Şimdi Ara

İncehesap Hazır Sistem İadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 Haziran'da İncehesap üzerinden ssd, ram ve psu özelleştirerek hazır sistem satın aldım. 14 Haziran tarihinde kargoya verildi. Şu an ildeki şubede bekliyor, yarın dağıtıma çıkacak. Ancak Technopat Two Win sistemi daha çok hoşuma gittiği için İncehesap'tan almış olduğum sistemi teslim almak istemiyorum.

Bugün İncehesap müşteri hizmetlerini aradım. Kendileri hazır sistemlerin kişiye özel hazırlandığı için tekrar satılamayacağını iddia ederek iade hakkımın olmadığını söylüyor. Ürünü teslim almaz isem bana tekrar göndereceklerini belirtiyorlar. Forumlarda baktığıma göre İtopya'dan hazır sistem almış birisi kargodan ürünü teslim almadığı için iade olmuş. Bu İtopya'ya özel mi bilemiyorum.

Bu konuda bilgisi olan var mı? Yarın dağıtıma çıkacak olan kargoyu teslim almaz isem tekrar gönderirler mi? İade sürecinde sorun çıkarırlarsa THH beni haklı bulur mu?

• Net bir bilgi vermiyorlar, yarın sabah İl Ticaret Müdürlüğünü arayacağım bakalım.
  • İnternetten faturalı bir şekilde ne alırsanız alın iade hakkınız var.. Fakat düşündüğünüz şey etik değil, hak ama etik değil size kalmış...

• -net- kullanıcısına yanıt
    Etik olmayan kısmını söyleyebilir misiniz hocam? Ürünü teslim almadım ki. Ürün kargolandıktan sonra daha çok hoşuma giden bir sistem gördüm, kargoda iade etme imkanınız da yok.
  • Girdiğini iddia ediyor hocam İncehesap'ta. Nasıl girdiğini anlamadım bende.
  • Haklısınız hocam. İnsanlar çok fazla art niyet ile kullanabiliyor bu hakkı. Ben ise hala kararsızım 😂 Vallahi yoruldum.
  • Siparişin üzerinden 9 gün geçmiş , demekki ürün aldığınız halde araştırmaya devam etmişsiniz. Keşke siparişten önce araştırma yapsaydınız.
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Araştırma yapmadım, technopat youtube kanalını takip ediyorum orada gördüm videoyu. Ürün 14 Haziran'da kargolandı, video ve sistem 16 Haziran'da yayınlandı. Sonrasında da mecburen Pazartesi gününü beklemem gerekliydi.

Bu sistemler araştırırarak bulunmuyor maalesef. Bir anda çıkarıyor youtube kanalları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.