Şimdi Ara

insanlar neden basketbol oynar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

insanlar neden basketbol oynar?

(En Son Oy Tarihi: 27.11.2007)
Giriş
  • ben sevdiğim için oynuyorum başarılıysam da sevdiğim için

• seçenekler müthişş kız tavlamak için laf olsun diye para kazanmak için boyuzatmak için vücut yapmak için arkasdaşı ısrar etti die böyle anket açmayın beyler ceza yiyebilirsiniz yapyamın ama uğraştığın için emeğine sağlık ama yapma arkadaşım

• yakında burda evrim teorisini tartışırsak şaşırmam !
  • lütfen beyler topikler amaçlı olsun eskiden dh basketbol topiği gerçekten çok güzel topikler vardı ama yk diyebilirim artık sırf bu topik için demiyorum önüne gelen artık topik açıyo lütfen topik açarken bi daha düşünelim basketbol topiği artık çorbaya döndü
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

lütfen beyler topikler amaçlı olsun eskiden dh basketbol topiği gerçekten çok güzel topikler vardı ama yk diyebilirim artık sırf bu topik için demiyorum önüne gelen artık topik açıyo lütfen topik açarken bi daha düşünelim basketbol topiği artık çorbaya döndü

Yeni sezon baslasın duzelir. Yazları genelde boyledir buralar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

lütfen beyler topikler amaçlı olsun eskiden dh basketbol topiği gerçekten çok güzel topikler vardı ama yk diyebilirim artık sırf bu topik için demiyorum önüne gelen artık topik açıyo lütfen topik açarken bi daha düşünelim basketbol topiği artık çorbaya döndü

Yeni sezon baslasın duzelir. Yazları genelde boyledir buralar.

evet çok haklısın ama işin cıvıyını çıkarmasınlar

• basket sevmektır bu oynu delıgıbı sevdıgımden oynuyorum yolda yuruken bıle bazı hareketler dusunuyorum ve onları sonra topla uyguluyorum hatta bıa ra basket topuyla yattım 2 gun oynmayınca kendımı aç hissettımmden salondakı o ılerıyı gordugumden vsvsvs
  • anketlere bak ya bu gidişle topluca kafayı yicez
  • sevdigim icin + boy uzatmak icin
  • Sen konu aç diye...
  • Ben de sevdiklerim için oynuyorum
  • sevdikleri için oynarlar herald yani ben o yüzden oynuyorum :D
  • Bende sevdiğim için oynuyorum .Hemde çok seviyorum basketbolu saten benim odanın tavanında fln basket posterleri var.kalkar kalmas ilk gördüğüm şey Kobe'nin smacı :d.Sabah akşam basket düşünüyorum.
  • senin icin
  • saol. konuyu beğenmeyenlerden özür dilerim ama sıkıcı bir yazdansa burdaki muhabbeti eğlenceye dönüştürelim istedim
  • d)Hepsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebo8kobe

saol. konuyu beğenmeyenlerden özür dilerim ama sıkıcı bir yazdansa burdaki muhabbeti eğlenceye dönüştürelim istedim

yeşillik olsun diye açıyorum diyorsun..iyi tamam eğlenceli birşeyler yapmak istiyorsan biras daha çalışman gerek 10yaşındaki çocukların cevaplayacagı konular değil..
  • alakasız konular açılmasın diyen insan bu konuyu açıyor.helal olsun sana bravo.
  • iyi de arkadaş bi nabız yoklayalım dedik biraz da eğlence olsun kusra bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.