Şimdi Ara

İlahiyatçı Cemil Kılıç'dan dincilere sert eleştiriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlahiyatçı Yazar Cemil Kılıç,Dinden para kazananlara zor sorular sordu,Dincilerin buna yanıt vermesi gerekiyor.

İlahiyatçı Cemil Kılıç'dan dincilere sert eleştirilerİlahiyatçı Cemil Kılıç'dan dincilere sert eleştirilerİlahiyatçı Cemil Kılıç'dan dincilere sert eleştiriler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 12 Mart 2020; 7:6:9 >

• Cemil Kılıçın yaptığı eleştiriler çok yerinde
    Ortalarda din hocası geçinenler yanıt vermek zorunda

Birde bunlar çıktı ortaya,Her yıl milyonlarca Türk yurttaşı virüs nedenli hastalığa kapılıyor,Bu hanfendi bilmeden milyonlarca Türk anasına hakaret ediyor.
    https://twitter.com/seval_baskesen/status/1237142845791916035

• İlk okuduğumda ilahiyatcı olduguna inanmadım, ateist birisidir diye düşündüm. Gecmişinde din öğretmenliği yaparken kovulduğunu okudum. İnanmıyorsan inanma da İslam düşmanı ilahiyatcı olur mu . Kim bilir kac cocugu zehirledi Bunu kovan Milli eğitim bakanlığını tebrik ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknokratik kullanıcısına yanıt
    Cemil Kılıçın yaptığı eleştiriler çok yerinde
    Ortalarda din hocası geçinenler yanıt vermek zorunda

Birde bunlar çıktı ortaya,Her yıl milyonlarca Türk yurttaşı virüs nedenli hastalığa kapılıyor,Bu hanfendi bilmeden milyonlarca Türk anasına hakaret ediyor.

İlahiyatçı Cemil Kılıç'dan dincilere sert eleştiriler

• İlahiyatçı!

• İranda mollalar sıkışınca haram olan alkolü içtiler...
  • nedense bu tür konulara ilk yobazlar yorum yazıyor.
  • Fark ettiyseniz yukarıda 2 tane ak savaşçı var ve Cemil Hocanın dedikleri çok zorlarına gitmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    sizin gibilere bu tarz ilahiyatçılar lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Islam düşmanlığı nerede, söylediklerinin nesi yanlış? Sizin anlama sorununuz var galiba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Senin hoşuna gitmemesi normal. Kim bilir senin gibiler kaç çocuk zehirledi?
  • ateist komünist çinli bile dua istedi bayıldığınız uzay çağını bilim fışkırması yaşayan avrupanın durumu ortada şu an daha düne kadar ab çok gelişmiş memlekettir birşey olmaz türkiye dışkıyı yer diye bunun benzerini yazan doluydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mart 2020; 11:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vexra

Islam düşmanlığı nerede, söylediklerinin nesi yanlış? Sizin anlama sorununuz var galiba.
    Müslümanlara dua etmeyin telkininde bulunuyor. İslamın temeli dua . Daha nasıl bir islam düsmanlığı yapacak.

Dua ile cozum beklemeyin demek istiyor.

İse gitme dua et kardesim
    Aciktiginda yemek yeme dua et
    Hadi bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

Dua ile cozum beklemeyin demek istiyor.

İse gitme dua et kardesim
    Aciktiginda yemek yeme dua et
    Hadi bakalim.
    Allah(c.c) bize tedbir alma , tedavi olma, doktora gitme demiyor. Tedbiri al benden iste , hasta olunca tedavi ol benden şifa dile diyor. Bu sozde hoca ise dua etmeyin diyor. Bunu ateist biri dese kimse umursamaz, ama bunu hoca vasfını taşıyan biri diyor. Bu kişi hangi cüretle İslamiyeti anlatacak.

• İlahiyatçı Cemil Kılıç'dan dincilere sert eleştiriler

Sonuna kadar katılıyorum. Çinden wuhandan gelenler. İlk gelenler karantinaya nereye gitmişti.

Feministler: "Kadın düşmanı" diyerek eleştirir.
    Müslümanlar da: "İslam düşmanı" diyerek eleştirir.

Aslında durum tam tersidir. Feministler erkek, müslümanlar da farklı inançtan olanlara düşmandır. Bu sözler ise ters psikolojiden başka bir şey değildir. İslamiyet de , feminizm de bu topluma en çok zarar veren ideolojiler/dinlerdir. İslam ve feminizm azaldıkça Türkiye gelişecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 12 Mart 2020; 12:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

ateist komünist çinli bile dua istedi bayıldığınız uzay çağını bilim fışkırması yaşayan avrupanın durumu ortada şu an daha düne kadar ab çok gelişmiş memlekettir birşey olmaz türkiye dışkıyı yer diye bunun benzerini yazan doluydu
    Sen tüm tedbirini akıl ve mantık yoluyla alırsın, geri kalan elinde olmayan ulaşamadığın noktalar için de dua edersin, bu işin mantığı budur. Koronavirüs şifasını türbe demiri yalayarak ararsan yok olur gidersin. Çalışmayan adama sırf dua etti diye Allah yardım etmez.

İşte anlamamışsın ya da kendi istedigin gibi anlamak istiyorsun. Adam dua etmeyin demiyor sadece dua ile bir şey elde edemezsiniz diyor. Önce gerekli tedbirleri alırsın sonra allaha tevekkül ve dua edersin. Dua edip hiçbir önlem almazsan neye yarar duan? Allahin verdigi aklı kullanmayıp tedbirini almadan sadece dua mi edelim? Ne diyor "Bilim Ulu Tanrı'nın sesidir" bilime güvenin diyor. Galiba din hocalarına güvenin demediği için bozuldunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vexra -- 12 Mart 2020; 13:14:37 >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    he bende git türbe demiri yala dedim zaten deist kemalist iş arkadaşım olup lenf kanseri olunca ailecek eyüp sultandan çıkmayan iş arkadaşım var benim,bilimin teknolojinin yapçağı şeyler sınırlıdır elbette bilim ilim onemli dinimizde peşinden koşmayı emreder zaten, o ayrı bir olay ikiside ayrı kulvar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mart 2020; 13:21:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

he bende git türbe demiri yala dedim zaten deist kemalist iş arkadaşım olup lenf kanseri olunca ailecek eyüp sultandan çıkmayan iş arkadaşım var benim,bilimin teknolojinin yapçağı şeyler sınırlıdır elbette bilim ilim onemli dinimizde peşinden koşmayı emreder zaten, o ayrı bir olay ikiside ayrı kulvar..
    Yazdığın mesaj içinde katıldığım bir nokta var, insanlar ikiyüzlü. Allah peygamber tanımayanlar başlarına kötü bir olay gelince dua-namaz-cami üçlüsüne sarılıyorlar. Bu tehlike geçince yine cool olmaya devam ediyorlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.