Herkese merhaba, ben üniversite öğrencisiyim annemle ortak kullanacağımız masrafsız kaliteli yeni nesil güncel kullanımı kolay bir araç almak istiyoruz ama araç bulmakta bulduğumuzu almakta da kararsızlıktan çok zorlanıyoruz. Alacağımız arabalar ikinci el aklımızda olan modeller: Hyundai i10 2020 1.2 MPI ELİTE Toyota Yaris 2014 1.33 cool skypack skoda fabia 2016 model poloda düşünüyoruz açıkcası ama temizini baktığımız fiyat aralığında bulmak zor bütçe 750k civarı farklı önerilerede açığım sizce bu araçlar iyi midir kolay satılır mı değer kaybeder mi 5 sene sonra zarar eder miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim |
İLK ARACIM ÇOK KARARSIZIM YARDIM EDİN
-
-
Kolay kolay hiç bir araç zarar ettirmez merak etme. Senin acemi olacağını düşünerek küçük araç tercih etmen hem yakıt , kasko , sigorta vs durumundan dolayı daha ekonomik olur. Annen için de kullanması kolay olur.
i10, picanto , polo, yaris , clio , Fiesta ,208 vs hangisi temiz ve kafanıza yatıyorsa onu tercih edebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 13 Eylül 2023; 0:6:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2010-2012 Volvo S40 1.6 dizel manuel alırım o paraya ama 5 sene sonra satınca zarar edermiyim diye araba almıyorum ben
Astra J de olabilir vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 13 Eylül 2023; 7:23:55 >
Peugeot 308 bakın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
clio
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha almadan satmayı dert edersen araba falan alamazsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toyota Yaris 2014 1.33 cool skypack
Zarar ettirmez kolay satılır hayırlı olsun
Öncelikle teşekkür ederim. Açıkcası en içimize sinen i10 gibi duruyor ama o paraya daha iyi bi araç mı almalıyız diye de düşünüyoruz
Yeni model olsun istiyoruz açıkcası zaten bizde arabayı kar için almıyoruz ama zarar da ettirmesin istiyoruz
bütçemize uygun kasalarını görsel olarak pek beğenmiyorum açıkcası
teşekkürler ama clio ya pek olumlu bakmıyoruz açıkcası i10 fabia yaris üçlüsü ağır basıyor hangisi karar veremiyoruz pek
bu ucu arasindan ben olsam fabia alirdim.
i10 asiri kucuk tek avantaji yeni olmasi.
yaris hem eski hem toyota.
-
2016 i20 için ne düşünüyorsunuz style paket?
-
Güzel kaliteli arabadır iç mekanı da sınıfına göre ferah sayılır çok tutulan bir araçtır kolay kolay arıza vermez parçası da ucuz ancak altı yere yakın bana göre tek dezavantajı bu acemi iseniz altını vurabilirsiniz ama karter koruyucu taktırabilirsiniz i10 yerine i20 alırdım kesinlikle
1.2 benzinli olanları güçsüz uzun yolda yorabilir ama ilk aracınızsa çok takmazsınız lpg uyumu var benzinde de az yakıyor
1.4 benzinli otomatik olanları çok yakıyor ama performansı idare eder bunda da lpg uyumu var motor şanzıman sorunsuz
1.4 dizel olanlarını pek bilmiyorum ancak yakıt performans olarak iyidir diye düşünüyorum
Son olarak iki araç arasında kaldım 2020 i10 Elite ve 2021 i20 Jump açıkcası performans açısından i20 nin daha iyi olduğunu farkındayım ama i10 görsel olarak çok hoşuma gidiyor ve full paket oluşu çok cezbediyor ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.
-
2021-2022 mitsubishi space star.
toyotayı alırsın kullanırsın 1 saate de satarsın . bir nevi altın gibi düşün . toyta kullanıcısı değilim gördüğüm böyle.
-
İ20 daha mantikli
Yaris veya i10 sizi üzmez
Ya volkswagen ya da toyota alın reşat altını gibi..
Benzer içerikler
- kia stonic 1.25 yorum
- tata indica 1.4 tdi
- 1.2 tsi
- hyundai ix20 alınır mı
- fiat stilo en çok tutulan modeli
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X