Bildirim
İlahiyatçı Cemil Kılıç'dan dincilere sert eleştiriler
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk okuduğumda ilahiyatcı olduguna inanmadım, ateist birisidir diye düşündüm. Gecmişinde din öğretmenliği yaparken kovulduğunu okudum. İnanmıyorsan inanma da İslam düşmanı ilahiyatcı olur mu . Kim bilir kac cocugu zehirledi Bunu kovan Milli eğitim bakanlığını tebrik ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İlahiyatçı!
İranda mollalar sıkışınca haram olan alkolü içtiler... -
nedense bu tür konulara ilk yobazlar yorum yazıyor. -
Fark ettiyseniz yukarıda 2 tane ak savaşçı var ve Cemil Hocanın dedikleri çok zorlarına gitmiş. -
-
Islam düşmanlığı nerede, söylediklerinin nesi yanlış? Sizin anlama sorununuz var galiba.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Senin hoşuna gitmemesi normal. Kim bilir senin gibiler kaç çocuk zehirledi? -
ateist komünist çinli bile dua istedi bayıldığınız uzay çağını bilim fışkırması yaşayan avrupanın durumu ortada şu an daha düne kadar ab çok gelişmiş memlekettir birşey olmaz türkiye dışkıyı yer diye bunun benzerini yazan doluydu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mart 2020; 11:39:56 > -
Müslümanlara dua etmeyin telkininde bulunuyor. İslamın temeli dua . Daha nasıl bir islam düsmanlığı yapacak.quote:
Orijinalden alıntı: vexra
Islam düşmanlığı nerede, söylediklerinin nesi yanlış? Sizin anlama sorununuz var galiba.
Dua ile cozum beklemeyin demek istiyor.
İse gitme dua et kardesim
Aciktiginda yemek yeme dua et
Hadi bakalim.
Allah(c.c) bize tedbir alma , tedavi olma, doktora gitme demiyor. Tedbiri al benden iste , hasta olunca tedavi ol benden şifa dile diyor. Bu sozde hoca ise dua etmeyin diyor. Bunu ateist biri dese kimse umursamaz, ama bunu hoca vasfını taşıyan biri diyor. Bu kişi hangi cüretle İslamiyeti anlatacak.quote:
Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF
İse gitme dua et kardesim
Aciktiginda yemek yeme dua et
Hadi bakalim.
-
Feministler: "Kadın düşmanı" diyerek eleştirir.
Müslümanlar da: "İslam düşmanı" diyerek eleştirir.
Aslında durum tam tersidir. Feministler erkek, müslümanlar da farklı inançtan olanlara düşmandır. Bu sözler ise ters psikolojiden başka bir şey değildir. İslamiyet de , feminizm de bu topluma en çok zarar veren ideolojiler/dinlerdir. İslam ve feminizm azaldıkça Türkiye gelişecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 12 Mart 2020; 12:58:48 > -
Sen tüm tedbirini akıl ve mantık yoluyla alırsın, geri kalan elinde olmayan ulaşamadığın noktalar için de dua edersin, bu işin mantığı budur. Koronavirüs şifasını türbe demiri yalayarak ararsan yok olur gidersin. Çalışmayan adama sırf dua etti diye Allah yardım etmez.quote:
Orijinalden alıntı: kerimcem
ateist komünist çinli bile dua istedi bayıldığınız uzay çağını bilim fışkırması yaşayan avrupanın durumu ortada şu an daha düne kadar ab çok gelişmiş memlekettir birşey olmaz türkiye dışkıyı yer diye bunun benzerini yazan doluydu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşte anlamamışsın ya da kendi istedigin gibi anlamak istiyorsun. Adam dua etmeyin demiyor sadece dua ile bir şey elde edemezsiniz diyor. Önce gerekli tedbirleri alırsın sonra allaha tevekkül ve dua edersin. Dua edip hiçbir önlem almazsan neye yarar duan? Allahin verdigi aklı kullanmayıp tedbirini almadan sadece dua mi edelim? Ne diyor "Bilim Ulu Tanrı'nın sesidir" bilime güvenin diyor. Galiba din hocalarına güvenin demediği için bozuldunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vexra -- 12 Mart 2020; 13:14:37 >
he bende git türbe demiri yala dedim zaten deist kemalist iş arkadaşım olup lenf kanseri olunca ailecek eyüp sultandan çıkmayan iş arkadaşım var benim,bilimin teknolojinin yapçağı şeyler sınırlıdır elbette bilim ilim onemli dinimizde peşinden koşmayı emreder zaten, o ayrı bir olay ikiside ayrı kulvar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mart 2020; 13:21:3 > -
Yazdığın mesaj içinde katıldığım bir nokta var, insanlar ikiyüzlü. Allah peygamber tanımayanlar başlarına kötü bir olay gelince dua-namaz-cami üçlüsüne sarılıyorlar. Bu tehlike geçince yine cool olmaya devam ediyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: kerimcem
he bende git türbe demiri yala dedim zaten deist kemalist iş arkadaşım olup lenf kanseri olunca ailecek eyüp sultandan çıkmayan iş arkadaşım var benim,bilimin teknolojinin yapçağı şeyler sınırlıdır elbette bilim ilim onemli dinimizde peşinden koşmayı emreder zaten, o ayrı bir olay ikiside ayrı kulvar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Fark ettiyseniz yukarıda 2 tane ak savaşçı var ve Cemil Hocanın dedikleri çok zorlarına gitmiş.
|
Senin hoşuna gitmemesi normal. Kim bilir senin gibiler kaç çocuk zehirledi?
|
nedense bu tür konulara ilk yobazlar yorum yazıyor.
|
Cemil Kılıçın yaptığı eleştiriler çok yerinde
Ortalarda din hocası geçinenler yanıt vermek zorunda Birde bunlar çıktı ortaya,Her yıl milyonlarca Türk yurttaşı virüs nedenli hastalığa kapılıyor,Bu hanfendi bilmeden milyonlarca Türk anasına hakaret ediyor. https://twitter.com/seval_baskesen/status/1237142845791916035 |
|
İse gitme dua et kardesim Aciktiginda yemek yeme dua et Hadi bakalim. |
İlk okuduğumda ilahiyatcı olduguna inanmadım, ateist birisidir diye düşündüm. Gecmişinde din öğretmenliği yaparken kovulduğunu okudum. İnanmıyorsan inanma da İslam düşmanı ilahiyatcı olur mu . Kim bilir kac cocugu zehirledi Bunu kovan Milli eğitim bakanlığını tebrik ediyorum.
|
İranda mollalar sıkışınca haram olan alkolü içtiler...
|
Benzer içerikler
- fissler boykot mu
- ömer aktaşöz yorumlar
- fulbright bursu alan türkler
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- hyperbon sakız boykot mu
- kara kutu nedir
- fiat 600 fiyat
- iphone servis yok hatası
- yapay zeka tahlil sonuçları
- byd modelleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X