Şimdi Ara

ikinci el otomobil alırken dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten beğenmiş olduğum ikinci el Renault megane hb extreme dizel aracı almak için Mersin'den Ankara'ya geldim gelmeden önce arkadaşımı gönderip aracı özel serviste expertize gönderdim ve motor durumu %90 kaportası orijinal çıktı. aracın durumu gayet iyi fiyat da uygun atladım geldim. aracı test ettim gerçekten süper. ama dikatimi çeken şey aracın içinin deforme olmuş olmasıydı. km 64binde olmasına rağmen içinde sigara yanıkları ve deformasyon vardı. kapılar gayet yumuşak açılıp kapanıyordu. motorun ve km sıfırlanmış olabileceğini düşünerek. aracı almadım. daha sonra 140bin km de aynı model başka bi aracın içine baktığımda kesinlikle deformasyon olmadığını gördüm ve durumdan emin. adamlar km sıfırlanmış ve motor yeniden yapılmış aracı bana orijinal km diye satmaya çalıştılar. expertizi ise başka bi arkadaşıma yaptırmış olduğum iiçin km orijinal olup olmadığını sormamış bakmamışlar. yani neredeyse tongaya basıyorduk. siz siz olun dikkat edin araç alırken expertizden ağzı yanan çok insan var ben de bunlardan biri olacaktım. aracı alırken expertizin yanında mutlaka bir ustaya da göstererek görüşlerini alın. para kolay kazanılmıyor. çöpe atmamak lazım.

• bu tür insanlar yüzünden 2.el piyasası yakında ölecek haberleri yok. ben bunu Ankara sitelerdeki esnaflara benzetiyorum onlarda zamanında at gösterip millete eşek sattılar daha sonra çoğu battı hala o günlerin kötü imajını silmeye çalışıyorlar ama nafile
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdagli

Arkadaşlar internetten beğenmiş olduğum ikinci el Renault megane hb extreme dizel aracı almak için Mersin'den Ankara'ya geldim gelmeden önce arkadaşımı gönderip aracı özel serviste expertize gönderdim ve motor durumu %90 kaportası orijinal çıktı. aracın durumu gayet iyi fiyat da uygun atladım geldim. aracı test ettim gerçekten süper. ama dikatimi çeken şey aracın içinin deforme olmuş olmasıydı. km 64binde olmasına rağmen içinde sigara yanıkları ve deformasyon vardı. kapılar gayet yumuşak açılıp kapanıyordu. motorun ve km sıfırlanmış olabileceğini düşünerek. aracı almadım. daha sonra 140bin km de aynı model başka bi aracın içine baktığımda kesinlikle deformasyon olmadığını gördüm ve durumdan emin. adamlar km sıfırlanmış ve motor yeniden yapılmış aracı bana orijinal km diye satmaya çalıştılar. expertizi ise başka bi arkadaşıma yaptırmış olduğum iiçin km orijinal olup olmadığını sormamış bakmamışlar. yani neredeyse tongaya basıyorduk. siz siz olun dikkat edin araç alırken expertizden ağzı yanan çok insan var ben de bunlardan biri olacaktım. aracı alırken expertizin yanında mutlaka bir ustaya da göstererek görüşlerini alın. para kolay kazanılmıyor. çöpe atmamak lazım.

tramerden sorgulasaydın gitmeden önce

• Motor yüzdelerinden tam anlamam ama zaten 64bindeki aracın %90 çıkmaması lazım.
  • tramerden sorguladım 1500 tl hasar kaydı kapıda park halindeyken çarpma olmuş önemsiz dedim fiyat da uygun olunca gittim
  • yetkili servise göstermek lazım, özel ekspertizlerin çoğu galericilerle menfaat ilişkisi içinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.