INGILIZCE ÖĞRENMEM LAZIM

-
-
Benimde öğrenmem lazım . Yalnız istekli olmak gerekiyor o kesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konudan öğrenebilirsin;
https://forum.donanimhaber.com/bes-adimda-ucretsiz-ingilizce-ogren--120127902 -
Şu konudan öğrenebilirsiniz;
https://forum.donanimhaber.com/bes-adimda-ucretsiz-ingilizce-ogren--120127902 -
valla ben ortaokuldan beri kelime ezberlerim oyunlardı yabancı sitelerdi derken okuduğum kelimlerin bilimsel değilse %80 90 ını anlamını biliyorum ama anlamlı bir cümle oluşturamıyorum çok kötü bir hale geldim arkadaşım rusla yazışıyor kız bir şeyler diyor her kelimenin anlamını biliyorum ama tam olarak ne demek istedğini bilmiyorum yok arkadaş olmuyor biz hep kelime ezberledik anlamlı cümle ya da cümle kalıplarını öğrenmemiz lazım kelime sonra ezberlenir okulda felan hep yanlış yapıyorlar cümle yapısı anlamını felan öğrenmek lazım . zamanları felan dil bilgisini.. youtube de bende bir kaç kanala abone oldum baya güzel anlatanlar var bir defter alıp ufak ufak izleyip not alacağım .. arkadaşın dediği konulara baktım sık kullananlara ekledim o yönde bir çalışma yapabilirim baya detaylı gibi ama çok planlı bir şeye benziyor ben böyle rezil olmayacak kadar konuşsam yeter bizim firmada dış ticarette ingilizce konuşanları görseniz ağlarsınız 6 ayda onları geçerim bakalım iyi niyetlendim bu sefer halledeceğim ramazanda yıllık izine çıkıyorum halledicem inşallah temeli atsam yeter
-
Mesajım bulunsun
Ilk once ingilizce dil yapisini ogrenin.
Daha sonra kelimeleri ezberleyin.
Sonraki adimda film filan izleyerek ogrendiginiz kelimelerin telaffuzuna asina hale gelin.
En son olarak da konusma yeteneginizi gelistirmek icin google translate acin, mikrofon ozelligini etkinlestirin ve cumle kurun veya okuyun. Eger google translate soylediklerinizin cogunu duzgun bir sekilde anlayabiliyorsa ilerleme kaydetmissiniz demektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
Ilk once ingilizce dil yapisini ogrenin.
Daha sonra kelimeleri ezberleyin.
Sonraki adimda film filan izleyerek ogrendiginiz kelimelerin telaffuzuna asina hale gelin.
En son olarak da konusma yeteneginizi gelistirmek icin google translate acin, mikrofon ozelligini etkinlestirin ve cumle kurun veya okuyun. Eger google translate soylediklerinizin cogunu duzgun bir sekilde anlayabiliyorsa ilerleme kaydetmissiniz demektir.
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: rat.planet
Bu konudan öğrenebilirsin;
https://forum.donanimhaber.com/bes-adimda-ucretsiz-ingilizce-ogren--120127902
teşekkürler
5 adım sistemi kapsamlı evet.
Fakat o sayfada ''sadece konuşmayı öğrenmek için'' önerdiğim kaynaklar var.Onları kullanabilirsin. -
Evde ancak bi yere kadar öğrenirsin. Geliştirmek için kurs şart diye düşünüyorum çünkü sınavlarda full çekip konuşmaya gelince takılıp kalanlar çok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İngilizce Öğrenmeye Nereden Başlayacağını Bilmeyenler İçin Yüzlerce Muhteşem İnternet Sitesi
Ana Dili İngilizce Olanlardan İngilizce Öğrenmeye Başlayacaklara Tavsiyeler
"İngilizce'yi Anlıyorum Ama Konuşamıyorum" Diyenler İçin Cümle Kalıplarını Ezberleyebilecek Kolay Yöntem
Bunlardan da öte en kestirme yöntem eğer imkanınız varsa yurtdışında bir dil okuluna gitmeniz. 6 ayda su gibi ingilizce konuşursunuz. Gerekli bilgileri gogıl amcadan öğrenebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmWaTs -- 2 Haziran 2017; 1:31:8 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EmWaTs
İngilizce Öğrenmeye Nereden Başlayacağını Bilmeyenler İçin Yüzlerce Muhteşem İnternet Sitesi
Ana Dili İngilizce Olanlardan İngilizce Öğrenmeye Başlayacaklara Tavsiyeler
"İngilizce'yi Anlıyorum Ama Konuşamıyorum" Diyenler İçin Cümle Kalıplarını Ezberleyebilecek Kolay Yöntem
Bunlardan da öte en kestirme yöntem eğer imkanınız varsa yurtdışında bir dil okuluna gitmeniz. 6 ayda su gibi ingilizce konuşursunuz. Gerekli bilgileri gogıl amcadan öğrenebilirsiniz.
çok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ororo.tv den türkçe ingilizce altyazılı bir dizi bul ve izle,bitir -
ingilizce dil bilgisi (gramer) eksiğiniz var ise dil bilgisi kurallarına hızlıca bir bakın, hızlıca dediğim tabii ki vakit alacaktır ama hızlıca diyorum çünkü çok takılıp kalmanızı istemem.
gramer'i az çok çözdükten sonra hemen voscreen.com tarzı bir siteden çeviri çalışmaya başlayın derim. çok işinize yarayacaktır.
ancak konuşmayı geliştirebilmek için türkçe->ingilizce yönünde cümle kurma çalışması yapmanız şart. yani türkçe cümleleri ingilizceye çevirmeye çalışmanız şart. zaten ingilizce konuşmaya başlamanın en önemli ve uzun süre yapılması gereken çalışma kısmıdır sanırım bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: 01001101
ingilizce dil bilgisi (gramer) eksiğiniz var ise dil bilgisi kurallarına hızlıca bir bakın, hızlıca dediğim tabii ki vakit alacaktır ama hızlıca diyorum çünkü çok takılıp kalmanızı istemem.
gramer'i az çok çözdükten sonra hemen voscreen.com tarzı bir siteden çeviri çalışmaya başlayın derim. çok işinize yarayacaktır.
ancak konuşmayı geliştirebilmek için türkçe->ingilizce yönünde cümle kurma çalışması yapmanız şart. yani türkçe cümleleri ingilizceye çevirmeye çalışmanız şart. zaten ingilizce konuşmaya başlamanın en önemli ve uzun süre yapılması gereken çalışma kısmıdır sanırım bu.
Cok dogru bir noktaya deginmissin. İngilizce kelime bilgim cok iyi, kitap okuyabiliyorum, konuşulanlari da altyazisiz az hatayla anliyorum. Kendimi ingilizce biliyor kabul edip baska dil ogrenmeye baslayayim diyordum sonra bir mulakatta ilk kez ingilizce konusmam gerektiginde en basit cumleyi bile kuramadigimi fark ettim. Kafamda kurdugum turkce cumleyi ingilizceye ceviremedim ama biri o cumlenin ingilizcesini soylese aninda turkceye cevirebilirdim.
Anlayacaginiz ingilizcede birkac farkli sey var ve birinde iyisiniz diye digerinde iyi olmuyorsunuz hepsi bagimsiz. Gramer baska /ders kitaplarindan ders calisir gibi baskayin, kelime baska/ing kitap okuyun kelimeleri not edin, konusma baska/kesinlikle ing-tr degil tr-ing ceviri yapmaya calisin. Telafuzu falan da var bu isin o konuda daha bilgim yok.
Yine de gozunuz korkmasin, grameri zaten liseden biliyorsaniz tekrar etmeniz yeterli. Kelime icin ben oturdum 2 ay gunde 4 saat kitap okudum. Her seyi bilmesem de bu calismayla 10 cumleden 8ini anlarsiniz. Tr ing ceviri icinse bu konuya yonelik kitaplar var onlardan faydalanabilirsiniz yada oturun her gun tr cümleleri ing cevirin dogrulugunu kontrol edin en sikici surec bu ama her cumlede bir yanlis cikiyor ulan ne fark eder diyorsun ama bu leveli gecmeden ing konusamiyorsun. Listening icin dizi film sarki ing altyazili yada bircok site var. 1 yil surmez ingilizce konusmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
benim de kelime bilgim ve gramer temelim iyidir. akademik makaleler okurum ve anlarım. ingilizce kitap da okurum. ama ben de konuşma pratiği yapabilmek için türkçe->ingilizce yönünde cümle kurma çalışması yapıyorum düzenli.
filmlerden (filmlerin hem türkçe hem ingilizce altyazılarını indirerek) ve voscreen.com'dan günlük hayat konuşma cümlelerini alıp kendi yazdığım bir yazılıma kaydediyorum, sonra yazılım bana cümlenin türkçesini gösterip ingilizcesini kurmamı istiyor. bu şekilde çalışıyorum. en basit günlük konuşma cümlelerini bile kaydediyorum çünkü bu en basit gördüğümüz cümleleri bile türkçe->ingilizce yönünde çalışma eanasında kuramayabiliyoruz. kısacası, anlıyorum ama konuşamıyorum kıskacından kurtulmak, yani konuşabilmek için bu pratiği yapmak şart gibi.
zaten "yurt dışına çıktım 3 ayda konuşabilmeye başladım" diyenlerin konuşabilmeye başlamaları da bu yüzden. yurt dışında mecburen ingilizce cümle kurmak zorunda kalıyolar. ben de her ne kadar yurt dışına çıkmamış olsam da kendi yaptığım çalışma sistemimle ingilizce günlük hayat konuşma cümleleri kurmaya çalışarak yurt dışına çıkanların yaşadıklarını taklit etmeye çalışıyorum.
-
Speaking için hala haberi olmayanlara söylüyorum: Engoo. Asrın mucizesi. İlk 2 deneme dersini alın mutlaka. -
Arkadaşlar şunun farkına varın artık,DİL ÖĞRENİLMEZ YAŞANIR.Hayatı formülize edemezsiniz..Anlar ve sahneler vardır, yaşarsınız..İngilizce konuşmaya karar veripte eğitim almaya başladığınız ilk gün,dilinizden ingilizce kelimeler dökülmüyorsa bu işte bi hata var demektir..Elbette her işin bir kuralı vardır ama kuralların altında ezilmenin de manası yok..Rahat olun ,anı yaşayın,bu dili sadece yaşayarak konuşabilirsiniz..Fazla edebiyata gerek yok..Senelerdir edindiğim tecrübeme dayanarak size bir link veriyorum,artık nasıl ingilizce konuşucam diye düşünmeyin,bana da dua edin..
https://youtu.be/0nh_iGZI2xE
ÜCRETSİZ BİR DENEME DERSİ ALIN , GÖRECEKSİNİZ ARTIK İNGİLİZCE DİYE BİR SORUNUNUZ OLMAYACAK..
-
İngilizce öğrenirken YouTube dersleri, dizi izleme gibi klasik yöntemlerle başladım ama fark ettim ki bunlar eksik kalıyor. Yani kelimeleri tanıyorsun, cümleleri anlıyorsun ama iş konuşmaya geldiğinde bir türlü akıcı olamıyorsun. Flalingo'dan birebir ders almaya başladım 6 aydır kullanıyorum.
Öncelikle şunu söylemeliyim burası tamamen konuşma odaklı. İlk başlarda çekinerek konuşuyordum ama eğitmenler çok sabırlı bir şekilde beni dinledi ve hatalarımı düzeltti. Flalingo’da Oxford kaynakları kullanılıyor ve eğitmenler dersleri sana özel hazırlıyor.
Yani eğer günlük konuşma pratiği yapmak istiyorsan sohbet havasında ilerleyebiliyorsun akademik İngilizceye odaklanmak istiyorsan o yönde ilerleyebiliyorsun. Ben özellikle iş İngilizcesine odaklanmak istedim çünkü ileride yurtdışına açılmayı düşünüyorum. Eğitmenle birlikte iş görüşmelerinde nasıl konuşulur, e-posta yazarken nelere dikkat edilir gibi konuları çalıştık.
Konuşma pratiği yapmak istiyorsan kesinlikle bir şans vermeni öneririm.
Benzer içerikler
- okyanus koleji kimin
- slazenger mağazaları
- avon en iyi erkek parfümü
- samsun"da en iyi üroloji doktoru
- hamam böceği
- samsung projeksiyonlu telefon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X