Şimdi Ara

İnanılmaz Seviyede Salak Bir Nesil Yetişiyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
9.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanların maymun edildiği saçma yarışmalar saçma sapan diziler kusura bakmayın ama sadece yetişen nesil değil yetişmiş nesildede çok salaklar var ne zamanki biri bizi gözetliyor yarışmasıyla bizim halkın çoğunun salak olduğu ortaya çıktı televizyoncularda başladı deşmeye tabi internetide tek amaç sevgili bulmak için kullanan bir nesil yetişiyor git boğaz körüsünün yanına çektir resmi elde içki puro tabi tabi aynen devam geçen gün bitanesine hitler kim diye sordum muhabbeti açıldı mal mal suratıma bakıyo beyinler yıkanmış facebooka hangi resmi koysam diye oturup kafa yoran bi zihniyet aynen devam alan satan memnun
  • haklısın kardeş
  • Maalesef sosyal medya da o kadar çok geri kafalı insan görüyoruz ki bu insanlar gerçek hayatta nasıllar acaba diye merak ederim bazen.Bayat espiriler,küfürler,hakaretler...Elinin altında klavye olan yarım yamalak Türkçe ile kendini bir halt sanar olmuş.
  • Fight Club geyiği yapmak istemiyorum ama tam bir anarşinin içindeyiz.Ve bu anarşi bir yerde patlayacak.Fiili bir savaş olmayabilir ama hayatın içinde acaip bir kaos ve görünmeyen bir savaş var ve bu nerede bitecek hiç bilmiyorum.Saçma sapan diziler,kadın ve magazin programları,kadın cinayetleri,çocuk tecavüzleri nereye varıcak bunu sonu ?
  • orta yas kirizinin getirdigi bos dusunceler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

orta yas kirizinin getirdigi bos dusunceler bunlar.

laf olsun torba dolsun tarzı bir mesaj olmuş bu. hayatın gerçeklerinden kaçamazsın malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Maalesef sosyal medya da o kadar çok geri kafalı insan görüyoruz ki bu insanlar gerçek hayatta nasıllar acaba diye merak ederim bazen.Bayat espiriler,küfürler,hakaretler...Elinin altında klavye olan yarım yamalak Türkçe ile kendini bir halt sanar olmuş.

+1 sosyal medyada ki insanlarin cogu ya kendilerine sanal bir kisilik yapmislar ya gercekten otlar yada hayal alemindeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

yıl 2011 sex varken hala kitap okuyanlar var

Ergen detected
  • Mesaj sayısı: 1324. Bu konuyu acan arkadas tabiri caizse, yemek yedigi kaba isemis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0pposition

Mesaj sayısı: 1324. Bu konuyu acan arkadas tabiri caizse, yemek yedigi kaba isemis.

Mesaj sayısından karakter tahlili.

Facebook'tan mı öğrendiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Orijinalden alıntı: 0pposition

Mesaj sayısı: 1324. Bu konuyu acan arkadas tabiri caizse, yemek yedigi kaba isemis.

Mesaj sayısından karakter tahlili.

Facebook'tan mı öğrendiniz?

Fazla sosyal medya ile ic ice oldugun ortada. Gerisini sen dusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solu

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Balık baştan kokuyor.
    Öğretmenler mal ki yetiştirdikleri insanlar da mal.

İnanılmaz Seviyede Salak Bir Nesil Yetişiyor!

-bu ülkede 2 haftada ot yetişmezken öğretmen yetişti,
    -ne kadar alakasız bölümden mezun varsa (ziraat müdendisliği v.b.) öğretmen olarak sırf siyasi emeller adına öğretmen yapıldılar,
    -şu an 300 bin öğertmen boşta gezerken utanmadan önlisans kanatlı hayvan yetiştiriciliği mezunu insanları öğretmen diye görevlendirdiler, ilgili link (http://forum.memurlar.net/konu/1376114/?page=22 )

sonra kalk öğretmenlere mok at!

sen bu işin mezununu görevlendirme sonra bu nesil niye böyle diye hayıflan dur!!!

sonra yukarıda verdiğim gibi adamlar ortaya çıkar hemde kat ve kat daha fazla sayıda.

Keske bu dediklerinizi herkes bilse, anlasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Solu

quote:

Balık baştan kokuyor.

-bu ülkede 2 haftada ot yetişmezken öğretmen yetişti,
    -ne kadar alakasız bölümden mezun varsa (ziraat müdendisliği v.b.) öğretmen olarak sırf siyasi emeller adına öğretmen yapıldılar,
    -şu an 300 bin öğertmen boşta gezerken utanmadan önlisans kanatlı hayvan yetiştiriciliği mezunu insanları öğretmen diye görevlendirdiler, ilgili link (http://forum.memurlar.net/konu/1376114/?page=22 )

sonra kalk öğretmenlere mok at!

sen bu işin mezununu görevlendirme sonra bu nesil niye böyle diye hayıflan dur!!!

sonra yukarıda verdiğim gibi adamlar ortaya çıkar hemde kat ve kat daha fazla sayıda.

öğretmenlik bölümü bitiren öğretmenleri de gördük biz lisede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1500 diyorum hiç birisinin hiçbirşeyden haberi yok avusturya ile avustralya arasındaki farkı bilmeyen bir neshil var parisin baş kenti neresidir sorusuna cevap verenler var ya bukadar okumamazlık cehalet olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

quote:

Balık baştan kokuyor.

adam haklı

öğretmenler değil benim oğlum herşeyi doğru yapar asla yalan söylemez zeki ve çalışkandır ha biraz ilgi ister diyen veliler mal biz çocukken öğretmenimiz bi halt yediğimizde şamarı basardı biz birde evde yemeyelim diye sesimizi keser aynı yanlışı yapmazdık şimdi istediği kadar terbiyesizlik densizlik etsin öğretmenlerin yapacağı hiçbirşey yok çünkü artık öğretmenler hiçbir şekilde insiyatif almıyorlar sözde bilinçli velilerle uğraşmak istemiyorlar (haklı olarak) ve ve çocuk ailesinden ne kadar ahlak dersi almışsa o kadarıyla yetiniyor kısaca ağaç yaşken eğiliyor hemde ne eğilme emo kızlarmı dersin konsantre polatlarmı dersin bacak kadar boyuyla sigara içenlermi dersin ortaya karışık böyle bir nesil peydah oluyor işte öğretmen sadece dersini anlatıp olayı bitiriyor çünkü fazlası öğretmenlerin başına hep zarar olarak geri dönüyor

NOT: piskopat hocalarolduğu gibi velilerde var o nedenle bunları denklem dışı bırakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskisiİyiydi

İnsanlar kitap gazete dergi okumuyor ki ne bekliyorsun? su forumda takilanlarin % kaci gunde 10 sayfa ve ustu kitap okuyor(ortalama) Allah askina. E kusura bakmasinlar boyle olursa tabiki aptal bir nesil yetisir.16 yasindayim mahalledeki tum kucuk cocuklar kitap okumayi aptallik olarak goruyor

+1000000000

Örnek:
    quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

yıl 2011 sex varken hala kitap okuyanlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 6 Kasım 2011; 1:20:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

quote:

Orijinalden alıntı: selamkardeş

nesin ?

Aziz.

Örnek aldığım insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Gayet yerinde bir konu.

Çocukluğumuz'da dışarda top oynamakla, ayağımızı kanatıp tentürdiyot sürmekle, apartmanın bahçesinde toprağı kazıp, o toprağı elekten geçirip apartman yapmakla, tahtalara çivi çakıp futbol oynamakla ve daha nice örneklerle geçmişti. Kısaca adam gibi eğleniyor ve asosyalliğin ilacını kullanıyorduk, zihnimiz Dünya koşullarına uygun hale göre yetişiyordu.
    ...
    Eskiden çocukluğu ilk örnekde verdiğim adam da, şimdi 25-30 yaşında ama onun da derdi Call Of Duty'ye veya başka bir oyuna ön sipariş verip 1 hafta hayaliyle yaşamak ve 1 hafta eve kapanıp o oyunu bitirmek.

Kısaca teknoloji insanların ağzına etti. Kimse kimseyi kandırmasın. Biz de kötü kullandık.

Arkadaş haklı, bu çürümüşlük bizim zamanımızda başlamıştı, commodore-atari zımbırtıları yüzünden kendimizi futbol yıldızı sandığımız toprak sahalardan yavaş yavaş çekilip dostlarımızla "şu gontra kasetini aliim mi bugün senden" demeye başladık... oysa ki "ben hakan şükür'üm, sende hagi ol, rüştü'ye gol atalım" geyikleri ne güzeldi...

yaş oldu 27, 5 gün sonra evleniyorum, bu ekonomik darlıkta yeni evime internet bağlanmamış olmasından ve kaç zamandır beklediğim Battlefield 3'ü hala alamamış olmaktan yakınıyorum...

Anlayacağınız yeni nesilin bir suçu yok, mevcut düzen onları bu hale getirdi.
    Elbette teletabi iğrençliği, katkılı hazır mamalar çoğunu gerizekalı yapmadı diyemem.

Bizim dönemin öğretmenlerine laf edemeyeceğim, her ne kadar "ziraat mezunuydular" gibi söylemler kullanılsa da birçoğu mükemmellerdi ve kendi çocuklarından çok bizim üzerimize düşerlerdi. Şimdikilere ne demeli?
    Şimdiki öğretmenlerle yakın ilişkilerim var fakat ne yalan söyleyeyim, eskilerin eline su dökemezler.
    -İlkokul öğretmenim, attığınız dayakları babama anlatınca bir de ondan fırça yemiştim ama şimdi değerinizi anlıyorum, ruhunuz şâd olsun.
    -Orta 1 Türkçe hocam; şu için aklımda kaldığı kadarı ile dünya görüşünüz şimdiki görüşüme uymasa da eli öpülecek adamdınız, Allah rahmet eylesin.
    -Liseden okul müdürüm, özentilikle bıraktığım keçi sakalı her sabah kontrol edip beni geri gönderdiğiniz ve okulun kılık kıyafetini bir bir kontrol ettiğiniz için yeni liselileri görünce minettar kalıyorum, bilahare uğrayıp teşekkür edeceğim.

Rahatladım lan!

• Güzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Gayet yerinde bir konu.

Çocukluğumuz'da dışarda top oynamakla, ayağımızı kanatıp tentürdiyot sürmekle, apartmanın bahçesinde toprağı kazıp, o toprağı elekten geçirip apartman yapmakla, tahtalara çivi çakıp futbol oynamakla ve daha nice örneklerle geçmişti. Kısaca adam gibi eğleniyor ve asosyalliğin ilacını kullanıyorduk, zihnimiz Dünya koşullarına uygun hale göre yetişiyordu.
    ...
    Eskiden çocukluğu ilk örnekde verdiğim adam da, şimdi 25-30 yaşında ama onun da derdi Call Of Duty'ye veya başka bir oyuna ön sipariş verip 1 hafta hayaliyle yaşamak ve 1 hafta eve kapanıp o oyunu bitirmek.

Kısaca teknoloji insanların ağzına etti. Kimse kimseyi kandırmasın. Biz de kötü kullandık.

Arkadaş haklı, bu çürümüşlük bizim zamanımızda başlamıştı, commodore-atari zımbırtıları yüzünden kendimizi futbol yıldızı sandığımız toprak sahalardan yavaş yavaş çekilip dostlarımızla "şu gontra kasetini aliim mi bugün senden" demeye başladık... oysa ki "ben hakan şükür'üm, sende hagi ol, rüştü'ye gol atalım" geyikleri ne güzeldi...

yaş oldu 27, 5 gün sonra evleniyorum, bu ekonomik darlıkta yeni evime internet bağlanmamış olmasından ve kaç zamandır beklediğim Battlefield 3'ü hala alamamış olmaktan yakınıyorum...

Anlayacağınız yeni nesilin bir suçu yok, mevcut düzen onları bu hale getirdi.
    Elbette teletabi iğrençliği, katkılı hazır mamalar çoğunu gerizekalı yapmadı diyemem.

Bizim dönemin öğretmenlerine laf edemeyeceğim, her ne kadar "ziraat mezunuydular" gibi söylemler kullanılsa da birçoğu mükemmellerdi ve kendi çocuklarından çok bizim üzerimize düşerlerdi. Şimdikilere ne demeli?
    Şimdiki öğretmenlerle yakın ilişkilerim var fakat ne yalan söyleyeyim, eskilerin eline su dökemezler.
    -İlkokul öğretmenim, attığınız dayakları babama anlatınca bir de ondan fırça yemiştim ama şimdi değerinizi anlıyorum, ruhunuz şâd olsun.
    -Orta 1 Türkçe hocam; şu için aklımda kaldığı kadarı ile dünya görüşünüz şimdiki görüşüme uymasa da eli öpülecek adamdınız, Allah rahmet eylesin.
    -Liseden okul müdürüm, özentilikle bıraktığım keçi sakalı her sabah kontrol edip beni geri gönderdiğiniz ve okulun kılık kıyafetini bir bir kontrol ettiğiniz için yeni liselileri görünce minettar kalıyorum, bilahare uğrayıp teşekkür edeceğim.

Rahatladım lan!

Sistemin kölesi olmaya devam ettikçe bu böyle devam edecek ve daha kötü günler göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.