Şimdi Ara

ilersini fazla mi dert ediyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olkert -- 17 Şubat 2013; 2:41:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özet yokmu?

• Git kıza söyle

• Hocam kızla cık , git ünine kafan sarmassa ayrıl üniden birini bul düz mantık yap. Zaten ilk sene kızla uğrasamazsın stresten

• Tabi canım...DH'nin geneli zaten uzun boylu beyaz tenli sarışın ve mavi gözleri var. Bu arada eğer üniversiteye kız için gidiyorsan, vay haline...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter9796

Hocam kızla cık , git ünine kafan sarmassa ayrıl üniden birini bul düz mantık yap. Zaten ilk sene kızla uğrasamazsın stresten

Desene gereksiz duygusal dusunmusum... ama soyle bakarsak daha gercekci oluyo kizla cikiyim kendi istiyo zaten, universiteme giderim kazanirsam insallah o da istemezse zaten kendi ayrilir senin dedigin gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: olkert

quote:

Hocam kızla cık , git ünine kafan sarmassa ayrıl üniden birini bul düz mantık yap. Zaten ilk sene kızla uğrasamazsın stresten

Desene gereksiz duygusal dusunmusum... ama soyle bakarsak daha gercekci oluyo kizla cikiyim kendi istiyo zaten, universiteme giderim kazanirsam insallah o da istemezse zaten kendi ayrilir senin dedigin gibi...

Doğrudur kardeşim ama derslerini etkilemesin eğer etkiler dersen Kıza söyle sınavdan sonra konusalım de seviyorsa anlayısla karşılar zaten geleceğinden önemli değil

• Sen yazdıklarında baştan kaybetmeyi göze almışsın. Yorum yapınca bir faydası olacağını düşünüyorsa söyle yapayım yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: olkert

quote:

ya bağlanırsan? o zaman acı çeken sen olacaksın ki bu hiç de kolay atlatılan bir şey değil
  • @GANGNAM STYLE herseyi degistiriyo son yazdigin hala karar veremedim, bosu bosuna kendimi yiyorum diye dusunmeye basladim gene. Sinava odaklanmaya devam etsem iyi olcak...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.