Şimdi Ara

İnanılmaz Seviyede Salak Bir Nesil Yetişiyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
9.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet, yine kendimi tutamadım ve Battlefield 3 başlığına "oyhş, ne güzel oyun lan" gibisinden ağzımdan akan suların klavyeye süzülmesiyle birlikte yorum yaptım...
    Köleyim, kölesiyim, bunu seviyorum işte.
    Kaaaaveye gitmem (kıraathane yani) pavyon bilmem, gece hayatım yoktur. televizyon antik kuntik yeni yetme öğrenci dizileri, gerçeklikten uzak çakma polis dizileri, megasüper reyting çeken tecavüz dizileri izlemem, sarmıyor nedense işte... kitap okurken bakıyorum filmi çıkmış, (millenium serisi, twilight serisi, melekler ve şeytanlar vs.) ona atlıyorum tembellikten...
    Zaman, sistem değil... zaman. Böyle gerektiriyor galiba. En çok da bizden daha savunmamız küçüklerimizi etkiliyor.

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

Orijinalden alıntı: ScramJet

Dünya değişiyor.

- Tekerlek devrimi
    - Lidyalıların Para devrimi
    - Çinlilerin barut devrimi
    - Roma'nın devrilmesi devrimi
    - Osmanlı devrimi
    - Fransız ihtilali
    - Sanayi devrimi
    - Dünya savaşları devrimi
    - Justin Bieber devrimi.

Bu kadar basit.

Devrimlere gel dsf dfds. Romanın devrilmesi devrimi Dünya Savaşları devrimi dfdsfsdfsd

• quote:

Orijinalden alıntı: YanYatmışKasa

genelleme yapma

Yetişen nesilin %95i salakça hareketler yapıyorsa o nesil salaktır kardeşim kusura bakma hiç :)

Bu olay kurunun yanında yaşta yanar sözünü hatırlatıyor ama durum böyle. 95 ve sonrasında gelen neslin bana göre %90ından bir cacık olmaz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 6 Kasım 2011; 3:03:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

evet, yine kendimi tutamadım ve Battlefield 3 başlığına "oyhş, ne güzel oyun lan" gibisinden ağzımdan akan suların klavyeye süzülmesiyle birlikte yorum yaptım...
    Köleyim, kölesiyim, bunu seviyorum işte.
    Kaaaaveye gitmem (kıraathane yani) pavyon bilmem, gece hayatım yoktur. televizyon antik kuntik yeni yetme öğrenci dizileri, gerçeklikten uzak çakma polis dizileri, megasüper reyting çeken tecavüz dizileri izlemem, sarmıyor nedense işte... kitap okurken bakıyorum filmi çıkmış, (millenium serisi, twilight serisi, melekler ve şeytanlar vs.) ona atlıyorum tembellikten...
    Zaman, sistem değil... zaman. Böyle gerektiriyor galiba. En çok da bizden daha savunmamız küçüklerimizi etkiliyor.

Katılmamak elde değil teknolojinin gelişmesi bugünleri getirdi, hatırlıyorum ilkokuldayken okuldan eve geldiğimde üstümü değiştirip dışarı top oynamaya çıkar akşam yemeğine kadar eve gelmezdim ki daha bacak kadar çocuktum şimdi 22 yaşında kazık kadar adam oldum gel gör ki doğru düzgün sokağa çıktığım bile yok anca ayda bir arkadaşlarla toplanıp sinemaya veya içmeye gidiyoruz o kadar bunun haricinde bütün gün bilgisayar başında bu gün hangi filmi indirsem, yada bilmemne oyunu nete düştü mü caba diye bakmakla geçiyor. Biz yine çocukluğumuzu yaşadık en azından şimdiki nesilde 8-9 yaşadındaki veletler facete forumlarda dolanıyor dünyadan bir haber ot gibi bir nesil yetişiyor dolayısıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 6 Kasım 2011; 3:25:59 >

• Bir çocuğun eğitiminde anne-babadan önce öğretmenin geldiğini düşünen mallar da varmış, onu anlamış olduk.
  • Bu nesli yetistirende onceki yetisenler.
    Salak ailen varsa salak yetisirsin.
  • Ben Milli Eğitim Bakanlının minor detaylara takıldığını düşünüyorum. Üstelik her öğretilenin de faydalı olduğunu düşünmüyorum.
    En son duyduğuma göre harvard'lı bir öğretim görevlisinin bir alman bilim adamının çalışmalarını yanlış çevirdiği için
    insanda dilin 5 farklı tat alma duyusuna bölündüğünü öğrendim. Küçücük aklımla bile böyle bir şey olmadığını biliyordum
    ama ne yaparsın öğretmenler bile sorgulamıyor test yok kanıt yok direk dayatma. Meslek okudum hoca AVOMETRENİN
    fonksiyonlarının nasıl çalıştığını bilmiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bir çocuğun eğitiminde anne-babadan önce öğretmenin geldiğini düşünen mallar da varmış, onu anlamış olduk.

Okulun katkisi daha buyuk bence. Simdikiler evde oturduklari icin arkadas edinemiyolar. Sadece okuldaki arkadaslari ama okullarinda iyi olanlar haricinde kimseyi spora tesvik ettigi yok olacagina variyor en sonunda(ben futbol basketbol oynayamam ama en azindan arkadas grubumla oynarim kotu oynasam bile) 12 yasima kadar da hep top oynardik bisiklete binerdik asagiki sokagin takimiyla oynardik vs 12 yasinda sbs ile karsilastigim icin liseye gecene kadar haftanin 6 gunu dershaneye gidiyordum hayatimi yedi. İnsanlari cocuk yasta buyuttuler oyle oluncada gercekten ogrenilmesi gereken seyleri ogrenemediler. Kim 12 yasinda sinav bilincinde olbilirki olursada asosyal olur otekiler farkli gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskisiİyiydi -- 6 Kasım 2011; 6:38:47 >

• +1905
  • Sosyal medya denen zımbırtı sağolsun 7 sinden 70 e tüm nesiller değişiyor.. Önceden şehit verdik mi analarımızın ağıtlarını dinlerdik , şimdi twitterda hangi ünlü ne demiş ona bakıyoruz.. Bayram tebrik mesajı gibi onlarda mübarek belirli kalıplar oluşmuş bile.. Ne lan bu , böyle haberler gördüm mü sosyal medyanın ta a..... .....m diyorum içimden. Sosyal medya zaten tam bizim millete göre.. Tembel işi.. Ülke elden gidecek olsa facebookta ülke elden gitmesin diyen 5 milyon kişiyi buluruzda , dışarda eyleme 500 kişi bulamayız..
  • 3 sene meslek lisesinde çalışan bir öğrtmen olarak söylüyorum salak ve bilinçsiz bir nesil
  • zombi gibi yetişen ortaokul ve lise kızlarının elinde 0.facebook
    erkeklerde şu kızı nasıl düşürsem araba alıp(şahin) nasıl çakallık yapsam diye düşünüyor....

neden

çünkü aileside salak olduğu için...aile ne ise çocukda odur... aile ilgilenmezse kız şeyde olur erkek çakal da olur...

anne baba iyiyse çocuk yine zeki akıllı oluyor... kural budur.....anne baba kültürü = çocuğun gelişimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

/>

Kopuyorum. :D iste yeni nesil bu
  • Ülkenin tüm iyi nesli bu konuda toplanmış

Bu lafları dedem babama, babam bana, bende oğluma derim bu devran böyle dönüp gider. Önemli olan ileride sizin ne yapacağınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Ve bunun en büyük sorumlusu sosyal medya. İtirazı olan?

Salak nesil dediğini zaman tüm gençleri salak yerine koyuyorsun.sen sanki çok mu zekisin? Ve tüm gençlere salak diyorsun hiç bir neden, açıklama belirtmiyorsun. Asıl salaklık burda !
    Bayram bayram sinirleri bozuyorsun
  • %80 i ise yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskisiİyiydi

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bir çocuğun eğitiminde anne-babadan önce öğretmenin geldiğini düşünen mallar da varmış, onu anlamış olduk.

Okulun katkisi daha buyuk bence. Simdikiler evde oturduklari icin arkadas edinemiyolar. Sadece okuldaki arkadaslari ama okullarinda iyi olanlar haricinde kimseyi spora tesvik ettigi yok olacagina variyor en sonunda(ben futbol basketbol oynayamam ama en azindan arkadas grubumla oynarim kotu oynasam bile) 12 yasima kadar da hep top oynardik bisiklete binerdik asagiki sokagin takimiyla oynardik vs 12 yasinda sbs ile karsilastigim icin liseye gecene kadar haftanin 6 gunu dershaneye gidiyordum hayatimi yedi. İnsanlari cocuk yasta buyuttuler oyle oluncada gercekten ogrenilmesi gereken seyleri ogrenemediler. Kim 12 yasinda sinav bilincinde olbilirki olursada asosyal olur otekiler farkli gelir.

Ne geçti eline?Dershaneye gitmesen, kitap kapağı açmasan.Adisinden bir düz lisede okuyup son sene çalışarak ya da ikinci girişinde üniversite kazansan kötü mü olur?En güzel yılların test çözerek gitti.Ot gibi yaşayarak o yıllar ziyan oldu.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.