECK
► Klima olursa iyi olur, donanım felan önemli değil. CHECK dynamic modelde dijital klima var
► 4 tekeri olsun, gitsin yeter. En önemli kriter sorunsuz olması CHECK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 13 Haziran 2022; 14:48:6 > -
Hocam benim aklıma da yaris geldi fakat bir tanıdık toyota'nın malzemelerinin pahalı ve piyasada çok bulunmadığını söyledi(avrupa araçlarına kıyasla)
-
Bakıyorum hocam :)
-
Mitsubishi Colt.
Hocam öncelikle parça bulma gibi bir sıkıntı söz konusu olmaz en kötü ihtimalle 1 gün sonra kargoyla kapınıza gelir. Fiyat konusundaysa fiat ya da renault grubuna göre pahalı olabilir belki ama ford wv gibi markalarla kayda değer bir farkı olmaz.
-
Hyundai İ10, Kia Picanto o paraya temiz olarak bulunabilir diye düşünüyorum. Ufak ve sorunsuz araçlardır. Yalnız parçaları öyle çok ucuz değildir.
otomatik istersen opel corsa 1.4 benzin lpg olanlara bakabilirsin tam otomatik japon şanzumanlı olanları 2 yıl sorunsuz kullandım
-
Fiesta 1.25
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X