Bilgisayarı ilk açtığımda CPU,Ekran Kartı, Kasa'da bulunan fanların hepsi bir anda hızlı dönerken yavaşlıyor 1-2 saniye bekliyor ve açılışta herşeyin yolunda olduğunu söyleyen bip sesi geliyor ve bilgisayar açılıyor. Windows'ta kurdum sorunsuz çalışıyor. Fakat bunu yapması bana normal gelmedi. BIOS ayarlarına baktığımda anakartın Smart fan diye bir özelliği var. Bundan kaynaklanabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum
kafaya takılcak bişi değil... smart fan özelliği açık kalsın...
normal diyorsunuz yani. İlerde bir sorun çıkarmaz umarım.
hayır genelde benim topladıgım bilgisayarlarda ole oluyo muşterilerden bi şikayet gelmedi şimdilik. 5-6 ay oldu müşterilerimden ses soluk cıkmadı sorun olmaz o bi özellik
quote:
Orjinalden alıntı: gurcel
Arkadaşlar Yeni bir bilgisayar topladım. Sistem özelliklerim şöyle
Bilgisayarı ilk açtığımda CPU,Ekran Kartı, Kasa'da bulunan fanların hepsi bir anda hızlı dönerken yavaşlıyor 1-2 saniye bekliyor ve açılışta herşeyin yolunda olduğunu söyleyen bip sesi geliyor ve bilgisayar açılıyor. Windows'ta kurdum sorunsuz çalışıyor. Fakat bunu yapması bana normal gelmedi. BIOS ayarlarına baktığımda anakartın Smart fan diye bir özelliği var. Bundan kaynaklanabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum
Dostum bu kadarmı denk gelir aynısını bende topladım pc lerimiz ikiz kardeş:) soruna gelince bende de aynısını var bu sorun değilki valla ben pc m den memnunum:)
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. İçim rahatladı. Bana bir sorun gibi geldi ama bir özellikmiş. Tekrar teşekkürler.