Şimdi Ara

ilk kesismeden sonra ne yapilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar univertede 2 yildir okuyorum 3 yila gecicem hala kiz ayarlama icin girisimde bulunmadim aslinda acemiyimde denebilir daha onceden kiz arkadasim olmadi mi oldu ancak hep isteyen taraf onlardi

Artik sura bende diye dusundum ve bu kardesinize tiyo vermenizi ongordum.

Simdi alisveris merkezi kampus vs kizla fena halde kesistik diyelim sonra ne yapicaz.Gidip mal gibi merhaba mi diyecegiz tek olmuyorlar genelde bilirsiniz kizlar grup geziyor.

Yani ilk adim tanisma fasli nasil olucak.

Seviyorsan git konus bence
    Boynunu kir cope at
    Ona kucuk surprizler yap demeyin

Ciddi ciddi soruyorum ben gibi cok insan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enohpi4 -- 4 Eylül 2011; 14:33:38 >

• Seviyorsan git tekrar kesiş bence
  • Kıza git kesişmek mi istiyorsun tanışmak mı istiyorsun diye sor tanışmak derse adını söyle gerisi freestyle
  • Hocam ilk olarak arkadaşların arasında araştırabilir, facebook adresini bulup ekleyebilirsin. İlk adımı facebook üzerinden kolaylıkla atabilirsin sanırım
  • Arkadaslar univertede 2 yildir okuyorum 3 yila gecicem 'den gerisini okumadım. çünkü ortak özelliklerimiz bitti sonra yine başladı.

benimde 3-4 sevgilim olmştu 2si ciddiydi.

1inde ben çok uğraşmıştım öyle oldu.

ötekinde kız çok yalvardı öyle oldu.

son 1 senedir de bi kızdan gerçekten hoşlandığımı hissettim. konuşmaya çalıştım ama pek iyi geçmedi

sana tavsiyem emin olmadan yanlarına yaklaşma. arkadaş olma faslı çok önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

Kıza git kesişmek mi istiyorsun tanışmak mı istiyorsun diye sor tanışmak derse adını söyle gerisi freestyle
    Doğaçlama yap kızın kız arklarından biri arkadaşın olması lazım yoksa işin zor.
  • Ulan bu kiZlar ne sansli birine goz kirpsa gelir ugrasmadan biz buralara konular acariz nasil ederiz ne yapariz valla kizin arkadaslarindan birini nasil bulacam bilmiyorum aslinda birazda cekingenim bu ozellik hic bir halta yaramasada allah vergisi yapicak bisey yok

İnsanlarla iletisimim ilk zamanlar sıkılgan bir tavirla 1 haftaya kalmaz normal bir sekilde ilerliyor

İlk zamanlar gerkes beni sesiz sedasiz zannesiyor ama gayet eglencelu neseli birisiyim artik bu kizda ekmek su gibi lazim oldu kafami dagitmam gerek uni cok sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enohpi4

Ulan bu kiZlar ne sansli birine goz kirpsa gelir ugrasmadan biz buralara konular acariz nasil ederiz ne yapariz valla kizin arkadaslarindan birini nasil bulacam bilmiyorum aslinda birazda cekingenim bu ozellik hic bir halta yaramasada allah vergisi yapicak bisey yok

İnsanlarla iletisimim ilk zamanlar sıkılgan bir tavirla 1 haftaya kalmaz normal bir sekilde ilerliyor

İlk zamanlar gerkes beni sesiz sedasiz zannesiyor ama gayet eglencelu neseli birisiyim artik bu kizda ekmek su gibi lazim oldu kafami dagitmam gerek uni cok sıkıcı

haklısın eğer kızı yalnız yakalarsan fırsatı kaçırma git en azından basitçe tanış Onunda niyeti varsa devamı gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

...kesişmek mi istiyorsun tanışmak mı

güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreaMale

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

...kesişmek mi istiyorsun tanışmak mı

güzel

Alıntıları Göster
    Ona küçük sürprizler yap

• BENCE olaya direk kız ayarlamak için bakma. Genel kültürünü geliştirebilirsin. Düzenli gazete okuyup muhabbet açabilirsin. Güncel konularda çok önemlidir.
    Sadece yanına gidip "merhaba" demekle olmaz. Hani dedin sonra? Seninle vakit geçirmeye ikna etmelisin. Bunlar da güncel konular sayesinde olur. Hadi seni anlamadı diyelim. Başka başka kapılar aramalısın.
    Diğer bir konuda kendine ne kadar baktığındır. Kadınlar kendine bakan erkeklerden hoşlanır denir. Çok doğru. Saçına, başına, tırnaklarına, sakalına dikkat etmek çok önemlidir. Bir yerde okumuştum ense traşı çok önemliymiş.
    Sonrası artık senin laf cambazlığına bağlı.
    (İşine yarayan bilgi yoksa bile kulak dolgunluğu olur.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: klaros

BENCE olaya direk kız ayarlamak için bakma. Genel kültürünü geliştirebilirsin. Düzenli gazete okuyup muhabbet açabilirsin. Güncel konularda çok önemlidir.
    Sadece yanına gidip "merhaba" demekle olmaz. Hani dedin sonra? Seninle vakit geçirmeye ikna etmelisin. Bunlar da güncel konular sayesinde olur. Hadi seni anlamadı diyelim. Başka başka kapılar aramalısın.
    Diğer bir konuda kendine ne kadar baktığındır. Kadınlar kendine bakan erkeklerden hoşlanır denir. Çok doğru. Saçına, başına, tırnaklarına, sakalına dikkat etmek çok önemlidir. Bir yerde okumuştum ense traşı çok önemliymiş.
    Sonrası artık senin laf cambazlığına bağlı.
    (İşine yarayan bilgi yoksa bile kulak dolgunluğu olur.)
    en kötüsü pişmanlık duyup keşke demek bence asla keşke deme ne olursa olsun keşkelerle yaşama çok büyük bir acı duyarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: tRolling Stones

Ona küçük sürprizler yap

Alıntıları Göster
    Parmaklarınla kalp işareti yap gülerse vericek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrambled

Parmaklarınla kalp işareti yap gülerse vericek

Alıntıları Göster
    hadi ya ne yani üniversitede kızlar teklif etmiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enohpi4

Arkadaslar univertede 2 yildir okuyorum 3 yila gecicem hala kiz ayarlama icin girisimde bulunmadim aslinda acemiyimde denebilir daha onceden kiz arkadasim olmadi mi oldu ancak hep isteyen taraf onlardi

Artik sura bende diye dusundum ve bu kardesinize tiyo vermenizi ongordum.

Simdi alisveris merkezi kampus vs kizla fena halde kesistik diyelim sonra ne yapicaz.Gidip mal gibi merhaba mi diyecegiz tek olmuyorlar genelde bilirsiniz kizlar grup geziyor.

Yani ilk adim tanisma fasli nasil olucak.

Seviyorsan git konus bence
    Boynunu kir cope at
    Ona kucuk surprizler yap demeyin

Ciddi ciddi soruyorum ben gibi cok insan var

BU Gerçekten FreeStyla Mı???????? OHH YEaaaaa man Ohhhhh YEA

SANA PUANIM DOKUZZZ GANKAM

• quote:

Orijinalden alıntı: Reborn_59

Yıkıldım şu an Bütün ümitlerim bundan yanaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

quote:

• quote:

quote:

Üniversitede kızlar teklif ediyor diye kandırılıp ÖSS birincisi yapılan ağır abaza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thracian Spartacus

quote:

quote:

Üniversitede kızlar teklif ediyor diye kandırılıp ÖSS birincisi yapılan ağır abaza.

Alıntıları Göster
    git samimi görün bence. kusura bakma bu işlerde hiç iyi değilim zaten cesaretimi çok zor topladım. seni çok beğeniyorum eğer sende istersen birşeyler içebilirmiyiz? ondan sonra istemezsen hiç yoluna çıkmam de.

bunları yaptıktan sonra da kız suratına bakmıyorsa hayır kusura bakma içemeyiz diyosa boynunu kır çöpe at.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

git samimi görün bence. kusura bakma bu işlerde hiç iyi değilim zaten cesaretimi çok zor topladım. seni çok beğeniyorum eğer sende istersen birşeyler içebilirmiyiz? ondan sonra istemezsen hiç yoluna çıkmam de.

bunları yaptıktan sonra da kız suratına bakmıyorsa hayır kusura bakma içemeyiz diyosa boynunu kır çöpe at.

Alıntıları Göster
    ...kesişmek mi istiyorsun tanışmak mı. . .

tuttum bunu :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.