Şimdi Ara

İnception saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben inceptionu izledim tam bir zamn kaybı olduğunu düşünüyorum çünkü filmde absürt saçmalıklar dolu insanlarda vay be neler varmış diyip anlamış gibi yapıp izliyor havalı geldiği için insanlara bu kadar popüler olduğunu düşünüyorum yoksa boş zaman kaybıdır bunları izleyip zamn öldüreceğinize bi kaç başyapıt izlemenizi öneririm.Örnek umudunu kaybetme/guguk kuşu/esaretin bedeli/seven/ben efsaneyim/forest gump/seven/godfather başyapıtlrdan bazıları...

• Senin zevkine uymamış demek ki Inception'da ki şu diyalog bile izlemeye değer.

'-Kim hayatı boyunca rüyayı , gerçek olmayan bir şeyi yaşamak ister ki

-Rüyaya bağlı.'
  • zevkler ve renkler de bir yere kadar....
  • Önerdiğin filmler gerçekten çok iyiler. Her insanın bir zevki vardır. Belliki sen bu tarz filmleri sevmiyorsun ama kötülemeninde bir manası yok.Bir filmin sevilip, başkalarınada tavsiye edilmesi, filmin ne kadar iyi olduğunun anlatılması, havalı olmak değildirki. Bu ne kadar saçma bir düşünce. Yazdığın şeylerin aynısını çoğu kişi başka yerlerde, Matrix içinde söylüyor. Bu tarz anlaşılması ve içinden bir anlam çıkartılması zor filmler kolay kolay sevilmez. Sen bu filmi yarıda kapatmışsın, tam olarak hikayeyi kavrayıp sonuna kadar izlesen,böyle düşüneceğini sanmıyorum. Herşeyi anlayıp yine sevmedim dersen, ozaman bu tarz filmlerden uzak durman en iyisi
  • Kafa karıştırıcı,karmaşık senaryolu filmer insana çekici gelir genelde bu yüzden sevilirler. Mesela ben bu tarz filmlere hastayım, bir film önerilince imdb'ye girip bakarım mystery kategorisindeyse direk izlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemediğimiz başyapıt kalmadıysa? ayrıca I am legend başyapıt mı oluyor? Inception'ı beğenmeyebilirsin saçmalık demene gerek yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    John Wick | PS5 | ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Nicolas Cage'ten Korku Filmi!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o başyapıtların yanına zamanı geldiğinde inceptionda eklenecek! meraklanma, bence gayet güzel bir film
  • shutter island ı izleme sakın
  • Normal bir zekaya sahip herkesin anlayabilecegi bir filmdi oysa ki..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terket burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: caperoner

Terket burayı

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

shutter island ı izleme sakın

Cloud Atlas ve Mr nobodyi izlerse intihar eder heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Cloud atlasa 45 dk dayanabildim bi zamandan sonra olayları çözemedim sonradan bakıcam sakin kafayla.Konuya gelicek olursak bu tarz filmler arasında en rahat anlaşılanı diyebilirim yukarıda arkadaşların dediği gibi shutter ısland ve mementoyu izleme sana zaman kaybı gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

aynen
  • yani gençler ayak yapmayın işte bişi anlamayıpta numara yapmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90386A906 -- 1 Eylül 2013; 19:16:32 >

• Inception'ı izledim, beğenmedim demek başka, filmi anlamayıp onu saçma diye nitelendirmek ise çok başka olaydır. Bu yaptığın eleştiri değil, filmi kötülemektir. Senin beğenmemen filmi kötü yapmayacağı gibi, filmi önerenleri, beğenenleri de senin tabirinle "havalı" yapmaz. Konuya gelecek olursak, forumda gördüğüm en boş konulardan birisi maalesef.
  • sırf di caprio oynuyo diye ve ımdb ve yapımcısı ve arkası sağlam olduğundan film piyasaında yükselen bir film bi numarası yok yoksa böyle poüler olmasında
  • İzleyin film görün millet ben dedim diye önyargılı yaklaşmayın..
     İnception saçmalığı
  • saçmalık neresinde söyleyebilirmisin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.