Şimdi Ara

İnanılmaz Seviyede Salak Bir Nesil Yetişiyor! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
9.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetin bu kadar yaygın olduğu , dizilerin müthiş şekilde arttığı bu dönemde daha ne bekliyorsunuz ki ? Allah aşkına kim Fanatik'i internetten ücretsiz olarak okumak varken gidip bayiden 50 kuruşa alır ? Kim internette o kadar online oyun varken oturup ders çalışır ? Akşamları bol bol dizinin olduğu bi televizyonda kim oturup annesiyle babasıyla muhabbet eder veya kitap okur. Saymaya kalksak oohooo.. İnsanları kitaptan , sosyal yaşantıdan uzaklaştıran o kadar çook sebep varki.. Yüce Rabb'im sonumuzu hayır etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bir çocuğun eğitiminde anne-babadan önce öğretmenin geldiğini düşünen mallar da varmış, onu anlamış olduk.

10 aydır çalıştığım işte öğretmenlerle çoğu zaman birebir muhatap oluyorum, iddia ediyorum öğretmenler yüzünden çocuklar aptallaşıyor. Çünkü öğretmenlerin çoğu yalancı, sahtekar, fırsatçı, bedavacı, ukala, çoğu zaman terbiyesiz. Arada tabii ki idealist, kaliteli olanlar var ama aileden sonra çocuğun ilk örnek aldığı kişi öğretmenlerin durumu içler acısı.

İşkembe-i kübradan sallamak kolay tabii, bilmeden etmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanYatmışKasa

genelleme yapma

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akula2005

quote:

Orijinalden alıntı: Solu

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Balık baştan kokuyor.
    Öğretmenler mal ki yetiştirdikleri insanlar da mal.

İnanılmaz Seviyede Salak Bir Nesil Yetişiyor!

-bu ülkede 2 haftada ot yetişmezken öğretmen yetişti,
    -ne kadar alakasız bölümden mezun varsa (ziraat müdendisliği v.b.) öğretmen olarak sırf siyasi emeller adına öğretmen yapıldılar,
    -şu an 300 bin öğertmen boşta gezerken utanmadan önlisans kanatlı hayvan yetiştiriciliği mezunu insanları öğretmen diye görevlendirdiler, ilgili link (http://forum.memurlar.net/konu/1376114/?page=22 )

sonra kalk öğretmenlere mok at!

sen bu işin mezununu görevlendirme sonra bu nesil niye böyle diye hayıflan dur!!!

sonra yukarıda verdiğim gibi adamlar ortaya çıkar hemde kat ve kat daha fazla sayıda.

öğretmenlik bölümü bitiren öğretmenleri de gördük biz lisede.

Ben her öğretmen süperdir demiyorum. Zaten kimse her hangibir meslek grubu için bunu idda edemez.
    Tabiri caiz ise ''dizi meraklısı'' çok öğretmen var ama bunun yanında bu mesleğin eğitimini almamış insanlar 3 kuruşa a çalıştırılınca olan gene yeni nesillere oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: Eskisiİyiydi

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bir çocuğun eğitiminde anne-babadan önce öğretmenin geldiğini düşünen mallar da varmış, onu anlamış olduk.

Okulun katkisi daha buyuk bence. Simdikiler evde oturduklari icin arkadas edinemiyolar. Sadece okuldaki arkadaslari ama okullarinda iyi olanlar haricinde kimseyi spora tesvik ettigi yok olacagina variyor en sonunda(ben futbol basketbol oynayamam ama en azindan arkadas grubumla oynarim kotu oynasam bile) 12 yasima kadar da hep top oynardik bisiklete binerdik asagiki sokagin takimiyla oynardik vs 12 yasinda sbs ile karsilastigim icin liseye gecene kadar haftanin 6 gunu dershaneye gidiyordum hayatimi yedi. İnsanlari cocuk yasta buyuttuler oyle oluncada gercekten ogrenilmesi gereken seyleri ogrenemediler. Kim 12 yasinda sinav bilincinde olbilirki olursada asosyal olur otekiler farkli gelir.

Ne geçti eline?Dershaneye gitmesen, kitap kapağı açmasan.Adisinden bir düz lisede okuyup son sene çalışarak ya da ikinci girişinde üniversite kazansan kötü mü olur?En güzel yılların test çözerek gitti.Ot gibi yaşayarak o yıllar ziyan oldu.

Ne gecti biliyomusun ortalamanin ustunde bir anadolu lisesi evime 400 metre mesafede. Yasanilmamis bir 12-14 yas arasi. 178-80 arasi boy ve 85 kiloluk okuz vucudu. Hepsi her istedigini elde ettiginden uyusturucu(cok azi)-alkol-sigara bagimliligi olan bir arkadas grubu. İnsanlari anlayamayan bir beyin(kimsenin yasam amaci yokki). Hergun ayni isleri ayni dakikada yaptigim icin monotonlasmis sabah-ogle-ikindi vakitleri. Devam edeyimmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

itirazım var.

Buyur kardeşim.

Sosyal medya olmasaydı Progressive rockı keşfedemezdim, çok mal olurdum.

nedense kendimi sana yakın buluyorum. forumda takılan asosyal kesim, sosyal medya dedikleri şey olmasaydı şu an televizyon programlarına mahkum olurdu. internet sayesinde hiç değilse, kendi zevkimizi oluşturabiliyoruz, müzik, sinema her konuda. dünya'dan haberimiz oluyor hiç değilse. sadece bize gösterilenlerle yetinmiyoruz. ve sosyal paylaşım sitelerinden dost edinmek de cabası. bu tür sitelerde dış görünüşün arka planda kalıyor, tamamen fikirlerimizle uğurlanıyoruz. bu konuda yazmak istediğim çok şey var, eğer akşama kadar kapanmazsa uzun uzun yazmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: temeltahir

quote:

İnsanlar kitap gazete dergi okumuyor ki ne bekliyorsun? su forumda takilanlarin % kaci gunde 10 sayfa ve ustu kitap okuyor(ortalama) Allah askina. E kusura bakmasinlar boyle olursa tabiki aptal bir nesil yetisir.16 yasindayim mahalledeki tum kucuk cocuklar kitap okumayi aptallik olarak goruyor

kaç yaşındasın bilmiom ama okul kitapları vs yerlerde yazanları gelip bize okuma

misal: ne beklionuz ki türkler 2 günde bir diş fıraçalıomuş

bana buna benzer bilgi verilddiini bile hatırlıom ilk okulda

Guldum. Biraz gozlem yapsan sende farkina varabilirsin ayrica sonraki yazilarimi okumani tavsiye ederim. Mademki oyle diyorsun biyerlere gelmis insanlara soruldugunda hep cok kitap okuyorum vs cevaplari verdikleri asikar. Kendine yediremedigin icin gelipte burda caka satma. 16 yasindayim ve bu ulkedeki cogu insanin kendine ait dusuncesi yok. Hep biyerden gelen baskilar sonucu o ideoloji insanin beynine yerlesiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskisiİyiydi -- 6 Kasım 2011; 10:48:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Ve bunun en büyük sorumlusu sosyal medya. İtirazı olan?

Salak nesil dediğini zaman tüm gençleri salak yerine koyuyorsun.sen sanki çok mu zekisin? Ve tüm gençlere salak diyorsun hiç bir neden, açıklama belirtmiyorsun. Asıl salaklık burda !
    Bayram bayram sinirleri bozuyorsun

Evet bende salağım.

5 senedir elimde internet ve bilgisayar gibi nimetler varken hala programlama dili bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

yıl 2011 sex varken hala kitap okuyanlar var

bravo liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

quote:

bravo liseli

ahaha :D espirisine dedım onu ben ve bunu söleyen insan üniversiteli 20 yasında
  • quote:

quote:

quote:

bravo liseli

düşünce hala liseli
  • Mesajlarım neden gözükmüyor anlamış değilim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bravo liseli

düşünce hala liseli

sana göre

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bravo liseli

düşünce hala liseli

sana göre

foruma göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece Türkiye ile sınırlı kaldığını sanmıyorum ben.
  • quote:

İnsanlar kitap gazete dergi okumuyor ki ne bekliyorsun? su forumda takilanlarin % kaci gunde 10 sayfa ve ustu kitap okuyor(ortalama) Allah askina. E kusura bakmasinlar boyle olursa tabiki aptal bir nesil yetisir.16 yasindayim mahalledeki tum kucuk cocuklar kitap okumayi aptallik olarak goruyor

Kitap önemlidir fakat hayatında elinde kitap almayıpta burda bana Sayfa muhabbeti yapmayın !
  • Milletimizin en zeki nesilleri şu an forumda tartışıyorlar biz küçükler de izinizdeyiz abiler
  • sosyal medyayı iyi kullanabilirsen çok faydasını görürsün
  • salak değilde , aşırı zeki olup kazanma hırsından birbirinin kuyusunu kazıyan yalan söyleyen bayram nedir bilmeyen , "özentilik uğruna" dinsizim aqaaaaaaaaaaaaaa diyen tipler yetişiyor aslında.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bravo liseli

düşünce hala liseli

sana göre

foruma göre

hı hı tabi :D

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.