Şimdi Ara

ilk motor tecrübem olacak 2. el vespa lx 150 almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • motor ehliyeti alıyorum vespa lx 150 almayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor gerçekten. 8 senedir araba kullanıyorum ama motor kullanmak çok ilgimi çekmeye başladı uzun zamandır. ikinci el vespa almayı düşünüyorum ilk moturum olarak. hiç bir bilgim yok motorlarla ilgili 2. el motor alırken nelere dikkat etmem lazım. 8bin tl kadar para vermeyi düşünüyorum maksimum bu paraya kaç model kaç km bir şey alınabilir genel olarak. hani araba gibi değildir motor mesela motorun 10bin km yol yapması arabanın 100bin gibi olması gibi midir hiç bilmiyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum :)

•  ilk motor tecrübem olacak 2. el vespa lx 150 almayı düşünüyorum

quote:

8bin tl kadar para vermeyi düşünüyorum maksimum bu paraya kaç model kaç km bir şey alınabilir genel olarak.
  • pardon hocam yanlış anlaşılmışım hani 8bin tlye vespa lx 150nin kaç model kaç kmsine verilir ne biliyim 2011 model 5bin km ise 8bin eder tarzi yani ben başka bir model düşünmüyorum. gösterdiğin motor da yanıyormuş cidden :)
  • Bende var 2013 model 6000 km de cok memnunum birde kawasakin ninja 250 var ninja da guzel ama vespa nin yeri ayri 9000 e satarim dusunuyosan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..White-Tiger.. -- 13 Aralık 2014; 21:34:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce bir eğitime gidin kullanmayı öğrenin, motosiklet almak en son iş. vespa almak ise bir sonraki level.

• Vespa cok guzel ve cok seri motordur eger imkaniniz varsa alin derim :)

• LX150 alacaksan bir kere daha düşün:

Yüksek fiyat,
    Amortisör yol tutuş...

www.youtube.com/watch?v=qWzpZr1Mrds

İlle de sukuter alacaksan jant çapı en büyük olanını tercih et derim. 16" veya en kötü 14" ülkemizin yolları çukurları... ufak jant olmuyor...

16" jantlı modellere örnek:

Kymco Agility City 125

Sym Symphony SR125

14" jantlılara örnek:

www.youtube.com/watch?v=oumG1YA0vFk

Honda PCX 125 ve 150cc'likleri mevcut. Sınıfının muhtemelen en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 15 Aralık 2014; 15:13:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fen0men0 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba ben vespa lx 150 kullanıcıyım.öncelikle harika bir seçim.kaliteyi hayatının her alanında yaşamak istiyorsan vespa hem klasik bir motor hemde sağlam bir motor.fiyatlara gelecek olursak vespa lx150 touring modeli var en mantıklısı odur.hem aksesuar olarak çok dolu hemde lx lerin en değerlisidir.zaten vespa =aksesuardır.bu gün tourin çantalı siperli düşük kilometre bir lx 150 10.000 tl civarına alabilirsin.8000 tl ye ise ancak 5-10 binlerde 3-4 yaşında bir vespa alabilirsin.ayrıca motorun km si ile alakalı bir soru sormuşsun vespaarın ömrü tahmininin çok çok üzerinde 200.000 km giden vespa bulabilirsin.çin motorlarıyla karışmasın.vespayı 3-4 senedir kullanıyorum ayrıca gts 250 de var sormak istediğin bir soru olursa eliden geldiğince cevaplarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.