Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olan resimdeki yazıyı çevirebilirmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar steam'e ticket atmıştım ve bu yanıt geldi ne yazdığını anlamadım ingilizcem yetmedi biri ne yazdığını söyleyebilirmi ?
     İngilizcesi iyi olan resimdeki yazıyı çevirebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgscnn -- 19 Eylül 2014; 19:14:26 >

• dgscnn kullanıcısına yanıt
    ne hakkında ticket attığını söylersen daha fazla yardımcı olabilirim ama genel olarak adamlar sorunla ilgili tüm alakalı bilgileri sağlamışlar sana gibibişey söylüyo, kısaca yapabileceklerini yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosted5 -- 19 Eylül 2014; 19:41:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • mosted5 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler
  • dgscnn kullanıcısına yanıt
    rica ederim, ne hakkındaydı ticket? belki yardımcı olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam hesabımdan unturned gold upgrade almıştım 2 ay önce ptt kredi kartıyla , 5 gün önce hesabımı kilitlediler güya çalıntı kredi kartı kullanmışım işte kanıt olarak paypal dökümanlarımı attım , attıktan sonra bu mesaj geldi sonuç olarak hesapta artık ne oyun alabilirim ne de takas yapabilirim.. sadece hesaptaki olan orjinal oyunları oynayabiliyorum onun haricinde diğer özelliklere erişimim kalıcı olarak yasaklandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgscnn -- 19 Eylül 2014; 20:33:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.