Şimdi Ara

İlk 11'de Neden Türk Oyuncu Yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk 11'de Neden Türk Oyuncu Yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 10 Şubat 2019; 20:52:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden yok biliyor musun?

Kaleci Uruguay milli takımının kalecisi. Uruguay her dünya kupasında en az çeyrek görüyor
    Sağ bek Norveç milli takımının sağ beki/açığı. Bizim milli takımda orada Şener falan oynuyor
    Stoperler genç, kuvvetli ve çıtkırıldım değil. Ozanı 10 milyona satmasak o oynayacaktı zaten
    Sol bek Japonya milli takımının sol beki. Daha yeni Asya kupası finalinden geldi
    Orta sahada zaten türk oyuncumuz yok. En iyi elimizdeki Türk 35 yaşındaki Selçuk. Hala da milli takımda Emre belözoğlu oynamalı mı diye tartışılıyor. Adam 60 yaşında. Onun yerine Man.Cityden gelen Fernando, Senegal (FIFA sıralamasında bizden 15 sıra üstteler) milli takımında oynayan Ndiaye ve ne yazık ki alternatifsiz Belhanda oynuyor.
    İleri uçta çok formda Feghouli var bir de Onyekuru var. Onyekuru rezil de olsa, Sinan oynadığı zaman nasıl kafayı yediğimizi hatırla. Yunusun hazır olmadığını görüyoruz her maça girdiğinde
    Forvette elimizde Eren var sadece. Yoruma gerek yok zaten.

Boş boş konuşma yani kısacası. Daha iyisi olsa oynar. Keza Emre Akbaba iyileşince doğru düzgün o da oynayacak. Milli takımın hali ortada, gelen yeniyor giden yeniyor. Stoperde Ahmet Çalıkla mı çıkalım maça sırf Türk fantazinizi gıdıklamak için?
  • takımda 14 yabancı var.. geri kalanı türk.. ligdeki bütün takımlarda 14 yabancı var ve onlarda da geri kalanı türk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

takımda 14 yabancı var.. geri kalanı türk.. ligdeki bütün takımlarda 14 yabancı var ve onlarda da geri kalanı türk
    İlk 11'den bahsediyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

İlk 11'den bahsediyorum hocam.

Alıntıları Göster
    saha 22 kişi çıkıyoruz.. ilk 11 ve yedekler.. tük takımlarda aynı şekilde çıkıyor.. 12 yabancı ve 10 yerli..
  • Mücadele etsinler, kendilerini geliştirsinler, oynadıkları oyunun ,aldıkları paranın hakkını versinler , oynasınlar kardeş ?
    Ruhsuz, yeteneksiz, çapsız, tek bildikleri şov olan, dövme yaptırıp karı kızlarla takılan, o bar senin bu bar benim olan futbolcu görünümlü şahısların sahada ne işi olabilir ?

• Türk oyuncular yabancılar kadar kaliteli olmadığı için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk oyuncuları senelerce kendilerini yabancı sınırına yaslayıp, vizyonlarını daraltıp, kendilerini geliştirmedikleri için ilk 11de Türk oyuncu yok. Olmasına gerekte yok.

Ye-yat, ye-yat devri bitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türk oyuncularımız çöp
  • Neden yok biliyor musun?

Kaleci Uruguay milli takımının kalecisi. Uruguay her dünya kupasında en az çeyrek görüyor
    Sağ bek Norveç milli takımının sağ beki/açığı. Bizim milli takımda orada Şener falan oynuyor
    Stoperler genç, kuvvetli ve çıtkırıldım değil. Ozanı 10 milyona satmasak o oynayacaktı zaten
    Sol bek Japonya milli takımının sol beki. Daha yeni Asya kupası finalinden geldi
    Orta sahada zaten türk oyuncumuz yok. En iyi elimizdeki Türk 35 yaşındaki Selçuk. Hala da milli takımda Emre belözoğlu oynamalı mı diye tartışılıyor. Adam 60 yaşında. Onun yerine Man.Cityden gelen Fernando, Senegal (FIFA sıralamasında bizden 15 sıra üstteler) milli takımında oynayan Ndiaye ve ne yazık ki alternatifsiz Belhanda oynuyor.
    İleri uçta çok formda Feghouli var bir de Onyekuru var. Onyekuru rezil de olsa, Sinan oynadığı zaman nasıl kafayı yediğimizi hatırla. Yunusun hazır olmadığını görüyoruz her maça girdiğinde

Boş boş konuşma yani kısacası. Daha iyisi olsa oynar. Keza Emre Akbaba iyileşince doğru düzgün o da oynayacak. Milli takımın hali ortada, gelen yeniyor giden yeniyor. Stoperde Ahmet Çalıkla mı çıkalım maça sırf Türk fantazinizi gıdıklamak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 10 Şubat 2019; 20:22:28 >

• Neden mi yok? Sen söyle göbekli Ömer mi oynasın yoksa yerlerde sürünen vasıfsız Sinan mı oynasın? Ya da maestro Selçuk mu?
  • Çok kafaya takma aslan parçası, son 5 senede GS'nin altyapıdan çıkardığı oyuncu sayısı son 20 yılda FB ve GS'nin toplamından fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Neden yok biliyor musun?

Bravo

• Yabancı sınırı yok da ligin kalitesi arttı. ( Tüm takimlarin )

Türkler kendini gelistirsin. 34 lük Burak Yilmaz hala takır takır gol atıyor. Bu yüzden ilk 11 e girebiliyor. Yine Gökhan Gönül de oyle mesela. Türk olduklari icin degil performanslı olduklari icin. Kimse Türk oynatmak yasak demiyor.

Cengiz cenk tosun ozan ve adını unuttugum nice başarılı olmuş türk oyuncular da var. Yabanci sınırı geri gelirse ciddi kalite düşüşü olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Neden yok biliyor musun?

Dostum neden boş yapayım ki? Ben bir şey sordum. Sende bir şey açıklıyorsun eyvallah. Ama "boş boş konuşma" nedir? Senin saygılı bir şekilde konuşma anlayış buysa acıdım gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Dostum neden boş yapayım ki? Ben bir şey sordum. Sende bir şey açıklıyorsun eyvallah. Ama "boş boş konuşma" nedir? Senin saygılı bir şekilde konuşma anlayış buysa acıdım gerçekten.

Alıntıları Göster
    Kardeşim bana acımana gerek yok. Konuyu açmaktaki amacının üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu anlamak hiç zor değil. "salağa yatmana" da ben acıdım. iyi günler sana.
  • Asıl sorulması gereken neden daha önce boyle degildi?

Bu sayede yurt dışına bir suru oyuncu gitti. Yurt dısı a giden her oyuncu ulkeye gelen doviz demek.

• Şu konunun konuşulması çok saçma artık mide bulandırmaya başladı.Kim kaliteliyse,kim daha iyiyse o oynar.Muslera yerine İsmail,Nago yerine Ömer,Marcao yerine Ahmet,Diagne yerine Muğdat mı oynasın? Feghouli kötü olduğunda da Sinan oynadı.O an kim daha faydalı olacaksa o oynuyor.FB'de Hasan Ali'den daha iyi bir yabancı bek olsa o oynamayacak mı?Şener kötüye gittiğinde İsla girmedi mi 11'e? Biz sezona Love-Larin-Medel ile devam ederken Dorukhan-Güven'i oynatmaya başladık. ilk 11'imizde Türk oyuncu olsun diye mi oynattık? Hayır daha faydalı olabileceği için oynattık.Şu muhabbeti kesin artık ya.
  • Ümit Öztürk vardı ya işte Türk olarak

Şaka bir yana, kim hak ederse formayı o oyuncu alır, isterse hepsi yabancı olsun. Tabii ki ben de kişisel olarak Türk oyuncuların iyi oynayıp forma giymesini isterim, ama yeterli değillerse maalesef yedekte kalmaya mahkumlar.
  • Biz Vasıfsız Türk düşmanıyız o yüzden Vasıfsız Türk oynatmıyoruz. Sadece işe yarayan kaliteli genç Türk futbocuları oynatıyoruz . Yunus , Ozan , Celil gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.