Şimdi Ara

İngiltere'de Yaşamanın Faydası Olur mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim ingilizcem temel olarak var (ortalama %25 civarında) ama bu sene LYS 5 dil sınavına girdim ingilizce öğretmeni olmak istiyorum fakat 230 puan aldım bana yetmedi.

Sınavdan sonra anladım ki benim bildiğim günlük konuşma dili ama sınavda kesinlikle öyle değilmiş ve ben baya zorlandım.

Mesele şu ki İngilterede akrabamız var bana davetiye göndereceğini söyledi 6 ay kalabilirsin burda dedi ben oraya gidersem (Restoranı var ben orda çalışıcam büyük ihtimal) orda LYS sınavında ki gibi bir dili öğrenme şansım nedir ? Faydası olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba dostum. ingilizce öğretmenlik vs durumları yok bende. geri kalan bütün düşüncelerim aynı seninle. bende ingiltereye gidip temel olan ingilizcemi ileri düzeye getirmek istiyorum. orada akrabam var iş imkanı var vs birde dil okuluna yazılacağım orda. merak ettiğim şey şu orada dil okuluna gittiğimde temel seviye ile o kursa uyum sağlayabilecekmiyim. bilmiyorum endişem var ama içine girdikten sonra ülkenin mecbur öğreneceğiz :) yurt dışındaki kurslar acaba nasıl bir uygulama yapıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oandb

merhaba dostum. ingilizce öğretmenlik vs durumları yok bende. geri kalan bütün düşüncelerim aynı seninle. bende ingiltereye gidip temel olan ingilizcemi ileri düzeye getirmek istiyorum. orada akrabam var iş imkanı var vs birde dil okuluna yazılacağım orda. merak ettiğim şey şu orada dil okuluna gittiğimde temel seviye ile o kursa uyum sağlayabilecekmiyim. bilmiyorum endişem var ama içine girdikten sonra ülkenin mecbur öğreneceğiz :) yurt dışındaki kurslar acaba nasıl bir uygulama yapıyor ?

Bilenlerden ceavpları ve değerli bilgilerini bekliyoruz kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hotfear27 kullanıcısına yanıt
    Eğer buradan intermediate veya daha alt bir düzeyde gidersen orada ancak upper-intermediate olursun ve fazla bir idioms,collocation,pharasal verbs öğrenmeden geri gelirsin.
    Ama buradan upper intermediate düzeyine gelip oraya gidersen bu dediklerimden daha fazla öğrenirsin ve oraya gitmenin anlamı olmuş olur.Zira İngiltere'de duyacağın İngilizce'de bolca ifadeler geçer.
    Diğer ülkelerde o kadar çok zengin ifade öğrenemezsin.Yurt dışı eğitimin kilit noktası budur.Bu seviyede gidersen dili öğrenirsin diğer türlü ancak orada gramer temeli yapıp(zaten bunu ülkemizde de rahatlıkla yapabilirsin.)dönersin.
    Bu işin en önemli detayı budur.
    Başarılar.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.