Şimdi Ara

İlk önce ssd i hdd mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni sistem kurarken 120 gb ssd mi yoksa 1 tb hdd mi alıyım yaklaşık 1 ay sonra alıcm diğerini eğer ilk hdd alırsam işletim sistemi kurup kullanıcam ,1 ay sonra ssd alınca
    format atıp ssd ye kurmam lazım.Yani ssd yi ilk alırsam 1 ay boyunca idare edermi beni ssd.Birde ssd ye ne hdd ye ne depolanmalı teşekkürler.

• Bir ay sonra alacaksanız önceliği SSD'ye vermenizi tavsiye ederi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synda9735

Yeni sistem kurarken 120 gb ssd mi yoksa 1 tb hdd mi alıyım yaklaşık 1 ay sonra alıcm diğerini eğer ilk hdd alırsam işletim sistemi kurup kullanıcam ,1 ay sonra ssd alınca
    format atıp ssd ye kurmam lazım.Yani ssd yi ilk alırsam 1 ay boyunca idare edermi beni ssd.Birde ssd ye ne hdd ye ne depolanmalı teşekkürler.

İlk ssd.
    Sonra işletim sistemi
    Sonra gerekli ayarlar
    Gerekli programlar
    Ayrıca 2 3 oyun rahatça yüklenebilir üstüne nasıl kullanacağınız bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece ssd ile iş bitmiyo bılıyosun sistemının diğer tum parcaları ıyıyse en cok oynadıgın 2 3 oyunu krabilirsin onun dısında 7200 luk bir hdd sonrakı asamlardar cok rahat işini gorür.Ssd öncelikle işletim sistemını kurman gerektıgnın soylemem dahı gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: antidot38

sadece ssd ile iş bitmiyo bılıyosun sistemının diğer tum parcaları ıyıyse en cok oynadıgın 2 3 oyunu krabilirsin onun dısında 7200 luk bir hdd sonrakı asamlardar cok rahat işini gorür.Ssd öncelikle işletim sistemını kurman gerektıgnın soylemem dahı gerek yok

sistemim bu
     İlk önce ssd i hdd mi?

1 tb harddisk alıcam 1 ay falan sonra 2 oyun ve win yükleyim yeter 1 ay boyunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synda9735 -- 11 Kasım 2014; 20:23:14 >

• Synda9735 kullanıcısına yanıt
    yanı ben olsam 120 lık ssd almam sahsen gerek yok oyun oynarken hdd den farkı yok acılma suresıde cok onemkı degıl onlıne yayın yapmıyoruz sonucta vs.
    dostum sadece pc hızlı acılsın dıyosan benım tavsiyem
    Sandisk 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD(450MB Okuma / 115MB Yazma) 99Tl sadece hızla acılsın dıye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidot38 -- 11 Kasım 2014; 20:57:39 >
  • Ilk önce SSD alın. 1-2 tane oyun yüklersin zaten. Geri kalanlarını da HDD alınca yüklersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ssd'yi nereye takacağım ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.