ortalama her somurgede 1000 er roket ve hafif lazer
ÜSTELİK AY IM VAR RADARI 5 TE PM LERİNİZİ BEKLİYORUM
İyi iş çıkarmışsın tebrikler...
Helallllllll kardes super kasmıssın bravoooo
ii bırak
Bırakma sebebin nedir acaba ?
güzel hesap umarım hak eden alır ve hakkıyla alır.....
tesekkurler arkadaşlar bu arada soylemeyi unuttum bütün bu dediklerimin yanında birde üretimi %10 arttıran jeolog adlı subayım var. daha 3 ay süreyle aktif. gunde 4 milyon metal 1.4 milyon kristal ürtiyorum :)
oyunu bırakma sebebim çok vaktimi alması. çok fazla savaştım etrafımdakiler benden baya bi korkuyor. sadece ilk 10 dakilerden nadiren casusluk alıyorum başka bişey yok =)
Sağlam hesap umarım işi bilen biri alırda yazık etmez hesaba.
bende 350k da bırakmıştım oyunu... şimdi tekrar başladım... eğer istersen verebilirsin bana... tecrübem çoktur
verdin mi hesabı? vermediysen eskiden 600k'Lık oyunum vardı tecrübeliyimdir alabilirim
birakin birakin :) vakit kaybi :) zamaninda bagimli oldugum zamanlari hatirliorum da :) yok filoyu yolla disari cik donecegin saate ayarla vs.. :) ohooo :D
birakin birakin :) vakit kaybi :) zamaninda bagimli oldugum zamanlari hatirliorum da :) yok filoyu yolla disari cik donecegin saate ayarla vs.. :) ohooo :D
ben kademeye döndüm valla. puanımda 700 bini gecti
quote:
Orjinalden alıntı: tekken_683
ben kademeye döndüm valla. puanımda 700 bini gecti
devam et arkadas
devam et artık ogame bölümünde adam gibi oyunu bilen kalmadı eskiden ben dahil birkaç kişi takılıyordu burada onlarda gitti bu bölümden ve burası bitti eskiden çok canlıydı buralar
bu arada bende e39 ilk10 a girmiştim sonra hayatımı çok engellediği için bıraktım e38de başlarında oynadım ordada ilk 80 deydim devrettim hesabı sonra