Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

insanlar kelliğe çok takıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim anlamadığım kısım şu

erkekler hemcinslerinin saçları dökülmüş olmasına acayip takıyor.

vay efendim niye döküldü neden döktün aaaaaa çok erken dökmüşsün tarzından hep yorumlar

ama kızlar bu kadar takılmıyor bu meseleye

yani en azından bir erkekte aradıkları ilk kriter saç değil

ama erkeklerin kendi aralarından ilk kriteri saçın olup olmaması

saçları dökülmüşse sürekli geç dalganı. karşı taraf alınmışsa daha da üstüne git

çok ayıp ediyorlar

• ben Türkiye'de şunu anladım. bir tanıdığınla oturup muhabbet ederken, durup dururken "vay kardeş senin şuyun neden böyle" diyerek sizle ilgili herhangi bi konuda "yardımcı oluyoruz yaaa,,fikir alışverişi yapıyoruz" ayağına muhabbet açıyosa, o kişi büyük ihtimalle kasıtlı olarak sizi ezmeye çalışıyordur.

sana saç meselesinden konu açar, başkasının kilosuna laf eder, öbürünün de işine laf eder.
  • Kızlar şu sözü iyi bilir: "Erkeğin güzeli çirkini olmaz, zengini olur züğürtü olur"

• Kelim ve halimden memnunum...

• ben Türkiye'de şunu anladım. bir tanıdığınla oturup muhabbet ederken, durup dururken "vay kardeş senin şuyun neden böyle" diyerek sizle ilgili herhangi bi konuda "yardımcı oluyoruz yaaa,,fikir alışverişi yapıyoruz" ayağına muhabbet açıyosa, o kişi büyük ihtimalle kasıtlı olarak sizi ezmeye çalışıyordur.

sana saç meselesinden konu açar, başkasının kilosuna laf eder, öbürünün de işine laf eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızlar kelliğe takılmıyor mu?

birçoğu zaten uzaktan elediği ve uzak durduğu için size öyle geliyor olabilir mi?

bir de kellik yakışıyor dedikleri tipler var, onlar ayrı bi kategori olabilir.

ama bir insanın saçlı hali ile kel hali arasında çok fark var, saç çok daha genç gösteriyor, kellik ise yaşlı ve yorgun gösteriyor.

azar azar dökülmeler var bende de, birkaç yıl sonra kafamın üst tarafında saç kalmayabilir.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

hiç takılmıyor demiyorum ama erkeklerin kendilerine taktığı kadar da takmıyorlar

evet ilk öncelikleri gür güzel saçlı erkekler ama olmazsa da aaaa bu saçsız asla olmaz dediklerini sanmıyorum

benim bir akraba iyi eğitimli mühendis güzel bir kadındı gitti kel biriyle evlendi

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    birçoğu zaten uzaktan elediği ve uzak durduğu için size öyle geliyor olabilir mi?

ergenlik döneminde bayağı beğeniliyordum

lise döneminde de hoşlanan kızlar olmuştu

yani genel olarak en azından ortalama birisiydim

evet saçım döküldü biraz daha beğenilme oranım düştü ama aslında bence beğenilmek biraz da yüz güzelliği ile de oluyor

yani güzel bir yüzün varsa kel de olsan tercih edilmeyecek bir konumda olmuyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.