Şimdi Ara

immdatt gittigidyorda başım dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gittigidiyordan bir bot aldım fakat numarası olmadı ama adam ısrarla ne degısm ne de urun ıadesı yapıyor napıcagımı şaşırdım iade konusunda sizin bi fikrınız varmı ??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pipernigrum -- 22 Ekim 2008; 0:29:35 >

• adamın dedikleribe değil gg nin kurallarına bak. kural çerçevesinde satıcı her ne kdar ürünü geri almam diye ön şart koşsada gg nin kuralları belli incelersin beğenirsen onaylarsın beğenmezsen kargoyu sne karşılamak suretiyle geri iade edersin. olay budur.
  • o nasıl satıcı ya,müşteri memnuniyeti 0 yazda..belki diğer alıcılar akıllanır
  • satışa onay vermediysen degiştirebilirsin
  • gg ile irtibata geç
    sorununu çözecektir.
  • şöyle bır salaklıgı var gg la ırtıbata gectım zaten ama ıtıraz ıcın kargoyu acıtımda tutanak tutturmak gerekıyomus.satıcıda kendı kafasından %20 konısyonumu ode kargo ode yanı totalde 50 ytl çöpe at gerı ıade alırım dıyo gg de satıcı onaylamadan ıs yapmıyo gap ısler pısman oldum .bir daha asla yanı gg de alışveriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pipernigrum

arkadaşlar gittigidiyordan bir bot aldım fakat numarası olmadı ama adam ısrarla ne degısm ne de urun ıadesı yapıyor napıcagımı şaşırdım iade konusunda sizin bi fikrınız varmı ??????

satış şartlarını okumak gerekiyor o nedenle şimdi yapılan yorumlar havada kalır ilanın linkini verirmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEYZELERLE BAŞIM BELADA
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne olursa olsun gittigidiyorda 3 gunluk tu sanırım onay suresi war.o sure icinde onay vermezsen para hesaba geciyor.ama iptal edip urunu geri yollarsan para bu sefer senin hesabına geciyor.gittigidiyora mail at durumu bildir.ve şunu da dipnot olarak soyleyim ayakkabı işi internetten olmaz.gidip goreceksin giyeceksin alacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.