Herkese çok teşekkür ederim. Henüz o/c denemedim. Zaten pek meraklı olduğum bir alan değil :)
hayırlı olsun. ayrıca yakın bir süre içinde forum sayesinde o/c la içli dışlı olacağından emin ol!
Valla foruma üyelik zamanıma bakarsan pek de öyle olmayacağımı görürsün. Şu anda işlemci 2088 de çalışıyo. O ayrı mesele
underclock yapmışsın.işlemcin eskimez. :))
:)) tuncay şaka yapıyosun di mi?
Hayırlı olsun hocam ben de amd athlon 2400 alacaktım geçen gün ama olmadı işte. Enişte birine satıverdi bi anda :))
Saolasın Mewluth. Daha iyisi sana inşallah.
güle güle kullan
hehe eski rd ve p4 ün 3dmarkta daha ağır basıyor gibi 2400mhz de :) (senin işlemci de 2800+ gibi bişey oluyo herhalde) 2 puanla geçmişim seni hehe :)) (yarın 1mhz gpu ve 2mhz ram ile geçersin geçersin)
Valla real bunu yaparken ram ve fsb ye hiç ellemdim. çarpanı değiştirdim o kadar. geri kalan herşey (ekran kartı dahil) default. daha kasarım da ne lüzum var. netice de rekora koşamam (biri 20 k yapmış. Banada daha performans lazım değil. Böyle dursun stabil stabil
İSKİ HOCAM: SAOL
bana bir tek gf4 uyumsuz geldi.tamam ucuz ve performanslı bir kart ama kalite ayarlarda oldukça zayıf kalıyor.
bu puanalrı nasıl yapıyorsunuz.Bize de anlatsanız. nedir bu service.futuremark. ne yapacağız orada.
Darkvader o kartı aldığım zamanlar (1 sene oldu) hiç de ucuz değildi . Şimdi ona ayıracak bütçem yok. İşimi görüyor. İleride bakacağız. Ama haklısın. Bu sistemde bir radeon 9700 pro iyi olurdu