ortalama her somurgede 1000 er roket ve hafif lazer
ÜSTELİK AY IM VAR RADARI 5 TE PM LERİNİZİ BEKLİYORUM
İyi iş çıkarmışsın tebrikler...
quote:
Orijinalden alıntı: oiven
İyi iş çıkarmışsın tebrikler...
Helallllllll kardes super kasmıssın bravoooo
quote:
Orijinalden alıntı: saw_saw_saw
Helallllllll kardes super kasmıssın bravoooo
Alıntıları Göster
ii bırak
quote:
Orijinalden alıntı: westblood
ii bırak
Alıntıları Göster
Bırakma sebebin nedir acaba ?
güzel hesap umarım hak eden alır ve hakkıyla alır.....
quote:
Orijinalden alıntı: rundll
güzel hesap umarım hak eden alır ve hakkıyla alır.....
tesekkurler arkadaşlar bu arada soylemeyi unuttum bütün bu dediklerimin yanında birde üretimi %10 arttıran jeolog adlı subayım var. daha 3 ay süreyle aktif. gunde 4 milyon metal 1.4 milyon kristal ürtiyorum :)
oyunu bırakma sebebim çok vaktimi alması. çok fazla savaştım etrafımdakiler benden baya bi korkuyor. sadece ilk 10 dakilerden nadiren casusluk alıyorum başka bişey yok =)
quote:
Orijinalden alıntı: tekken_683
tesekkurler arkadaşlar bu arada soylemeyi unuttum bütün bu dediklerimin yanında birde üretimi %10 arttıran jeolog adlı subayım var. daha 3 ay süreyle aktif. gunde 4 milyon metal 1.4 milyon kristal ürtiyorum :)
oyunu bırakma sebebim çok vaktimi alması. çok fazla savaştım etrafımdakiler benden baya bi korkuyor. sadece ilk 10 dakilerden nadiren casusluk alıyorum başka bişey yok =)
Alıntıları Göster
Bağlılık yapıyolar diyolardı da inanmıyodk
quote:
Orijinalden alıntı: BoltRider
Bağlılık yapıyolar diyolardı da inanmıyodk
Alıntıları Göster
hangi evren bu ???
quote:
Orijinalden alıntı: thaoz
hangi evren bu ???
Alıntıları Göster
38
quote:
38
Alıntıları Göster
güzel hesapmış yaw keşke bırakmasaymışsın
quote:
Orijinalden alıntı: djefecan
güzel hesapmış yaw keşke bırakmasaymışsın
Alıntıları Göster
Sağlam hesap umarım işi bilen biri alırda yazık etmez hesaba.
quote:
Orijinalden alıntı: 4Ottoman
Sağlam hesap umarım işi bilen biri alırda yazık etmez hesaba.
Alıntıları Göster
bende 350k da bırakmıştım oyunu... şimdi tekrar başladım... eğer istersen verebilirsin bana... tecrübem çoktur
quote:
Orijinalden alıntı: DemirKipi
bende 350k da bırakmıştım oyunu... şimdi tekrar başladım... eğer istersen verebilirsin bana... tecrübem çoktur
Alıntıları Göster
verdin mi hesabı? vermediysen eskiden 600k'Lık oyunum vardı tecrübeliyimdir alabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/
verdin mi hesabı? vermediysen eskiden 600k'Lık oyunum vardı tecrübeliyimdir alabilirim
Alıntıları Göster
birakin birakin :) vakit kaybi :) zamaninda bagimli oldugum zamanlari hatirliorum da :) yok filoyu yolla disari cik donecegin saate ayarla vs.. :) ohooo :D
birakin birakin :) vakit kaybi :) zamaninda bagimli oldugum zamanlari hatirliorum da :) yok filoyu yolla disari cik donecegin saate ayarla vs.. :) ohooo :D
ben kademeye döndüm valla. puanımda 700 bini gecti
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tekken_683
devam et arkadas
quote:
Orijinalden alıntı: yanikkoza
quote:
Orjinalden alıntı: tekken_683
devam et arkadas
Alıntıları Göster
devam et artık ogame bölümünde adam gibi oyunu bilen kalmadı eskiden ben dahil birkaç kişi takılıyordu burada onlarda gitti bu bölümden ve burası bitti eskiden çok canlıydı buralar
bu arada bende e39 ilk10 a girmiştim sonra hayatımı çok engellediği için bıraktım e38de başlarında oynadım ordada ilk 80 deydim devrettim hesabı sonra