Şimdi Ara

İlk önce Türkçe öğrenin ondan sonra felsefe yaparsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bölümde yazanların %90'ı neredeyse hiçbir dil bilgisi kuralını bilmiyor. Arada popüler konularda felsefe konusu görüyorum, konuya girdiğimde karşılaştığım manzara her zaman ki Türkçe katili mesajlar. Size felsefe yapmayın diyen yok ama yapacaksanız dil bilgisine özen gösterin. Diğer türlü gözümde ilk okula giden bir çocuk canlanıyor o yazı tarzını görünce. Ciddiye alamıyorum.

• herkes bi BeN deil kardeşiM,,,
  • Açıkçası ben ne kadar düzgün yazmaya özen göstersem de genel olarak başkasının neyi ne şekilde ne kadar doğru yazdığını çok umursamıyorum. Umursadığım tek şey yazıyı yazan kişinin beyin sahibi olması. Ne yazık ki çoğu zaman hüsrana uğruyorum.
  • Sen felsefe de yapamıyorsun ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8A8E5C90D

herkes bi BeN deil kardeşiM,,,
    Aynn oyl hcm.

Bu arada; karakterimizi kimyasal reaksiyonlar belirlerken "iyi" ve "kötü" tanımları neden mevcut?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GENLERİM in kurbanıyım genleri mi yargılayın diyen mahkuma ceza veren hakime sorsana..
  • dil bilgisi ve imla kurallarına riayet etmediğim beni bağışlamanızı istirham ediyorum.

saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim bilinç neden mevcutsa ondan mevcut allah allah bana sorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

GENLERİM in kurbanıyım genleri mi yargılayın diyen mahkuma ceza veren hakime sorsana..
    İki nokta diye bir noktalama işareti yok mesela hocam. Üç nokta koyabilirsin...

• Yok artık. Bu kadar takmaya ne gerek var ? Bir psikiyatriste görünmende vayda var. OKB var gibi duruyor.
  • Dilin zenginliklerine varmak,marifetlerini edinmek asıl ehemmiyet taşıyandır.Zira başlar ayak ayaklar baş olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamisama-

Yok artık. Bu kadar takmaya ne gerek var ? Bir psikiyatriste görünmende vayda var. OKB var gibi duruyor.
    Kafaya takma ne alaka hocam? Konu dil bilgisi üzerine iki nokta görünce doğrusunu söyledim bunun kafaya takmakla alakası yok. Mantıksız yani, doğrusu üç nokta bir nokta daha koysan sanki nokta başına para mı alıyorlar?

• Zodion Z kullanıcısına yanıt
    ne vakitler deterministik distorsiona maruz kalsan böyle saçmalamanın en melankolik versiyonuna kafa atıyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamisama-

Yok artık. Bu kadar takmaya ne gerek var ? Bir psikiyatriste görünmende vayda var. OKB var gibi duruyor.
    o taksa da ben takmıyorum.zira onun rahatsızlıı bende de var.farkı, farkına varmış olmam..

ünlem kullandım.yazın bunu kenara..

• tam dediğin yer bizim türkiyenin asıl sorunu .

biz neden türkçe yazıp konuşamıyoruz.

bunu araştırın.

herşeyin sebebini anlarsınız (enflasyon ıvır zıvır hepsi dediğin konuyla alakalı)

neden almanya yerle bir olup 40 yılda bizi geçti neden diye dövünmeye gerek yok .

arkadaşın dediği konu türkiyenin ana sorunu.
  • Düşünce istenildiği bir biçimde aktarılabiliyorsa önemi yok.
  • Katılıyorum. Öyle bir cümle kuruyor ki bazıları, ne bir virgül var ne bir nokta var. Karman çorman bir yazı.
  • “Her zamanki” derken o -ki ayrılmaz, kezâ “ilk okul” değil de “ilkokul” şeklinde yazılır. Sanırım her şeyden önce bir kendimize çekidüzen vermemiz, özeleştiri yapmamız gerekiyor.

• Temel noktalama işaretleri dışında internet ortamında diğerlerine gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mite -- 29 Ağustos 2019; 9:4:18 >
  • Kesinlikle katılıyorum. Harika bir başlık olmuş. Dil bilgisi kuralları hiçe sayılıyor. Sadece noktalama işaretleri değil, kelimelerin dizilişini de doğru bir biçimde kullanmıyorlar. Yani cümle dizimini de başaramıyorlar. Okuyorsun ama anlayamıyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.