iş yerimde hub ile bağlı iki bilgisayharın klasörlerinin birbirine erişimini bir türlü sağlayamadım.ilginç olan yan yazıcı ekle aracılığıya birbirlerinin yazıcılarını görüp ekleyip yazı yazdırabiliyorum ama klasör erişimi yapamıyorum. bu sorunu nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum. bilgisayarlardan biri win xp pro versiyon 2002 sp1 yüklü diğeri win xp home ed. versiyon 2002 sp2 yüklü.
Bunun için hangi sürücü yada klasörleri görmek istiyorsan onlara sağ tıklayıp paylaşım vermen gerek kardeş. Aksi takdirde görmez.
klasörler üzerinde gerekli paylaşım ve ntfs izinlerini vermenizde gerekli ayrıca.. eğer paylaşım üzerinde everyone grubu için bir izin yoksa bağlantı gerçekleşmez.. everyone yoksa ya everyone gurubunu yada bağlantıyı gerçekleştirecek kullanıcıyı izinlere eklemeniz gerek
arkadaşların dedeği gibi sabit diskler sağ tıklanıp paylaşıma alınacaklar ve aynı çalışma gurubunda olacaklar. Hani şu EV ağı falan varya o işte
Oncelikle Xp SP1 SP2 yuseltebilirsen oyle dene muhtemelen sorun çözülecektir eğer olmazsa paylaşım verceğin klasörü sağ tıkla paylaştır ve klasörün güvenlik ayarlarından "network" ekle bu şekilde olması laızm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme