Şimdi Ara

İlk bindeyim hangi universiteyi yazacagimi bilmiyorum gelin konusalim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esit agirligim,Ankara da oturuyorum ama İstanbulda üniversite okumak istiyorum. Vakif universitelerinden cok iyi burs veren universiteler var onlari mi seceyim yoksa devlet universitelerini mi kafam cok karisik ne yapmami onerirsiniz?

• Devlet seçmeni tavsiye ederim
  • Hukuk mu istiyosun iktisat işletme falan mı
  • Devlet ve Boğaziçi iktisat seçerdim ben olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Devlet seçmeni tavsiye ederim
    neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: limon1907

Devlet ve Boğaziçi iktisat seçerdim ben olsam
    neden devlet?vakıflardan 3000 tl burs veren var bana da para lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkardesiniz

neden?

Alıntıları Göster
    100k olmuş adamla aynı sınıfta ders görmemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Hukuk mu istiyosun iktisat işletme falan mı
    valla istemekten değilde sanki hukuk daha iyi olur gibi geliyor
  • quote:

neden devlet?vakıflardan 3000 tl burs veren var bana da para lazım

Alıntıları Göster
    Koç bilkent tutuyorsa farklı ama okulların yurtdışı anlaşmalarına bak
  • hukuk okumak sanki daha makul gibi ama gerçekten nereyi yazacağım hakkında hiç fikrim yok kafam çok karışık.Önerdiğiniz üni veya önermediğiniz nelerdir
  • minnakkk M kullanıcısına yanıt
    peki sağolun bakarım.Sizce ingilizce gerekli mi ?
  • ya abi aklım almıyor anasını satim ilk bine girecek kadar zeki adamsın. mesleğini bize soruyorsun, ingilizce gerekli mi diyorsun. aklım ermiyor yemin ederim. inşallah güzel yerlere gelirsin ne diyeyim.
  • Birkardesiniz kullanıcısına yanıt
    Hazırlık okursun , tabiki gerekli 😅(işletme-iktisatvsvsv hukuk istiyorsan farklı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnakkk -- 6 Ağustos 2018; 1:28:48 >
  • Ben de sayısalda aynı şekilde kararsızım gidip okulları gördükten sonra karar vereceğim sana da görmeni tavsiye ederim

Devlette taban puanı sana yakın insanlar olması iyi ama öğrenci sayısı çok fazla hocalarla iletişim sıkıntı olacaktır

Özelde de iyi para veriyorlar konaklama yiyecek var az öğrenci ama yukarıda yazdıkları gibi burssuz girenler de olacaktır

Özellerde en düşük kaçla kapamış ona bak mesela sayısalda koç tıpta parasını ödeyen adam bile ilk 2binle girmiş geçen sene daha düşük yok

Bu seviyedeki özelleri düşün tabi ama tmde durum nasıldır bilemem
    Edit:hatta koç tıp tutsaydı ben düşünmezdim bile :D bu seviyedeyse düşünme direkt git ama burssuz girenler de varsa pek tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Raistlin_Majere_ -- 6 Ağustos 2018; 1:46:52 >
  • Hukugu sallayın Boğaziçi iktisat filan yazın.
  • devlet seç hocam göz boyamalarına izin verme
  • Devlet secsen dahi burs alabilirsin. İlla vakif sececeksin diye bir şart yok.
  • quote:

neden?

Alıntıları Göster
    Özellerin para dışında bir amacının olduğunu düşünmüyorum. Belki Koç, Sabancı, Bilkent.
  • Ben 7tepe hukuk okuyanlarla konuştum. Burslu ve burssuz olanlarla onlar gayet memnun üni.lerinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.