Şimdi Ara

infrared ısıtıcı mı? duvar tipi ısıtıcı mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doğal gaza gelen son zamlardan sonra bu kış petekleri açamıcaz ama şimdi neyle ısınıcaz???
    18 m2lik odada oturup bu kışı atlatmayı düşünüyoruz.duvar tipi ısıtıcımı yoksa infrared ısıtıcımı kullansam bilemiyorum.
    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Fonks-Duvar-Tipi-Isitici/HPA-5-LR/3241?R=124 bu cihazı almayı düşünüyorum ama ne kadar yakar ve sağlıklımıdır bilmiyorum??
    yardımcı olursanız sevinirim

• slm arkadaşım
    benim oturma odam da 18 m2 ve bu ısıtıcıdan ben de almayı düşünüyordum ama maalesef kapasitesi yeterli değilmiş(7-8 m2) ,benden söylemesi,tercihini başka bir yönde kullanman en mantıklısı...
  • klima en iyi çözüm, o olmazsa yağlı radyatör deneyin ......
  • ben hala kömür sobasından vazgeçmiş değilim.çok zahmetli ama bunun zevki başka.
    eğer tüm gün evi ısıtmak zorunda değilseniz ufo benzeri ısıtıcılar iyidir. işyerinde ufo kullanılıyor. yaklaşık 15 m2 ve fazlası ile yetiyor. tabi çok soğuklarda ne olur bilemem. ufo marka olmayanlar 80-90 ytl ye alınabilir. ufo kadar kaliteli mi kullananlar varsa yorumlayabilir.

Kumtel ısıtıcı 1600w
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17111&productid=evkumzenon

Ufo ısıtıcı 1800w
    www.100ytl.com (fakat burada sadece bugün satılıyor)

• bende kömür sobası kurmak isterdim ama müta-it doğalgaz döseli diye masraftan kaçmış baca yapmamış bizde doğalgaz o zaman uygun diye düşünmeden girdik herneyse birde sadece ısınmak için kullanmak istediğim bir alet almak istediğim için klimaları pek araştırmadım (fiyat bakımından)
    Bu duvar tipi ısıtıcılar içinde 7-8 m2'lik alanı ısıtır demişsiniz bu aletler 1000/2000 W, derece göstergeli, ısı ayarı, fan özelliği, negatif iyon üreticisi özelliği falan filan yazmışlar bunlar satış için mi???
    bu aletten kullanan arkadaşımız varmıdır acaba!!!!
    ayrıca bu konuda yazdığınız bilgiler için teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: tuncayxn

bende kömür sobası kurmak isterdim ama müta-it doğalgaz döseli diye masraftan kaçmış baca yapmamış bizde doğalgaz o zaman uygun diye düşünmeden girdik herneyse birde sadece ısınmak için kullanmak istediğim bir alet almak istediğim için klimaları pek araştırmadım (fiyat bakımından)
    Bu duvar tipi ısıtıcılar içinde 7-8 m2'lik alanı ısıtır demişsiniz bu aletler 1000/2000 W, derece göstergeli, ısı ayarı, fan özelliği, negatif iyon üreticisi özelliği falan filan yazmışlar bunlar satış için mi???
    bu aletten kullanan arkadaşımız varmıdır acaba!!!!
    ayrıca bu konuda yazdığınız bilgiler için teşekkürler

o tip ısıtıcılar çok fazla elektrik çekerler,haberiniz olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.