< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 7 Ekim 2023; 16:58:22 > |
İnanılmaz Talihsizlik yoksa İhmal mi? 30 bin masraf çıktı! Video eklendi.
-
-
Yapacak birsey yok. Zamaninda degismesi gerekiyorken ertelediyseniz hata sizde. Ama daha zamani gelmedi ve adamda koptuysa da nasip şans. Adamin kasitli birsey yaptigini dusunmuyorum. Ama siyiran kayisi isteyin. Koptu mu kesildi mi gormek lazim -
Geçmiş olsun aracın marka model motor km bilgileri nedir ? -
Usta seni yemiş. -
En son 2018 de 121 km de değişti, 185 binde şuan. Golf 1.6tdi -
Nasıl yemiş peki? -
Daha yeni triger değişimi yaptırdım çok aranan iyi bir usta buldum 2 hafta sıra bekledim. herşey çok güzel iyi hoş. anam bir kayış getirdi evlere şenlik(Arge Uzmanıyım kayışlar üzerine çalışmalarım var) adamın getirdiği kayış dıştan ip atmaya müsait ip attıgında bu dolanır ve sarar al başına belayı. ucuz markalarda bu sorun var. adamam telefondan test ve maillerimi açıp bak bunlar Sarar atar bunları kullanma dediğimde başladı ben 30 yıldır takıyorum bir şey olmadı demeye. zorla orjinalı getirttim ve dağlar kadar fark vardı. Kayış asla ucuza getirilecek bir konu değil. asla orjinal marka dışına ÇIKMAYIN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 5 Ekim 2023; 11:29:7 > -
Ben de 120binde değiştirdim Leon 1.6 TDi devirdaim ile birlikte değişmişti. Sanayi işleri bitmiyor benimde değiştirmem lazım öyleyse 170bine yaklaştı, 3 yıl oldu değiştireli..
-
Kolay kolay 60.000km'de kayış dizel araçta sıkıntı yapmaz.
120.000 ile 160.000km'dir genel dizel motor kayış aralıkları.
Açıkça kasıt var.
Ayrica sorun olsa bile kasnak değişirken kayısı görmesi gerekir. Kayış sağlam değilse zaten önce onu degismeli.
İhmal olmasi için Araba ile ne halt yedi ise , 60.000km'de olan kayısı koparmış olması gerekir.
Her türlü usta hatalı, hatasını telafi etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Ekim 2023; 5:28:55 > -
60000 km'de kayış nasıl gidiyor anlamış değilim.100000 km'de değiştirdim.Çıkan kayış bir 100000 daha gider gibi duruyordu.
-
Hocam kimsenin günahını gece gece almaya niyetim yok zaten bizim günahımız çok. Ustaya güveniyorsanız hayırlısı böyleymiş deyin, yok güvenmiyorum ustaya derseniz yargı yolu açık bir olay eğer usta ile anlaşmaya varamaz iseniz.
-
geçen hafta biri konu açmıştı triger değiştirmiş 20 bin km sonra yolda kopmuş. olay şu bu zıkımı adam gibi takmıyor,tork kullanmıyor çok kastırıyor o da kopuyor . ha bu arada kopan da kayışlı değil zincirli. adam zinciri koparmayı başarıyor . ustalığa bak.
-
Kayış kasıtlı kopacak bişey değil adamı üzme boşuna. -
Kayış zaten kasıtlı kopmaz, koparılır.
Aracta bir arıza var ise yaparken temkinli olmak ustNin görevi, ömrü 160.000km'e kadar olan kayış ne şans ise tam da ustanın kucağında kopuvermis.
Yetmemiş bir de kasnak ses yaparken V kayışına bağlı, triger de hemen orada. Usta da Bu kadar yıpranmış trigger kayışını görmemiş sonra da dükkanda duran arabanın kayısı kopuvermis.
Tüh su şansa bak sen. Gökten 3 elma düşmüş biri sana biri ustaya diğeri de konunsahibine gitmiş.
Hadi tatlı rüyalar...
Herkes çapı kadar zulüm edermiş, çok düzgün bir toplum olsak ülke bu halde olmaz. Taksici yol beğenmez, ustası iş beğenmez.
Hem de triger kayış seti bagajda duruyor, usta fark etmiyor araba adamcagizin elinde kaliveriyor sonra da 30bin TL lik oluyor usta da hiç sorumluluk almiyor.bak sen şu kadere...
Sanayide ne işler dönüyor bilmiyoruz sanki. Araba bırakırsın arkandan hız cezası gelir otobanda, Sorumluluk alan bir usta olsa 30.000TL ek ücret çıkarmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 7 Ekim 2023; 14:23:17 >
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yapacak birsey yok. Zamaninda degismesi gerekiyorken ertelediyseniz hata sizde. Ama daha zamani gelmedi ve adamda koptuysa da nasip şans. Adamin kasitli birsey yaptigini dusunmuyorum. Ama siyiran kayisi isteyin. Koptu mu kesildi mi gormek lazim
|
Daha yeni triger değişimi yaptırdım çok aranan iyi bir usta buldum 2 hafta sıra bekledim. herşey çok güzel iyi hoş. anam bir kayış getirdi evlere şenlik(Arge Uzmanıyım kayışlar üzerine çalışmalarım var) adamın getirdiği kayış dıştan ip atmaya müsait ip attıgında bu dolanır ve sarar al başına belayı. ucuz markalarda bu sorun var. adamam telefondan test ve maillerimi açıp bak bunlar Sarar atar bunları kullanma dediğimde başladı ben 30 yıldır takıyorum bir şey olmadı demeye. zorla orjinalı getirttim ve dağlar kadar fark vardı. Kayış asla ucuza getirilecek bir konu değil. asla orjinal marka dışına ÇIKMAYIN |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X