Şimdi Ara

İnsan gibi 3.sıra koltuğa geçilebilen 7 kişilik araç neden yapılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta belli. 3. sıra koltuk için neden 2. Sıra koltukla uğraşmak gerekiyor. Şunun uygununu yapmak ne kadar zor?

https://www.sahibinden.com/s/WvStiPAq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 12 Şubat 2025; 0:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Van Isinize yarar mi bilmiyorum ama gecen hyundai staria yi inceledim. Cok hosuma gitti.

Ustelik yenilendi, 2.2 dizeldi, simdi 1.6 hibrid oldu.

Ilana sonradan baktim, hic yazmamisim kabul edin :)

Bir bakin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 12 Şubat 2025; 0:9:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Ben koltuk tasarımı örnek olsun diye verdim ilanı zira o tarza sahip çok araç yok. Staria da karşılıklı koltuk dizilimi var sanırım. Arka arkaya olan tarz lazım. Koltukları dönmüyor diye biliyorum.

Arkaya arkaya koltuk oluyormuş. Videoları inceleyeyim. Otomobil ruhsatlı da oluyorsa. Fena değil gibi. Arkaya geçiş nasıl ona bakmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 12 Şubat 2025; 0:15:56 >
  • cevap sorunuzda

hatta ilk iki kelimesinde

insan gibi diyor...

buradaki ironiyi açmak isterdim lakin forum kuralları beni bırakmıyor..(

• mpv araçlar ülkemizde çok tutmuyor maalesef, zamanında amcamın mazda 2006 mpv tarzı bir vardı mükemmeldi. neden herkes buna binmez diye düşünürdüm. station ve mpv ülkemizde tutulmuyor. mpv ler de oldukça uzun oluyorlar bu arada. park sıkıntı.

• Dönüp dolaşıp minibüse kalıyoruz. Anlaşılan ben yine otomobil ruhsatlı 8+1'lere bakacağım. Staria'nın da koltuk şekli falan pek istediğim iniş - binişe sahip değil.

• Bizde büyük kabul edilen D segmenti araçlar (Santa Fe, Sorento, Koidak, 5008, X-Trail...) Amerika'da orta boy SUV olarak geçiyor ve kalabalık aileler bunlarla pek ilgilenmiyor bile. Escalade, Yukon, Tahoe, Grand Wagoneer... gibi araçlar lüks sayılsa da orada orta sınıf bunları alabiliyor.

Araç var yani, sorun onların Türkiye'de ulaşılmaz olması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkede Mününüs kültürü olduğu için MPV araç tutulmaz...

• Dacia Jogger var, zamanında bir sürü uygun fiyata güzel Mpv'ler de vardı, talep yok, alan yok bitti.

Nasıl coupe, roadster hatta sedan yok ise, 7 kişilik araç da Avrupa tarafında büyük bir pazar değil. artık çok isteyene arkaya mevcut Suv'a idareten iki koltuk atıyorlar yetiyor.

• yapılır ama kola kutusu ticariler gibi olmasın, güvenli olsun, doğru düzgün yol tutsun, konforlu olsun, 2 yaşını geçince sağı solu zangur zungur etmesin deyince, o kapasitede o aks-iz mesafelerinin yaratacağı kuvvete mukavemet edebilecek bir şasi 2 tonu geçiyor, ona göre motor konunca dizeli bile yakıyor 10 litre.

sonunda da arupada kimse almıyor. bkz staria.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 12 Şubat 2025; 19:14:47 >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    2/2/3 koltuk dizilimine sahip swm G03F var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Channel Automotiveyoutube
    Geely-owned Zeekr introduced its second production model in China – the Zeekr 009 minivan – with impressive specs, striking styling, and a luxurious six-seater cabin. The exterior of the Zeekr 009 was previewed in August 2022, followed by interior shots in October. The model was designed in Zeekr’s design center in Gothenburg, Sweden, under the guidance of ex-Audi designer Stefan Sielaff. Stand-out features include the large illuminated front metal grille, slim DRLs, and full-width LED taillights. The minivan rides on 20-inch wheels and features large sliding doors.
    https://www.youtube.com/watch?v=E-IQV4gFb1Y
  • Sanırsam son zamanda Kia ev9 geldi istediğiniz gibi. Yeni zafira kısa şase olanı var ama bize gelmeyecekmiş anladığım kadarıyla. Şu an ikinci elde alınabilecek Amerikan MPV ler var sadece.

• Yapan var Lixiang marka (Li motor)L9 veya L7 idi sanırım Çinde gördüm bindim. İçi yayla gibi. 1.70 boyunudaki insan eğilmeden yürüyebiliyor içinde. Ben 1.82.83 üm. Kafamı 20cm eğmemle rahat rahat öne arkaya geçebildim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu anki 7 kişilik SUV araçların en arka koltukları kısa mesafe yetişkin, uzun dönem çocuk koltuğudur.

6 kişilik bakayım dersen kia ev 9 a bir bakın derim.

harici staria, van tarzı araçlar olabilir.

• 3.sıradaki koltuğa en rahat şekilde geçmenin yolu arabaya 3.sıra kapı yapmaktır ama öyle bir araç yoktur heralde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.