merhaba arkadaşlar bugun son iki güne girdik ben cok kararsizim yardimci olursanız cok sevinirim: 180k dayim yeditepe üni. maltepe üni. özyeğin üni. doğuş üni. İstanbul Bilgi üni. İstanbul Aydın üni. bu universiteler arasinda onceliği yeditepeye vermek istiyorum fakat diğerlerinin yarı burslu veya %25 burslu tutma ıhtimali cok yuksek oldugunu dusunuyorum bir siralama yapicak olsam onlere yeditepe dahilinde hangilerini nasil bir siraya koymaliyim Yardımcı olursanız beni cok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim dostlarım.
180k ile %50 zor baya ama yaz sen genede beinm sıralamam şöyle olurdu %50 burslulardan sonra;
maltepe %25burs yeditepe maltepe
Diğerleri hakkında fikir beyan etmek istemem bilgi desen yeni açıldı özyeğin de yeni ve 30bin tl yıllık doğuş ve aydın arasında aydın daha iyi gibi duruyo ama bilemicem.(%50 bursta sıralama maltepe,özyeğin,bilgi diye düşünüyorum ama çok zor gibime geliyo 180k ile)
Teşekkür ederim yardimin için umarım diğerleri hakkında da bilgi sahibi edersiniz beni şimdiden teşekkür ederim herkese
up up Yardım arkadaslar
yeditepe ve özyeğin pahalı üniversiteler ama bunları düşünmüş taşınmış olmalısın nyse
bence 1 özyeğin 2 yeditepe 3-- 4-- 5-- 6-- Aydın (bence aydını bu listeden çıkart hiç iyi şeyler duymuyoruz )
bu arada bende inşaat müh tercih ettim fatih sultan mehmet vakıf ünv. bakabilirsin k.gelsn
teşekkür ederim serdar aydinin sadece %50 burslusunu yazdım ya tutarsa dıye yoksa cok gıtmek ıstedıgım ıcın degıl fakat ozyeğin ve aydın universitesinden mezun olduguda iş imkani veriyorlarmiş diye duydum nekadar dogru bılemem ama onceligim Yeditepe Maltepe Özyeğin Bilgi Aydın siralama ortalama bole Teşekkür ederim yardimin için. Başka arkadaslar yorumlarınıda sunarsa ıkımızde yardım alırız inşallah.
up
up uppp
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme