< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İlk defa sıfır araç alma hakkında
-
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın, hiçbir soru komik değil
2- Bayide yaptırmanızı tavsiye etmem, bayinin görevi araç satmak, dışarıda görevi sadece kaplama, koruma, oto kuaför olan bir yer bulup yaptırabilirsiniz, kaliteli bir şey yaptırırsanız farkını uzun süre görürsünüz boyanız korunur, çizilmez, parlak gözükür
3- Kaçak geçiş yapıyorsunuz fakat 15 gün içinde hgs alırsanız otomatikman cezasız düşer diye biliyorum.
4- Rodaj bence dikkat edilmesi gereken bir durum, yüksek devir çevirmemeye çalışın.
-
Hocam hazır İstanbul’da bulunmuşken övülen LPG montajcılarından birinde LPG montajı yaptırın geçin bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıfır araca LPG montajı garantiyi bozmaz mı?
-
Hocam en doğrusu servise sorup bu konuda teyit almak.
Konu sahibinin Elazığ’a dönünce montaj fikri var ise en azından İstanbul’da Candan Mühendislik gibi memnuniyet oranı yüksek bir yerde montaj yaptırması daha mantıklı geldi bana. 1250 km dönüş yolunda da ekonomi yapar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patikliağa -- 9 Eylül 2023; 14:42:5 >
Vekalete hic gerek yok vekaleti sirf noterden ruhsat cikartmak icin istiyorlar siz ruhsati ben cikartirim derseniz sizden vekalet istemeyecekler hatta ruhsat cikarma parasini da vermek zorundalar cunku fiyata dahil
Bazi bayiler çamura yatiyor vekaletsiz olmaz diye ama olmaz diye birsey yok oluyor mercedesinden vw ine fiattan renosuna hepsinden sifir arac aliyorum sistem dedigim gibi işliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti konusunu servisler belirlemiyor genel merkez karar veriyor.
Mesela sen garantili aracını servise götürdün arızayı inceleyip bildirmek servisin görevi, işlemin garantiden yapılıp yapılmayacağına genel merkez karar verir. Ben olsam garanti bitene kadar LPG taktırmazdım.
-
Hocam adıma başka motorlu araç vs hiç bir şey yok, bu durum da vekalet vermek sanırım sıkıntı olmaz, şehir dışından geleceğim için hersey hazır olsun ona göre işlemleri yapayım diyorum.quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu
Vekalete hic gerek yok vekaleti sirf noterden ruhsat cikartmak icin istiyorlar siz ruhsati ben cikartirim derseniz sizden vekalet istemeyecekler hatta ruhsat cikarma parasini da vermek zorundalar cunku fiyata dahil
Bazi bayiler çamura yatiyor vekaletsiz olmaz diye ama olmaz diye birsey yok oluyor mercedesinden vw ine fiattan renosuna hepsinden sifir arac aliyorum sistem dedigim gibi işliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam aslında bende kendi şehrim de yaptırmak istiyorum. Uzun yol yapacağım arkadaşlar taş sekmesine vs karşı yaptır dedi ama o kadar yoldan bir şey olmaz inşallahquote:
Orijinalden alıntı: birkuşgibiHayırlı olsun kazasız belasız kullanın, hiçbir soru komik değil
2- Bayide yaptırmanızı tavsiye etmem, bayinin görevi araç satmak, dışarıda görevi sadece kaplama, koruma, oto kuaför olan bir yer bulup yaptırabilirsiniz, kaliteli bir şey yaptırırsanız farkını uzun süre görürsünüz boyanız korunur, çizilmez, parlak gözükür
3- Kaçak geçiş yapıyorsunuz fakat 15 gün içinde hgs alırsanız otomatikman cezasız düşer diye biliyorum.
4- Rodaj bence dikkat edilmesi gereken bir durum, yüksek devir çevirmemeye çalışın.
Teslim almadan önce kullanma kılavzunu internetten indirip sakin zamanlarda okuyun. Arabayı bayiden alır almaz trafiğe çıkınca yabancılık çekmezsiniz.
Rodaj için özel bir şey yapmaya geek olmayabilir, bu yüzden kullanım kılavuzlarına bazen hiç bir şey yazmayabiliyorlar. Ama mekanik bir fenomen olarak rodaj, dönen ve temas eden her şeyde, elektrik motorları dahil, her zaman vardır. Arabayı dinlendirmenize gerek yok, hatta uzun yola çıkacak olması avantaj. Yalnız, arada sırada vitesteyken, kendi kendine ~20km/s yavaşlamasına izin vermek ilerdeki motor ömrü için faydalı olacaktır.
-
Sikinti olacagindan degil de yalandan yere vekalet ucreti vermemeniz icin dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam, çok faydalı söylediğiniz ama aracın şuan sadece İngilizce kullanma kılavuzu varquote:
Orijinalden alıntı: Karbon 12Teslim almadan önce kullanma kılavzunu internetten indirip sakin zamanlarda okuyun. Arabayı bayiden alır almaz trafiğe çıkınca yabancılık çekmezsiniz.
Rodaj için özel bir şey yapmaya geek olmayabilir, bu yüzden kullanım kılavuzlarına bazen hiç bir şey yazmayabiliyorlar. Ama mekanik bir fenomen olarak rodaj, dönen ve temas eden her şeyde, elektrik motorları dahil, her zaman vardır. Arabayı dinlendirmenize gerek yok, hatta uzun yola çıkacak olması avantaj. Yalnız, arada sırada vitesteyken, kendi kendine ~20km/s yavaşlamasına izin vermek ilerdeki motor ömrü için faydalı olacaktır.
Araçta LPG sisteminin ve yakıtın temas ettiği parçalar hariç garanti devam ediyor söylemi var ben bu sebeple sorulup bilgi alınması yönünde tavsiyede bulundum. Garantiyi servis belirliyor demedim hocam.
Herkesin kendi görüşü tabiki. Dediğim gibi araç sahibinin böyle bir fikir varsa İstanbul’da yapılması daha mantıklı bence.
Bence de mantıklı hocam LPG ye uygun motor zaten taktırın derim. Yalnız şeyi unutmayın kaksoya lpgli olduğunu bildirmeniz gerekiyor ve LPG yi ruhsata işletmniz gerekiyor. Allah korusun kötü bir kazada pert olursa falan ödeme alamayabilirsiniz sonra. Ruhsata işletme ve kasko işini ötelemeyin derim. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legzay -- 9 Eylül 2023; 22:30:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X