Şimdi Ara

ininal kart kesinlikle kabul etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ininal kart aldım ps plus almak için.Efendim kabul etmiyormuş dediler teknik servisler.Ama forumda kabul ettirenler var.Naasıl kabul ettireceğim yav kafayı yedim.ps4 yatıyor evde.Buradan bakan herkese diyorumki, sony ürünlerini , ininal kart ininal kart kesinlikle kabul etmiyor
    ı almayınız.Adamlar resimde gösteriyor psn alışverişinizde geçerlidir diyor.

Herhangi bir şekilde yardımı olacak olan varsa yazarsa memnun olurum

• Daha dün yeni oyun aldım ininal ile
  • -bugged- - kullanıcısına yanıt
    knka diyorki kart numaranız geçersiz.Bende 10 tane psn hesabı açtım.1 saat srüdü toplamda.20 gün beleş psn.Ama saçma, hemde çok.
  • Yapamıyorsanız laf atmayin olmuyor diye. Bende de var ve şükürler olsun bir sorun çıkmadan kullandım bir senedir. Dogru duzgun yazdığınızda olur. Turkce karakter ve noktalama işareti kullanmayin, büyük harfle yazın. Kredi kartınız varsa o yazacağınız adrese kayıtlı, oradaki yazani aynen dediğim şekilde yazın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞIM, ben laf atmıyorum.Bana sony eurosia daki görevli diyorki,biz ön ödemeli (ininal) kart tarzı kartları kabul etmiyoruz.İninal kart görevliside diyorki,kartımız psnde geçmez.Bak bunların hepsinin ses kaydı var.şansınız varki yapabiliyorsunuz.Kredi kartı denemedim daha onuda belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekobaba

ARKADAŞIM, ben laf atmıyorum.Bana sony eurosia daki görevli diyorki,biz ön ödemeli (ininal) kart tarzı kartları kabul etmiyoruz.İninal kart görevliside diyorki,kartımız psnde geçmez.Bak bunların hepsinin ses kaydı var.şansınız varki yapabiliyorsunuz.Kredi kartı denemedim daha onuda belirteyim.

İninal kartla bir sürü oyun aldım plus aldım sorun çıkmadı hiç sen onlara bakma dünyadan haberleri yok

• bekobaba B kullanıcısına yanıt
    Sans falan değil oluyor da ondan. Oradaki calisanlar da benden daha az bilgi sahibidirler. Bir şey bildikleri yok. Kredi kartı derken mail gelir telefona. Orada aylık harcamalar falan yazar. Ayrıca adres de vardır. Oradaki adresi yaz diyorum. O da yoksa yeni bir tane ininal kart al. Aktiflestirirken yazdigin adresin aynısını yaz. Su anda kullandigin kartı aktiflestirirkenki yazdigin adresi hatırlıyorsan aynısını dediğim şekilde yaz ilk önce. Olmadi bir suru yol sundum. Onları denersen olur diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aktiflestirirken adres istemediki

• Olay PSN'de ya, başka bi kartla dene yine olmayacaktır. Sebepsiz yere kartı kabul etmez, bazen eder para çekmez. Yarın tekrar dene
  • Tesekkurler herkese

• 2-3 hafta önce bende ininal kart aldım. Aldığım ilk gün problemsiz kartı kullandım psn de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adresini yazarken 4/9 gibi birsey yazma no 4 daire 9 yaz. noktalama isareti ve turkce karakter kullanma
  • İninal ile uğraşılmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.