Şimdi Ara

implantımda bir problem var lütfen yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Yıllar önce ön iki azı dişim hatalı çekildiğinden dolayı oralarda dişim yoktu. 2 yıllık bi diş teli tedavisi sonrası boşluklar yeterince büyüdü ve implanta tedavisine hazır hale geldi. 2 hafta önce implant operasyonuna girdim. Solda hehangi bi problem yok fakat sağ taraf ... doktor sola 10mm girebilirken sağda 7 mm de takıldı. Çünkü girmeye çalıştığı zaman köpek dişim sancimaya başlıyor ve diş etimin içinde diş hassasiyetine benzer bi ağrı hissediyordum. Doktor buna bi anlam veremedi. Bir hafta sonra dikislerimi alması için gittigimde solun gayet sağlam olduğunu fakat sağ implantin tutmadigini ve yenisinin yapılması gerektiğini söyledi. O gün tekrar operasyona girdim. Bu sefer farklı marka ve daha sivri bir implant kullandılar. Bu sefer zorladı ve 11mm girdi. Fakat ! Kemik ismini yanlış soyluyorsam lütfen bagislayin aynı yerde yani palegonit kemikte daha hafif bir sancı oluştur ve sürekli hale geldi. Operasyon sonrası kafamin ic sag tarafi surekli hafif hafif ağrıyor köpek dişim hassas ve sürekli ısırma isteği duyuyorum ancak ağrı bu şekilde geçiyor ve burun tabanımda bazen ağrı oluyor. Demir kopek disime herangi bir sekilde temas etmemis ve sağ arka dislerimdede hafif sanciya benzer bişey var. Lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin. Ağrı neyden kaynaklaniyor olabilir ? Bu ağrı yavaş yavaş beni bitiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petyr -- 17 Temmuz 2015; 3:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bi fikri olan yok mu cidden

• Kafa filmini çekip ona gore şablon hazırlaması lazım çene kemgi ve sinirlerin durumu hekim tarafından biliniyor ve işlem ona gore hazırlanmalı.tabi bu hekimin bilgi ve tecrübesi olmasına etkili.
    Valla hekimlere güvenme bi başka doktora göster sonuçta para veriyorsun eğer hataliysa dava açıp hakkını ariyacani şöyle 200 yakın dış doktoru tanidim eski isim gereği 80 yaşındaki adama implant cakani mi dersin ,sağlam dışını çekeni mi .
    Acil şifalar.

• Teşekkür ederim. Çarşamba günü dikişler alinicak onda sonra olmadı tavsiyene uyup başka bi doktora görünüm. Iyi bayramlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.